Ben son bölümleri izleyemedim valla bitti sanırsam dizi
Hayret bu sefer fragman hazırlayabilmişler. 😱 Güzelim dizi elden gidiyor bari Hayati ölmesin.
Dizi saçmalayacağına tadında ve kalitesinden azalma olmadan bitmesini tercih ederim.Hayret bu sefer fragman hazırlayabilmişler. 😱 Güzelim dizi elden gidiyor bari Hayati ölmesin.![]()
Final demiyor sanki ya
Kafalarda soru işareti olsun diye.Final demiyor sanki ya
Sonunda,kavuşsunlar ya çok üzüldüm valla hallerineKafalarda soru işareti olsun diye.
Bahar Annesine kavuşuyor. Herşey çözülecek bu bölüm![]()
aaa ama çekimler falan da bitti niye final demiyor ki
Bilmemaaa ama çekimler falan da bitti niye final demiyor ki
Umarım yarım bırakılan bir iş olmaz :S
Belki ne demek ay yapım ceosu değilmisinBilmem8 bölümdür belki
![]()
atv izin vermiyorBelki ne demek ay yapım ceosu değilmisinsöyle gerçekleri
Söyle sen atvnin nerden haberi olacakatv izin vermiyor![]()
Son anda değiştirebilirler her şey ortaya çıkıyor çünkü. Ya da yeni bölüm diye kaldırırlar diyeceğim ama sanmıyorum.
Forumda rte'ciler var>rte atv'nin sahibi=aha da herşeyi gördülerSöyle sen atvnin nerden haberi olacak![]()
Yok beeee final yazarlar illaSon anda değiştirebilirler her şey ortaya çıkıyor çünkü. Ya da yeni bölüm diye kaldırırlar diyeceğim ama sanmıyorum.
Yok be abartma,burdan sır çıkmazForumda rte'ciler var>rte atv'nin sahibi=aha da herşeyi gördüler
Yok beeee final yazarlar illaAslında ramazan geliyor, Diziler 00:30da bitiyor 01:30'a kadar boşluk. Şöyle 1 saatlik dizilere ihtiyacımız var
![]()
Bence yayınlanmadan 1 gün önce final derler FOX gibi.Forumda rte'ciler var>rte atv'nin sahibi=aha da herşeyi gördüler
Yok beeee final yazarlar illaAslında ramazan geliyor, Diziler 00:30da bitiyor 01:30'a kadar boşluk. Şöyle 1 saatlik dizilere ihtiyacımız var
![]()