önceden öle yayınlanıyordu diyo şekerim
Dizi 19.30 özet başladı yeni bölümü 20.00 de başladı... 22.15 de bitti RevaN ve simdi tekrarı veriliyor
önceden öle yayınlanıyordu diyo şekerim
Dizi 19.30 özet başladı yeni bölümü 20.00 de başladı... 22.15 de bitti RevaN ve simdi tekrarı veriliyor
Ben bu sezondan bahsetmiyorum Emre. Geçen sezondan bahsediyorum ki, zaten bu sezon da geçen sezonki gibi olacağına eminim. İlk bölüme özel bir durumdu bu. Fox bir Lale Devriyle PT1`i bırak PT2`yi bile dolduruyor
Öyle yapmasaydı dizi 7-8 reytingi göremezdi ama
Ben bu sezondan bahsetmiyorum Emre. Geçen sezondan bahsediyorum ki, zaten bu sezon da geçen sezonki gibi olacağına eminim. İlk bölüme özel bir durumdu bu. Fox bir Lale Devriyle PT1`i bırak PT2`yi bile dolduruyor
- - - Ekleme - - -
22:15 - 22:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.57 , 2) STAR: 4.83 , 3) FOX: 3.17 , 4) SHOW: 2.6 , 5) STV: 1.93
görmeseydi bizemi dert
Öyle yapmasaydı dizi 7-8 reytingi göremezdi ama
Çoluk çocukla konusarak vaktimi boşa harcıyamıcam gerçekten işine bak muhattap olma ve mesajlarıma atlama adam gibi takıl şu forumda kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok!aynen
- - - Ekleme - - -
Noluyor sana sen kimsin bana küçük diyorsun cüce istediğimi derim ben sen karışamazsın!
çoluk çocukmu ilk sen uydun çocuk dedin bana dahayla diyorsun sen bana deme bende sana demem ben o mesajı şakasına yazmıştım herkes bilir benim cümlelerimin sonuna gülücük konursa bu şakadır! tamam hata bendeyse ÖZÜR DİLERİM
Çoluk çocukla konusarak vaktimi boşa harcıyamıcam gerçekten işine bak muhattap olma ve mesajlarıma atlama adam gibi takıl şu forumda kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkı yok!
okul için ideal23de mi çok gec
RevaN la konuşuyodum geldin hemen atladın nerden ilk ben 'UYDUM' ? Neyse uzatmanın maanası yok msjlarıma cvp verme ve bana sataşmazsan benimde seninle işim olmaz gül gibi geçiniriz forumda okey.çoluk çocukmu ilk sen uydun çocuk dedin bana dahayla diyorsun sen bana deme bende sana demem ben o mesajı şakasına yazmıştım herkes bilir benim cümlelerimin sonuna gülücük konursa bu şakadır! tamam hata bendeyse ÖZÜR DİLERİM
- - - Ekleme - - -
okul için ideal
tamam ben revanla yazıştığınızı görmemişim
RevaN la konuşuyodum geldin hemen atladın nerden ilk ben 'UYDUM' ? Neyse uzatmanın maanası yok msjlarıma cvp verme ve bana sataşmazsan benimde seninle işim olmaz gül gibi geçiniriz forumda okey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?