BBEB`in zayıfladığının hepimiz farkındayız.tv de rakip makip yok demekki geçen haftlar bişeyler varmış yoksa bbeb bitti artık acun gelince 3 ü geçemez
Az önce de aynısını dedim zaten farklı bi şey demedim.sezon açıldı reytingler yükselmeye başladı onun da etkisi var
3-4.5 arası bişey alır bence deKüçük Gelin tahmin ettiğim gibi yarın 4 civarı bir reytingle yayın hayatına girer gibi.
Küçük Gelin tahmin ettiğim gibi yarın 4 civarı bir reytingle yayın hayatına girer gibi.
3.98 diyorum.Küçük Gelin tahmin ettiğim gibi yarın 4 civarı bir reytingle yayın hayatına girer gibi.
cennet mahallesi var ya her açıdan yd ye bin basar süper dizi ya efsane gerçektende insan 10 kezde izlese hiçbi zaman sıkılmıyo yapana oynayana helal olsunSabah Cennet Mahallesi efsanesini izlerken gördüm Gülse Birsel resmen kopya çekmiş aynı konuyu işlemiş aklıma geldi.![]()
Haklısın. Bi kere sıcak samimi bir dizi her kesim izleyebilir.cennet mahallesi var ya her açıdan yd ye bin basar süper dizi ya efsane gerçektende insan 10 kezde izlese hiçbi zaman sıkılmıyo yapana oynayana helal olsun![]()