8 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı şeyi söylüyoruz ayolll anlaşamadığımız şeylerde bile aynı şeyi söylüyoruz ben sadece bunu sert bir dille ifade ediyorum siz uygun bir dille ifade ediyorsunuz yoksa demek istediğimiz şey aynı maç yok birşey yok star tv de yayınlanan bir film bukadar bizi nasıl etkiliyor ortada bir saçmalık olduğu zaten belli 🙂🙂🙂

ee bunda vadinin ne suçu var ki dünkü bölüm kötü olsa hadi neyse diyecem on numara bölümdü maçta yok bu ne rezillik
ayrıca o dizilerin tutup tutmayacağı belli değilken şu gelecek bu gelecek demekte korkaklıktır o diziler tutmaz

ay boşuna uğraşma çırpındıkça reyting düşüyor

vadinin suçu var kanal d ile bus ezon yola devam ediyorsa önce vadide arayacaz sucu geçen yıldan gördük bu yıl kanal d kanalında kalırsak vadi reyting alamaz bunu herkes biliyordu vadi ekibimi göremedi bu kanalda biz reyting falan alamayız bu sezon bu kanaldan gitmeliydik show tv ciddi teklif bildiğim kadarıyla yapmış gidicektik oraya en azından bir heyecan yakalayacaktık ama bu kanal d kanalında aynı tas aynı hamam devam ederiz reyting falan beklemiyorum ben bu kanaldan bölüm ne olursa olsun

evet bu konuda haklısın bu kanaldan bize gram katkı yok
yav bir kanal dizisinin yükselmesi için hiç mi bişey yapmaz bi gün olsun değişik bir strateji izle geç başlat geç bitir reklam düzenini değiştir bişey yap be
resmen bizi eritiyor bu kanal acilen kurtulmamız lazım tek çare show tv dir çok özledik showu

kanal d ye sıkı tutunun bence atv nin tutmuş 2 dizisi var eşkiya ve kırgın çiçekelr 3.bir dizi daha tutarsa hayatta almaz vadiyi
starın 6 yeni dizisi var zaten paramparça vve kiralık aşkı var
stv-tv8 gibi kanalalrı geçiyorum
fox zaten almaz kitlesine ters
showda para yok tüm dizileri romantik komedi oldu bir trt 1 var vadinin gidebileceği

Son düzenleme:
Show mali durumundan alamaz diyorsun yani.

canım ben izliyorum edho azalma yok ilk günden beri devam ediyor
dizini her bölümün yarısıda kadınlar var cnm azalma yok tam gaz
devam ediyor yani🙂

bence senin kırgınlar da 20 yi bulur

adamların iddialı bir dizisi yok para olsa dizi yaparlar
en pahalısı asla vazgeçmemdir herhalde
ayoll show bu sezon çok ciddi bir teklif yaptı vadiye biz kanal d kanalında kalmak istedik şuankı durumunu bilmiyorum ama sezon basında biz henüz anlaşma yapmadığımız dönemde show çok ciddi bir teklif yaptı vadiye kabul etmedik

canım ben izliyorum edho azalma yok ilk günden beri devam ediyor
dizini her bölümün yarısıda kadınlar var cnm azalma yok tam gaz
devam ediyor yani🙂
sen aynada kendini izliyorsundur kız

saçmalama çiğdem kör değilim herhalde ne izlediğimi bilirim her halde yani yapma
şimdi sende sen diziyi izlemiyorsunuz sanırım dizinin yarısı kadınlar var ya

saçmalama çiğdem kör değilim herhalde ne izlediğimi bilirim her halde yani yapma
şimdi sende sen diziyi izlemiyorsunuz sanırım dizinin yarısı kadınlar var ya
5.bölümün kadınla alakası bile yoktu tamamen erkek bölümüydü bu hafta alınan reyting raci beyin kalemiyle alınmıstır 5.bölümün kadınalrla alakası bile yoktu çünkü diğer bölümleri tartışırız ama 5.bölümü tartışmam

Kadın sahneleri olmasa dizi tutmazdı yalnız.

ben olmasın demiyorum nasıl anlıyosunuz beni az olsun diyorum az

alakasımı yoktu çakırın eşi meryem sahneleri sevgilisi nazlı sahneleri ne
teyze kızının sahneleri ne bu haftaki bölümde çakırn kızının sahneleri ne
yapma allah aşkına çiğdem bana diyosun sen bakamıyorsun