8 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Eşim Bilir iyi gitmiş. :)

Küçük Gelin süper oranlar almış fragmanlardan belliydi zaten. İzleyemedim ama tekrarına bakarım yine. :)

öncelikle diziyi izlemedim onu söyleyeyim... samanyolu dizileri genellikle sonradan genellikle sonradan açılıyor, bu dizi ilk bölümüyle bu kadar aldıysa pazarın totaline ambargo koyacaktır büyük ihtimalle... tabii eğer ilk bölüm çok iyi diğer bölümler kötü olmazsa...

Küçük Gelin'in jenerik müziği çok güzel ya :)

küçük gelini izledim jeneriği süper onu söylim :d dizi idare eder oyuncular çok iyi oynuyo ama küçük gelini oynayan kızın her sahnede sırıtmasına irrite oldum aman aman bi dizi değil ama bakalım bugün gazetede okurken malatya da çekildiği yazıyodu ama dizide urfa dendi onun için ekran başına geçtim ama zaten diziyi izlicektim pazar günleri izlerim gibi öğretmen rolündeki melek çok güzel kız ayrıca :D
reytingleri süper gelmiş ama ekranda boşluk var şuraya bak 2-3 reyting alan bbeb anlıkta 7 almış büyük boşluk var tv de hiçbişey yok acun falan gelince taşlar yerine oturur ama küçük gelin kesin tutar farklı desenler kadar izlenir en az

tekrarı da iyi anlık almış :d

Ben Bilmem Eşim Bilirin coşmasının boşlukla alakası yok bence. Her hafta boşluk oluyordu, hatta bugün dizi eklendi. Küçük Gelin. Boşluk olsa bile 7 alamıyordu..

Coşmasının nedeni eski yarışmacıların gelmesi herhalde. Ya da yeni sezonun gelmesi mi bilmiyorum. :)

Ben Bilmem Eşim Bilirin coşmasının boşlukla alakası yok bence. Her hafta boşluk oluyordu, hatta bugün dizi eklendi. Küçük Gelin. Boşluk olsa bile 7 alamıyordu..

Coşmasının nedeni eski yarışmacıların gelmesi herhalde. Ya da yeni sezonun gelmesi mi bilmiyorum. :)
Allah Allah öyle demek :D peki ekranda neler var say bakalım rakiplerini görelim
küçük gelin bitti zaten

Allah Allah öyle demek :D peki ekranda neler var say bakalım rakiplerini görelim
küçük gelin bitti zaten
Peki geçen haftanın ekranı ya da 2-3 haftanın ekranı ile bugünün ne farkı var sen onu söyleye bilir misin? Neden o günler 7 almadı da şimdi aldı? O günler çok mu doluydu?

SBT'de TRT1 ve STV yüksek çıkıyor Seksenlar 9 reyting almıştı demi Ab'de geçen hafta? :kiki: @EveN
Yarın 3 ya da 4.5 taş çatlasa 5 alır Total'de.
8 küsür almıştı galiba. :D En çok da TRT yapıyor. Zengin Kız Fakir Oğlan A/B`de neredeyse 1. oluyordu Perşembeleri. :F

tv de rakip makip yok demekki geçen haftlar bişeyler varmış yoksa bbeb bitti artık acun gelince 3 ü geçemez

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs