8 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
neyin kafasını yaşıyorsunuz ya yok şu gelecek bu gelecekte şu olacak
o dizilerin hiçbiri tutmayacak biz ne diziler gördük hepsi toprak oldu bunlarda gider vadi kalır
kanal d nin vadiden yüksek reyting alan işi mi var bunu geçtim vadi 0.1 reyting alsa bile hiçbir güç vadiyi bitiremez
zaten bu rezil kanalda vadinin reytingleri eridikçe eridi acilen kurtulmamız lazım şuan atv de olsaydık 10 üstü garantiydi kesin

geneç hafta avrupa maçları olduğu halde bölümde çok süper olmadığı halde 7 üstüydü reytingler bu hafta sezonun en iyi bölümü müthiş bir bölüm ve maçta yok ama 7 nin altında alıyoruz :D hahahahaha diyorum sadece
aynı şeyi söylüyoruz ayolll anlaşamadığımız şeylerde bile aynı şeyi söylüyoruz ben sadece bunu sert bir dille ifade ediyorum siz uygun bir dille ifade ediyorsunuz yoksa demek istediğimiz şey aynı maç yok birşey yok star tv de yayınlanan bir film bukadar bizi nasıl etkiliyor ortada bir saçmalık olduğu zaten belli 🙂🙂🙂

aynı şeyi söylüyoruz ayolll anlaşamadığımız şeylerde bile aynı şeyi söylüyoruz ben sadece bunu sert bir dille ifade ediyorum siz uygun bir dille ifade ediyorsunuz yoksa demek istediğimiz şey aynı maç yok birşey yok star tv de yayınlanan bir film bukadar bizi nasıl etkiliyor ortada bir saçmalık olduğu zaten belli 🙂🙂🙂
ee bunda vadinin ne suçu var ki dünkü bölüm kötü olsa hadi neyse diyecem on numara bölümdü maçta yok bu ne rezillik
ayrıca o dizilerin tutup tutmayacağı belli değilken şu gelecek bu gelecek demekte korkaklıktır o diziler tutmaz

ay boşuna uğraşma çırpındıkça reyting düşüyor :A

ee bunda vadinin ne suçu var ki dünkü bölüm kötü olsa hadi neyse diyecem on numara bölümdü maçta yok bu ne rezillik
ayrıca o dizilerin tutup tutmayacağı belli değilken şu gelecek bu gelecek demekte korkaklıktır o diziler tutmaz
vadinin suçu var kanal d ile bus ezon yola devam ediyorsa önce vadide arayacaz sucu geçen yıldan gördük bu yıl kanal d kanalında kalırsak vadi reyting alamaz bunu herkes biliyordu vadi ekibimi göremedi bu kanalda biz reyting falan alamayız bu sezon bu kanaldan gitmeliydik show tv ciddi teklif bildiğim kadarıyla yapmış gidicektik oraya en azından bir heyecan yakalayacaktık ama bu kanal d kanalında aynı tas aynı hamam devam ederiz reyting falan beklemiyorum ben bu kanaldan bölüm ne olursa olsun :F:F:F

vadinin suçu var kanal d ile bus ezon yola devam ediyorsa önce vadide arayacaz sucu geçen yıldan gördük bu yıl kanal d kanalında kalırsak vadi reyting alamaz bunu herkes biliyordu vadi ekibimi göremedi bu kanalda biz reyting falan alamayız bu sezon bu kanaldan gitmeliydik show tv ciddi teklif bildiğim kadarıyla yapmış gidicektik oraya en azından bir heyecan yakalayacaktık ama bu kanal d kanalında aynı tas aynı hamam devam ederiz reyting falan beklemiyorum ben bu kanaldan bölüm ne olursa olsun :F:F:F
evet bu konuda haklısın bu kanaldan bize gram katkı yok
yav bir kanal dizisinin yükselmesi için hiç mi bişey yapmaz bi gün olsun değişik bir strateji izle geç başlat geç bitir reklam düzenini değiştir bişey yap be
resmen bizi eritiyor bu kanal acilen kurtulmamız lazım tek çare show tv dir çok özledik showu

kanal d ye sıkı tutunun bence atv nin tutmuş 2 dizisi var eşkiya ve kırgın çiçekelr 3.bir dizi daha tutarsa hayatta almaz vadiyi :) starın 6 yeni dizisi var zaten paramparça vve kiralık aşkı var :) stv-tv8 gibi kanalalrı geçiyorum :) fox zaten almaz kitlesine ters :D showda para yok tüm dizileri romantik komedi oldu bir trt 1 var vadinin gidebileceği :F

Son düzenleme:
kanal d ye sıkı tutunun bence atv nin tutmuş 2 dizisi var eşkiya ve kırgın çiçekelr 3.bir dizi daha tutarsa hayatta almaz vadiyi :) starım 6 yeni dizisi var zaten paramparça vve kiralık aşkı var :) stv-tv8 gibi kanalalrı geçiyorum :) fox zaten almaz kitlesine ters :D showda para yok tüm dizileri romantik komedi oldu bir trt 1 var vadinin gidebileceği :F
Show mali durumundan alamaz diyorsun yani. :D

ayoll diziyi izlemeyenler sırf karalamak için kadın falan konusup duruyor eşkiyada kadın ve aşk konusu sadece 1.bölümde yoğun işlendi 2.bölümde bunu azalttılar daha derli toplu bir bölüm oldu ve 3.bölümde tamamen aksiyonlu bir bölüm vardı en iyi bölümümüzdü bence 4.bölümde biraz durgundu ama aşk olmada kadın sahneleri azaltılıp devam etti 5.bölüm yanı son bölüm 3.bölüm gibi çok hareketli aksiyonu bol bölümdü dizide 3.bölümden beridir aşk yok kadın sahneleri göze batmıcak şekilde yanı tamamen raci beyin kalemiyle erkek sahneeriyle o repliklerle ielrliyoruz son 3 bölümdür zaten 5.bölümün kadın sahnesiyle alakası yok aksiyonu erkek sahnesi bol bölümdü ab gurubu 8 abc1 10 aldık demekki sistemde hata yok tamamen erkek bölümüydü son bölüm benim gözüm kör değil görüyorum herhalde nasıl aldık reytingleri çünkü raci beyin kalemi replikler harikaydı vadide son 3 yıldır replik yok bu senaristler çapulcudan başka birşey değil replik yazamayan senaristmi olur bir avuc çapulcuya vermişler vadiyi sonra sistem falan diyorlar eşkiya nasıl alıyor reytingi son bölüm 5.bölüm tamamen aksiyon erkek bölümüydü kadınla alakası bile yoktu nasıl aldık 10 reytingi kör izlemek başka analiz yapmak başka birşey ben çok şükür analiz yapabiliyorum:F

canım ben izliyorum edho azalma yok ilk günden beri devam ediyor
dizini her bölümün yarısıda kadınlar var cnm azalma yok tam gaz
devam ediyor yani🙂

bence senin kırgınlar da 20 yi bulur:A

adamların iddialı bir dizisi yok para olsa dizi yaparlar :D en pahalısı asla vazgeçmemdir herhalde :F
ayoll show bu sezon çok ciddi bir teklif yaptı vadiye biz kanal d kanalında kalmak istedik şuankı durumunu bilmiyorum ama sezon basında biz henüz anlaşma yapmadığımız dönemde show çok ciddi bir teklif yaptı vadiye kabul etmedik :F:F:F

canım ben izliyorum edho azalma yok ilk günden beri devam ediyor
dizini her bölümün yarısıda kadınlar var cnm azalma yok tam gaz
devam ediyor yani🙂
sen aynada kendini izliyorsundur kız :F:F:F

ayoll show bu sezon çok ciddi bir teklif yaptı vadiye biz kanal d kanalında kalmak istedik şuankı durumunu bilmiyorum ama sezon basında biz henüz anlaşma yapmadığımız dönemde show çok ciddi bir teklif yaptı vadiye kabul etmedik :F:F:F

sen aynada kendini izliyorsundur kız :F:F:F

saçmalama çiğdem kör değilim herhalde ne izlediğimi bilirim her halde yani yapma
şimdi sende sen diziyi izlemiyorsunuz sanırım dizinin yarısı kadınlar var ya:T:

saçmalama çiğdem kör değilim herhalde ne izlediğimi bilirim her halde yani yapma
şimdi sende sen diziyi izlemiyorsunuz sanırım dizinin yarısı kadınlar var ya:T:
5.bölümün kadınla alakası bile yoktu tamamen erkek bölümüydü bu hafta alınan reyting raci beyin kalemiyle alınmıstır 5.bölümün kadınalrla alakası bile yoktu çünkü diğer bölümleri tartışırız ama 5.bölümü tartışmam :F:F:F

Kadın sahneleri olmasa dizi tutmazdı yalnız. :D

ben olmasın demiyorum nasıl anlıyosunuz beni az olsun diyorum az

5.bölümün kadınla alakası bile yoktu tamamen erkek bölümüydü bu hafta alınan reyting raci beyin kalemiyle alınmıstır 5.bölümün kadınalrla alakası bile yoktu çünkü diğer bölümleri tartışırız ama 5.bölümü tartışmam :F:F:F

alakasımı yoktu çakırın eşi meryem sahneleri sevgilisi nazlı sahneleri ne
teyze kızının sahneleri ne bu haftaki bölümde çakırn kızının sahneleri ne
yapma allah aşkına çiğdem bana diyosun sen bakamıyorsun