8 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kara Para Aşk haftaya Roma bölümü ile totalde 5 ab'de ve abc1'de 6.50-7.10 civarına çıkar bence
dizi Roma bölümü ile ivme kazanacak bence
Bu hayal gücünle kpa yi sen yazsan inan daha yuksek reyting alırdi))

Bu gün çok boştan bir gün 5 reyting alan lider oluyor.

Güzel Köylü yine zirveyi kaybetmiş hadi geçmiş olsun. Ama Total'de durumu çok iyi sezon sonunu görecektir.

Kara Para Aşk Totalde uçurumun kenarında olsada Ab ve Abc'de zirvede tebrikler. İddialı dizi yok bu sezon çarşamba için el mecbur izleniyor galiba.

Hayat Yolunda çökmüş kalmış. Aslında güzel ve sevebileceğim bir dizi ama Tutmaması sevindirdi beni.
Gültepe'yi yerinden ettiğine pişman olacak gibi kanal D. Umarım darısı Urfa'lı için olur.

Kaçak Gelinler Ab'de idare eder gitmiş. Total ve Abc'de vasat gibi ama toparlanabilir. Tv8'de ki ilk bölümüydü umut var bence.

Yılanların Öcü Show'u idare etmiş.

Konusunu kim açtı.

kanal d biraz sabretse gultepe zirveye oynayabilirdi bu yeni dizisiyle bence hayatta zirveye oynayamaz

benim tutmaz dediğim yapımlar tutmuyor bana hicran de içinde ilk bölümde aynılarını demiştim yine eleştiren oldu beni ama tutmadı sonunda 🙂🙂🙂

aynı şeyi diğer yarım güzel köylü içinde demiştim şimdide onlr çöküş dönemine geçtiler
bu dizide bence tutmucak 2 reyting almaya devam ederse 5 bölümü görmezler🙂🙂

Hayat Yolunda için işler yolunda gitmeyecek anlaşılan )))))

not! Beyazsoy hesabımı ele geçirmedi

neymiş? Fazla aç gözlülüğün faturası kanalD'nin bu listedeki haliymiş.
3 bile alamamış, 2 bölüme final

reytingle ok düşmüş be
tabi gündemin de etkisi var ama bu ka düşmesini beklemezdim 1. 5reyting alamıyor

hayat yolunda beklediğim gibi ab dizisi olmuş o oyunculuklar başka şansı da yoktu
kpa da tuvana birkaç bölüm çıkdı dizi 6 ya yaklaştı tuvana geri plana gidince düşmüş
güzel köylü diğerlerine bakınca hala iyi gidiyor

Şu oranlara bak ya 1. olan 4 reyting alıyor.

Güzel Köylü Total'de zirvede yer almış, tebrikler. Ama oranlarında düşüş var. Daha ne kadar sürecek bilinmez.

Yılanların Öcü yine iyi bir yükseliş kazanarak 3.olmuş. Show'un tek yüksek reytingli dizisi oldu, tebrikler.

Zengin Kız Fakir Oğlan'ın başarısını AB'den biliyoruz ama Total'de de çok iyi bir yükseliş yakalamış. TRT1 bu diziyi Çarşambaya almakla iyi etmiş.

Kara Para Aşk Total'de idare gitse de AB ve ABC1'de daha iyi. Tebrikler.

Hayat Yolunda Total'de beklediğimden düşük gitmiş. Ben 3 grupta da 3 reyting alır diyordum ama AB ve ABC1'de bu oranları almış. Kanal D, dizilerine biraz sabır gösterse, hepsi yükselebilecek diziler.

Kadim Dostum Total ve AB'de 1 reytinglerde ama ABC1'de biraz daha iyi gitmiş ve 2 reyting almış. FOX ne kadar dayanacak bilinmez.

Kaçak Gelinler yeni kanalında özellikle Total'de düşük başlamış ama izleyici alıştıkça yükseleceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hepsi GB fanları.
Kafasından GB senaryoları üretip sürekli Kerem ve Hande'yle ilgili tweet atıyor, ilgi çekiyor.
neyse artık kösemi bekliyoruz
ne nursuz nur, ne güzel köylü gizem ne de Tuba yüksek reyting alabilecek gibi değiller

Kaçak gelinleri neden unuttunuz kimse yorumlamamış