8 Eylül 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 35.3%
  • Kuzey Güney - Tekrar (Kanal D)

Oy: 2 11.8%
  • Anneler ile Kızları (Star)

Oy: 3 17.6%
  • Yalancı Bahar - Tekrar (Star)

Oy: 1 5.9%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 17.6%
  • Karayip Korsanları Ölü Adamın Sandığı (Show)

• Canlı Para (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

• Yerden Yüksek (TRT 1)

• Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 23.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .

Kanal D gerçekten müthiş başladı sezona. Cuma ve Cumartesi günleri de lider olması yüksek ihtimal bence. Sadece Pazar günleri sıkıntılı şu an

Kanal D gerçekten müthiş başladı sezona. Cuma ve Cumartesi günleri de lider olması yüksek ihtimal bence. Sadece Pazar günleri sıkıntılı şu an

Yakında oraya da doldururlar. Daha gelecek bir sürü iddialı yapımları var Kanal D'nin. Umutsuz Ev Kadınları'nın Türk versiyonunu mesela Pazar gününe koyarlar ve yine iyi giderler. Şimdilik filmlerle idare edecekler büyük ihtimalle.

Pazar gününe zaten onu koyacaklar da bence diğer günlerdeki kadar rahat edemez Pazar günleri...

Pazar gününe zaten onu koyacaklar da bence diğer günlerdeki kadar rahat edemez Pazar günleri...

Yabancı versiyonu sevilmişti ve eğer Türk versiyonu da sevilirse neden Kanal D yine iyi reyting almasınki. Özellikle Kadınlar bu diziyi izlerler. Ellerine alırlar çiğdemlerini hem izlerler, hem yerler.
Güzel bir yapım olursa gerçektende Kanal D, bütün haftayı zirve'de tamamlar.

Yorumlarım :

" Fatmagül'ün Suçu Ne ? " açık ara zirvede. Dizi rakiplerine ciddi bir fark atmış.
" Anneler ile Kızları " Fatmagül'ün gelmesiyle beraber düşüşe geçmiş. Dizi yinede iyi reytingler almış. Haftaya Anneler ile Kızları yok. Onun yerine BJK'nin maçı var. Bakalım maç ne kadar reyting alacak ?
Kalbim Seni Seçti ilk 10'da kendine yer vurmuş. Dizi biraz daha yükselirse iyi olur.
Kuzey Güney'in tekrarı süper gitmiş. 3. olmayı başarmış.
Zehirli Sarmaşık düşüş yaşamış. Ama FOX adına iyi reytingler almayı başarmış.
Kim Milyoner Olmak İster ? başarısını sürdürerek 4. olmayı başarmış.

BU ARADA 5.000 MESAJIM.

Bence Fatmagülün haricinde diğer diziler yetersiz reyting almış.Fatmagül beklendiği gibi müthiş girmiş.Anneler ve Kızları günün en çok izlenen 2.dizisi ama bence yeterli değil.Yedinci sıra bence yetersiz.Kalbim Seni Seçti senaryo olarak güzel ama reytinglerde diğer dizileri geçecek kadar yeterli değil.Zehirli Sarmaşık ise düşmüş.Bence gün değişilkliğine gidildiğinde başarılı olabir.

Not
dmin bana da şuku ver herkese vermişsin
.100'üncü şuku senden gelsin

Ben TV izlemedim, FGSN zirvede baslamis ama oda ÖBGZK gibi Sezon Finalinden öncei Reytinglerinden uzak sezon finalinden önce yüzde 16% reyting aliyordu simdi 13 almis bence bunda anneler ve kizlar ve Kalbim seni secti nin payi var. Haftaya Vadi basliyor oda bu Reytingleri etkileyecektir bende Vadi izleyecegim saten
ama ne yazikki AGB TNT nin Reytinglerini ölcmüyor yani Vadi nin Reytinglerini 2 hafta sonra TNS devreye girince ögrenebilecez.

Geçen sezonki reytingleri kimse alamıyor daha. Kışın alınan reytinglerle yazın alınan reytingler bir olmuyor

Yeni sezonuna giren ve basrollerini; Beren Saat, Engin Akyürek ve Firat Çelik'in paylastigi ve yapimciligini Ay Yapim'in üstlendigi "Fatmagül'ün Suçu Ne" yeni sezonuna süper bir giris yapti! Iki gruptada 13 reytinge geçerek çok iyi sonuçlar elde etti. Tabi ki 17 reyting vs'den uzak totalde ama kisin yine 17 reytingi alir diye düsünüyorum.

Star Tv'de ilk bölümüyle 7 reytinge yakin sonuç elde eden ve Hakan Arslan'in yönettigi "Anneler ile Kizlari" Fatmagül'ün Suçu Ne'nin gelisiyle bir düsüs yasamis ama bu normal birsey. Dedigim gibi Fatmagül'ün Suçu Ne ve birçok iddaali dizi yayinlanan bir günde 6 reytingi geçmek bence zor. Ama belki ilerleyen aylarda yine 6 reyting alabilir.. Ee orasini iste zaman göstertecek. Ben bu diziyi severek izliyorum ve gerçekten hikayesi çok orijinal. Çok begeniyorum bu diziyi.

ATV'de bir yaz dizisi olarak ilk adimlarini atan ve Süreç Film Ali Gündogdu, Asena Bülbüloglu'nun yapimciligini yaptigi "Kalbim Seni Seçti" zirveyi seçemedi. Dizi Anneler ile Kizlarin'dan da geri kaldi ama ben bu reytingleri ATV için iyi görüyorum. ATV gerçekten çok zor bir sezon geçirecek. Cuma günü birinci olma ihtimalleri vardi ama ATV'nin neredeyse en iddaali dizisini en zor güne koyuyorlar ve bu yanlis bir yöntem.

FOX'ta yayinlanan ve Zehirli Sarmasik herkes saricak! sloganiyla evlerimize konuk olan "Zehirli Sarmasik" güçlü rakiplerin arasinda en az izlenen dizi oldu. Ama bu reytingler FOX için iyi yani endise edilmesi söz konusu degil. Ama sanki FOX'un dizilerinde her hafta gittikçe reytingleri düsüyor Yer Gök Ask haric. Ama FOX kendisini toparlayacaktir buraya yaziyorum.

SON

Yorumum;

Fatmagülün Suçu Ne: Dizi Totalde 13 Reyting alarak tüm bölümler arasında en düşük alan bölümü oldu bunun sebebi yazın tamamen bitmemesi

Kalbim Seni Seçti: Her ne kadar sıralama bakımında iyi olsada dizi için bu reytingler 'kış dönemi zor olacak' mesajı oldu

Doktorlar: Bu Dizi eski kadrosu ile bir yayına koysalar 10 reyitng alacaktır çünkü sbt reytinglerinde 7 reytingi gördü eski kadro olsadı 2011 de ilgi görürdü ama eski kadro olmadı

Müge Anlı Tatlı Sert vs sabah programları saatlerine göre iyi gitmişler

Kuzey Güney Tekrarı çok iyi gitmiş dersek yalan söylemiş olmarız

DINLE SEVGILI süper .. gitmiş yinee