8 Ekim 2015 Perşembe ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
8 Ekim 2015 ABD Reytingleri

scandal-abc.png

Perşembe akşamı yayınlanan tüm diziler düşüş yaşadı!

Gecenin en büyük şoku ise Heroes Reborn oldu.Yıllar sonra geri dönen dizi anlaşılan izleyici tarafından belli ki sevilmemiş. Dizi 1.2 reytinge kadar düştü ama korkmaya gerek yok kendisi mini dizi olarak tasarlandı.

The Vampire Diaries yeni sezon bölümünde aldığı 0.6 reyting ile CW kanalını üzdü. Anlaşılan Nina Dobrev'in diziden ayrılması diziyi fena etkilemiş.

The Vampire Diaries'in hemen arkasından yayınlanan The Originals ise 0.4 reyting ile çok kötü bir başlangıç yaptı. Anlaşılan spin-off diziler hiç bir zaman aslının yerini tutmayacak.

How to Get Away with Murder 0.2'lik reyting kaybı yaşayarak 2.1'e düştü. Şimdilik oranları kötü görünmese de dizinin sürekli düşmesi dikkat çekici.

Sleppy Hollow (FOX) ve The Player (NBC) adeta iptale doğru koşuyorlar bakalım yarışı hangisi kazanacak.

Günün kazanı ise ABC'nin Scandal dizisi oldu.

İşte günün reytingleri;

Günün reytinglerini görmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

The Vampire Diaries ve The Originals çok kötü başlamış. Bu şekilde devam ederse TVD seneye son sezonu T.O ise sezon sonu iptal olur.
@Çiğdem- :A

Heroes Reborn ilk haftalarda yüksek alınca acaba mini diziden normal diziye çıkarırlar mı diye düşünmedim değil ama şimdi ki oranlarla imkansız. :D

halkın yapımcısı shonda rhimese nazar değdi :(
heroes kötü gidiyor ben de pek ısınamadım eski karakterler olmalı neyse bu bölüm hiroyu görücez en azından :oley:

Scandal iyi gidiyor şaşırtıcı şekilde. :D Oda Shonda'nın dizisi. :D
o da 3-3.3 arası gidiyordu düştü .ss neyse 2 senedir mipcomun yıldızı shonda teyze geçen sene htgawm 157 ülkeye satıldı bu sene yeni dizisi başlamadan 182 ülkeye satılmış kadın tüm halkların yapımcısı :A

The Vampire Diaries ve The Originals çok kötü başlamış. Bu şekilde devam ederse TVD seneye son sezonu T.O ise sezon sonu iptal olur.
@Çiğdem- :A

Heroes Reborn ilk haftalarda yüksek alınca acaba mini diziden normal diziye çıkarırlar mı diye düşünmedim değil ama şimdi ki oranlarla imkansız. :D
hayırrr vampir günlükleri zaten 0.7 civarı alanbir diziydi 0.6 irşey yapmaz o diziye ninasız harika bir bölüm izledik ayrıca the originalsta 0.5 alan bir diziydi zaten haftaya yine o oranı alır
0.5 üstünde kapatmaları yetiyor sezona hatta sezon tamamlanmadan iki dizide yenis ezon onaylarını alırlar :A:A:A

hayırrr vampir günlükleri zaten 0.7 civarı alanbir diziydi 0.6 irşey yapmaz o diziye ninasız harika bir bölüm izledik ayrıca the originalsta 0.5 alan bir diziydi zaten haftaya yine o oranı alır
0.5 üstünde kapatmaları yetiyor sezona hatta sezon tamamlanmadan iki dizide yenis ezon onaylarını alırlar :A:A:A
Yok artık. 😕 Her 2 dizide bu kadar düşük almıyordu. Hadi alsın diyelim yeni sezon yeni açıldı ve daha ilk bölümden bu reytingi aldılar. :F
Mesele Flash ve Arrow oranlarını arttırdılar yada korudular diyebiliriz. :D

Yok artık. 😕 Her 2 dizide bu kadar düşük almıyordu. Hadi alsın diyelim yeni sezon yeni açıldı ve daha ilk bölümden bu reytingi aldılar. :F
bu akşam cw de reign başlıyor çatla çiğdem :A

originals 0.5 alıyordu vampir günlükleride 0.7 falan ilk bölümler biraz düşmüşler ama ben sezonu originalsın 0.6 vampir günlüklerininde 0.8 gibi bitiriceğini düşünüyorum bölümelride çok güzeldi çatlada patla :A:A:A

originals 0.5 alıyordu vampir günlükleride 0.7 falan ilk bölümler biraz düşmüşler ama ben sezonu originalsın 0.6 vampir günlüklerininde 0.8 gibi bitiriceğini düşünüyorum bölümelride çok güzeldi çatlada patla :A:A:A
Bu 2 dizi bana soğuk geliyor.ss Hem forumda da konusu açılmadı. :A

@Çiğdem- nina yerine kim gelmiş ? :(

Ben bu akşam sleepy hollowu izliycem yarında empirenin 3 bölümü+ flashı izliycem :love1:

@Çiğdem- nina yerine kim gelmiş ? :(

Ben bu akşam sleepy hollowu izliycem yarında empirenin 3 bölümü+ flashı izliycem :love1:
3 yeni kız birden gelmiş diziye ama hangisi ön pilana çıkıcak bilmiyorum damonların düşmanı olarak dizide baya heyecan kattılar damonun annesinin getirdiği tehrikeli kişiler bölüm çok iyiydi bence boş bir zamanında izle :F

Benim The 100'üm de 0.5 alıyor iptal diyorsunuz hele @xemrexxx'in Reign'i 0.3'ü gördü devam onayı aldı. :F Kanalın The 100'e garezi ne. :T:

TVD geçen sezon da bu oranları alıyordu sanki pek düşmemiş bence. Eline sağlık @Harunnn60. :)

3 yeni kız birden gelmiş diziye ama hangisi ön pilana çıkıcak bilmiyorum damonların düşmanı olarak dizide baya heyecan kattılar damonun annesinin getirdiği tehrikeli kişiler bölüm çok iyiydi bence boş bir zamanında izle :F
Benim boş zamanım yok.O yüzden önceki sezonun son 6 bölümünü izleyemem gibi.Bir tek son kısmı izlemiştim.Damon saat kulesine çıkmıştı :)

Benim The 100'üm de 0.5 alıyor iptal diyorsunuz hele @xemrexxx'in Reign'i 0.3'ü gördü devam onayı aldı. :F Kanalın The 100'e garezi ne. :T:

TVD geçen sezon da bu oranları alıyordu sanki pek düşmemiş bence. Eline sağlık @Harunnn60. :)
0.5 altına düşmeyen iptal olmuyor işte :A:A:A

yabancı dizi konusu ozan dısında neden kisme açamıyor süper mod olmussun okadar gücün yokmu :F:F:F