8 Ekim 2015 Perşembe ABD Reytingleri

6. sezonunu 0.9 reyting ile açıp 0.7 reyting kapatmış. Yani sezonu iyi bir şekilde açabilirdi. Flash ve Arrow örnekleri var önümüzde.

Benim boş zamanım yok.O yüzden önceki sezonun son 6 bölümünü izleyemem gibi.Bir tek son kısmı izlemiştim.Damon saat kulesine çıkmıştı
diziyi konuyu sezonları biliyorsun cnm direk yeni sezondan basla izlemeye yeni ezonun 1.bölümünden

Tüm diziler kötü gitmiş veya ciddi düşmüş. Enteresan bir gece olmuş.
öncelikle konular için çok teşekkürler 😉😉😉

ama @mrt-06 @Harunnn60 ile birlikte merak ettiğimiz bir soruya cevap vermemişsin yabancı dizi konularını neden senden baskası açamıyor kimsenin sormakta aklına gelmemiş

Shonda'nın dizileri iyi gitmiş, Heroes Reborn beklentileri karşılamaktan uzak.

Tvd ve t.o hep birin altındalar mıydı? Şaşırdım . ama rebekkah olaydı t.o iyi giderdi rebekkah olmadan tirt. Tvd de nına gitmiş bakalım bu dusus geçici mi kalıcı mi. Arrow ve flash kaç almış @Harunnn60 birde herkes heroes için beklentileri karşılamıyor demiş te resmen tvd ve t.o ve the100 un iki katı reyting alıyor. Neden dusuk goruluyor? Heroes mini-dizi olmuş peki suresi kaç dk? Ben yabancı dizi camiasından baya uzak kaldım sorularına cevaplar lutfen

Şimdi şöyle bende geçen yıl senin gibi bu soruları soruyordum. Bana da @OzaN anlatmıştı.CW'nin kitlesi farklı onlar 18-49 yaş aralığına bakmıyorlar daha çok genç kitleye bakıyorlar sanırım 18-34 yaş aralığını dikkate alıyorlar. Yani TVD filan düşük gelse de gözüne aslında onlar için iyi.

Diğer kanallar 18-49 yaş aralığına bakıyorlar. Heroes Reborn'da o kanalların birisinden yayınlandığı için düşük almış oluyor.

Umarın anlatabilmişimdir.

bizde total ab vs gibi amerikada da yaşa dayalı reyting kategorileri oluşturulmuş sanırım ya da resmi olmasada böyle bir analiz var bazı kanallar bir kategoryi bazı kanallar ötekini önemli buluyor.anlamışke
heroes eskiden çok güzeldi ama claire yok ,ali larter yok, kafatsı kesen adam vardı unuttum o yok.bunlar olmadan tutması zor

Aynen o hesap.
Yani CW kanalını kendi içinde değerlendirmek lazım.

Heroes Reborn zaten mini dizi olduğu için pek bir sıkıntı yok ama o oyuncuların olmaması büyük kayıp cidden.

Aynen o hesap.
Yani CW kanalını kendi içinde değerlendirmek lazım.

Heroes Reborn zaten mini dizi olduğu için pek bir sıkıntı yok ama o oyuncuların olmaması büyük kayıp cidden.
mini dizi derken süresi mi kısa bölüm sayısı mı?

mini dizi derken süresi mi kısa bölüm sayısı mı?
Bu sezon 13.bölümde bitecek işte.
Bu arada diğer sorularını cevaplayayım.

The Flash ve Arrow'un reytingleri iyi hatta The Flash diğer kanallarda ki dizileri kafa bile tutmaya başladı.

cw dizileri arrow ve the flash haric 0.5-.0.9 arası reyting alıyorlar genelde 0.5 üstü almaları yetiyor vampir diziler 0.6 0.7 0.8 alıyordu zaten nrmal oranları bir süpernatural 1 reyting yada 0.9 alıyor kemikleşmiş bir seyirci kitlesi var cw e bu oranlar yetiyor trt 1 kanalı gibi düşün
2 reyting dizileri götürürler ama kanal d kanalında yayından kalkar cw kanalıda amerikanın trt1 kanalı gibi çok köklü bir kanal ama dizileri fazla reyting alamıyor ama o belirli oranlar yetiyor türk kanalları gibi düşünmek lazım kanal d 4 reyting alan diziyi bitirir ama show tv 3 sezon götürür 3 reyting alan diziyi hemde amerikadada o hesap kanallardakı reyting sayıları ve yayından kalkıp yeni onay almaları kanallara göre değişiyor