8 Eylül 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ulan İstanbul affetmemiş ve farkla zirvede olmuş.:D Tebrikler.

Kaçak Gelinler güzel gitmiş aslında Pazartesi Pt2 güzel bir gün gibi duruyor dizi için. Total 6 reyting nerdeyse bu harcanmamalı.

Ulan İstanbul'un zirvedeki son günü, hatta ilk üçteki :A Yine de Ab'de çok iyi gitmiş, oradan kurtarabilir.

Kaçak Gelinler alternatif bir iş olmasına rağmen iyi gidiyor. Cumartesi PT1 ya da PT2'de oranlarını koruyarak devam eder.

Kadim Dostum kötü gidiyor. Ama Fox için çook kötü oranlar değil bunlar. 1-2 haftaya az da olsa yükselir diye düşünüyorum.

Beni Böyle Sev, Ab'de harika açmış sezonu. Ama Reaksiyon ve Karadayı gelince ilk 10 dışına çıkacaktır :(

Alın Yazım'ın Müge Anlı gelince hezimete uğrayacağını yazmıştım. Öyle olmuş; oran ve sıralaması büyük düşüş yaşamış.

hakikaten @semre haklı çıktı )) seda sayan çoşmuş 5 share bilem alamamış. rakip gelince bu reytingleri de arayacak ve show tvnin dahisi melis civelek ve seda sedanın seyircisi alışamadı diyecek )))

kadim dostumun ne yaptığını pek anlamdım yaptıkları sadece birbirinn bogazına sarılmak yazık o kadar masraf etmişler. acun için geçeh haftada yazmıştım kanal tanındıkça daha fazla reyting alacak. ama stardaki reytingleri alması 3-4 yıl alması imkansız

kg ve ulan istanbul yazlık diziler oldugunu yazın idar eder ama kışa kalamaz demiştim. bunun ilk haftasında dedim bu dizilerin kg zaten gün değiştirerek ipi çekildi. ulan istanbul kışın 4-5 reytingi bile bulamaycak o da gün değişitirecektir

Ulan İstanbul, geçtiğimiz haftaya oranla azıcık düşse de yine iyi gitmiş. Ki ben gelecek hafta da iyi gideceğini düşünüyorum. Sonuçta Karadayı ile Uİ'nin kitlesi birbirinden farklı. Ki Güzel Köylü geçen hafta nasıl sürpriz bir birincilik elde ettiyse Ulan İstanbul da AB'de zirvede olabilir bence...

Kaçak Gelinler, Pazartesi gibi iddialı bir gün için düşük oranlar alıyor. Bakalım yeni gününde neler yapacak. Karşısındaki rakipleri saymam durumun ne kadar vahim olduğunu ortaya çıkaracaktır: Kiraz Mevsimi, Güllerin Savaşı, Bugünün Saraylısı ve Yetenek Sizsiniz Türkiye! Sevenlerine kolay gelsin, ne diyelim...

Beni Böyle Sev, AB'de çok iyi başlamış. Ama yine düşer...

Kadim Dostum'un kaderi çok da parlak değil. Aslında kanalı idare edebiliyor, ama daha fazlası lazım. Ki bu çok da mümkün görünmüyor.

Karadayı'nın tekrarı, fena gitmemiş. Yeni bölüm yayınlanınca zirveye yerleşir bence. Güldür Güldür Show da yine başarılı sonuçlar elde etmiş.

Beni Affet ve Deniz Yıldızı, bir çıkıp bir inerek devam ediyorlar. Unutma Beni ise çok düşük sonuçlar almış.

O Ses Çocuklar ise yavaş yavaş yükseliyor, ama tv8'in diğer kanallara meydan okuması Kasım-Aralık aylarını bulacaktır.

Kurtuluş Son Durak, AB ve ABC1'de iyi gitmiş, ama Total'de hayal kırıklığına uğramış. Kanal D'deki 7. sınıf film bile onu geçmiş, ama kendi saati için fena değil sonuçlar...

Müge Anlı sıralama olarak gerilerde kalsa da (geçtiğimiz sezon ilk 5'e girdiği de olmuştu) yükseleceğini umuyorum. Daha taşlar yerine oturmadı çünkü. Alın Yazım da buna bağlı olarak düşüş yaşamış. Özledim Seni çok kötü başlamış. Zira Müge Anlı'nın programına oldukça benziyor. Ki kanalın o saatte yayınladığı bu tür programlar (bkz. Bırakın Konuşalım) hiç tutmuyor. Kanal D o kuşakta kendine önemli bir yer edinemedi ne yazık ki. Nilgün Belgün'ün programı da çok kötü sonuçlar alıyor bu arada...

Star'ı da buradan tebrik ediyorum. Melek'i saymazsak, günlük diziler, haber bülteni ve Benim Kuaförüm iyi sırtlıyor kanalı.

Haberlerde ise Kanal D ile Star birinci olmak için yarışırken, FOX kendini üçüncülüğe sabitlemiş...

Son düzenleme:
Ulan İstanbul'un zirvedeki son günü, hatta ilk üçteki :A Yine de Ab'de çok iyi gitmiş, oradan kurtarabilir.

Kaçak Gelinler alternatif bir iş olmasına rağmen iyi gidiyor. Cumartesi PT1 ya da PT2'de oranlarını koruyarak devam eder.

Kadim Dostum kötü gidiyor. Ama Fox için çook kötü oranlar değil bunlar. 1-2 haftaya az da olsa yükselir diye düşünüyorum.

Beni Böyle Sev, Ab'de harika açmış sezonu. Ama Reaksiyon ve Karadayı gelince ilk 10 dışına çıkacaktır :(

Alın Yazım'ın Müge Anlı gelince hezimete uğrayacağını yazmıştım. Öyle olmuş; oran ve sıralaması büyük düşüş yaşamış.
[HASHTAG]#yarenkarlos[/HASHTAG] rakiplerini kovalayacak merak etme😛

Ulan İstanbul güzel oranlar almış tebrikler lakin Karadayı gelince bence zirve şansı yok gibi. :)

Unutma Beni çok kötü başlamış. 😱

hakikaten @semre haklı çıktı )) seda sayan çoşmuş 5 share bilem alamamış. rakip gelince bu reytingleri de arayacak ve show tvnin dahisi melis civelek ve seda sedanın seyircisi alışamadı diyecek )))

kadim dostumun ne yaptığını pek anlamdım yaptıkları sadece birbirinn bogazına sarılmak yazık o kadar masraf etmişler. acun için geçeh haftada yazmıştım kanal tanındıkça daha fazla reyting alacak. ama stardaki reytingleri alması 3-4 yıl alması imkansız

kg ve ulan istanbul yazlık diziler oldugunu yazın idar eder ama kışa kalamaz demiştim. bunun ilk haftasında dedim bu dizilerin kg zaten gün değiştirerek ipi çekildi. ulan istanbul kışın 4-5 reytingi bile bulamaycak o da gün değişitirecektir​
Showun gunduz kusagi suan bos Haftaya belli olcak her sey sonucta Esra Erolda Genelde 3-4alirdi o bile 1.50lerde kaldi Tek Seda Hanim Dusuk yasamiyor İzleyci daha Gunduz Kusagina Alisamadi Tum yapimlar hayla dusuk seda sayan 1.20falan alacak sezon icerisinde merak etme bence Kadim Dostum en basindan dedim zaten Tutmaz die Gunahkar da geldigi gibi gidicek o fa hatali proje Emanet Bugun de fena Rakibe takildi mac var

Ulan İstanbul her zaman ki gibi zirvede tebrik ederim. :) Ab'si hala çok iyi haftaya ne yapacak çok merak ediyorum.