game of thrones ve vikings kaç alıyorduBu sezon 13.bölümde bitecek işte.Bu arada diğer sorularını cevaplayayım.
The Flash ve Arrow'un reytingleri iyi hatta The Flash diğer kanallarda ki dizileri kafa bile tutmaya başladı.![]()
game of thrones ve vikings kaç alıyorduBu sezon 13.bölümde bitecek işte.Bu arada diğer sorularını cevaplayayım.
The Flash ve Arrow'un reytingleri iyi hatta The Flash diğer kanallarda ki dizileri kafa bile tutmaya başladı.![]()
Onlar kablolu kanallarda (Paralı kanal) yayınlanıyor.game of thrones ve vikings kaç alıyordu
tamam yeter çok sordum.sağolasınız cevaplar içinOnlar kablolu kanallarda (Paralı kanal) yayınlanıyor.Vikings'i tam bilmiyorum ama GOT iyi reyting alıyor.
![]()
kısa yaz demiyorm uyuz sana pis hemen cw yi savunmaya gelmiş .ss parlaklarını vampirler öpesice.sscw dizileri arrow ve the flash haric 0.5-.0.9 arası reyting alıyorlar genelde 0.5 üstü almaları yetiyor vampir diziler 0.6 0.7 0.8 alıyordu zaten nrmal oranları bir süpernatural 1 reyting yada 0.9 alıyor kemikleşmiş bir seyirci kitlesi var cw e bu oranlar yetiyor trt 1 kanalı gibi düşün
2 reyting dizileri götürürler ama kanal d kanalında yayından kalkar cw kanalıda amerikanın trt1 kanalı gibi çok köklü bir kanal ama dizileri fazla reyting alamıyor ama o belirli oranlar yetiyor türk kanalları gibi düşünmek lazım kanal d 4 reyting alan diziyi bitirir ama show tv 3 sezon götürür 3 reyting alan diziyi hemde amerikadada o hesap kanallardakı reyting sayıları ve yayından kalkıp yeni onay almaları kanallara göre değişiyor![]()
ayy sana ne oluyor bee sanamı söylüyorum sankıkısa yaz demiyorm uyuz sana pis hemen cw yi savunmaya gelmiş .ss parlaklarını vampirler öpesice.ss
kaç saattir konu yukarıda meğer sen cw yi savunuyormuşsun pis pis ondanmış.ssayy sana ne oluyor bee sanamı söylüyorum sankı![]()
@Harunnn60 savunamıyor ne yapayım ayollkaç saattir konu yukarıda meğer sen cw yi savunuyormuşsun pis pis ondanmış.ss
Ben CW fanı değilim AMC fanıyım.
Hem amc hem cw çok iyiBen CW fanı değilim AMC fanıyım.![]()