8 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

8 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Dallas (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Şarkısın Sen (ATV)

• Mommo-Kız Kardeşim (TRT 1)

• Amistad (TRT 1)

• Korkusuz Korkak (STV)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Asena'nin Whitney Houston performansini çok merak ediyorum..

Dizi 19.30 özet başladı yeni bölümü 20.00 de başladı... 22.15 de bitti RevaN ve simdi tekrarı veriliyor
Ben bu sezondan bahsetmiyorum Emre. Geçen sezondan bahsediyorum ki, zaten bu sezon da geçen sezonki gibi olacağına eminim. İlk bölüme özel bir durumdu bu. Fox bir Lale Devriyle PT1`i bırak PT2`yi bile dolduruyor

- - - Ekleme - - -

22:15 - 22:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 5.57 , 2) STAR: 4.83 , 3) FOX: 3.17 , 4) SHOW: 2.6 , 5) STV: 1.93

Öyle yapmasaydı dizi 7-8 reytingi göremezdi ama

Eski günler aklıma geldi. Sırf Küçük Sırlar 22.00`de diye oturup ondan önce çabuk bitsin diye Akasya Durağı izliyordum

Mehmetinki de o hesap galiba

Ben Bilmem Eşim Bilirde araba çekildi SULTANA az kaldı!

aynen

- - - Ekleme - - -

Noluyor sana sen kimsin bana küçük diyorsun cüce istediğimi derim ben sen karışamazsın!
Çoluk çocukla konusarak vaktimi boşa harcıyamıcam gerçekten işine bak muhattap olma ve mesajlarıma atlama adam gibi takıl şu forumda kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkın yok!

Çoluk çocukla konusarak vaktimi boşa harcıyamıcam gerçekten işine bak muhattap olma ve mesajlarıma atlama adam gibi takıl şu forumda kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkı yok!
çoluk çocukmu ilk sen uydun çocuk dedin bana dahayla diyorsun sen bana deme bende sana demem ben o mesajı şakasına yazmıştım herkes bilir benim cümlelerimin sonuna gülücük konursa bu şakadır! tamam hata bendeyse ÖZÜR DİLERİM

- - - Ekleme - - -

okul için ideal

- - - Ekleme - - -

SULTANA SON 10 DAKİKA!

Euro D'de daha hala Ben bilmem esim bilir var.. bekliyoruz Sultan'i

RevaN la konuşuyodum geldin hemen atladın nerden ilk ben 'UYDUM' ? Neyse uzatmanın maanası yok msjlarıma cvp verme ve bana sataşmazsan benimde seninle işim olmaz gül gibi geçiniriz forumda okey.

RevaN la konuşuyodum geldin hemen atladın nerden ilk ben 'UYDUM' ? Neyse uzatmanın maanası yok msjlarıma cvp verme ve bana sataşmazsan benimde seninle işim olmaz gül gibi geçiniriz forumda okey.
tamam ben revanla yazıştığınızı görmemişim

- - - Ekleme - - -

SULTANA SON 5 DAKİKA!