Bu hayal gücünle kpa yi sen yazsan inan daha yuksek reyting alırdi))Kara Para Aşk haftaya Roma bölümü ile totalde 5 ab'de ve abc1'de 6.50-7.10 civarına çıkar bencedizi Roma bölümü ile ivme kazanacak bence
Bu hayal gücünle kpa yi sen yazsan inan daha yuksek reyting alırdi))Kara Para Aşk haftaya Roma bölümü ile totalde 5 ab'de ve abc1'de 6.50-7.10 civarına çıkar bencedizi Roma bölümü ile ivme kazanacak bence
Konusunu kim açtı.Güzel Köylü yine zirveyi kaybetmiş hadi geçmiş olsun. Ama Total'de durumu çok iyi sezon sonunu görecektir.
Kara Para Aşk Totalde uçurumun kenarında olsada Ab ve Abc'de zirvede tebrikler. İddialı dizi yok bu sezon çarşamba için el mecbur izleniyor galiba.
Hayat Yolunda çökmüş kalmış. Aslında güzel ve sevebileceğim bir dizi ama Tutmaması sevindirdi beni.Gültepe'yi yerinden ettiğine pişman olacak gibi kanal D. Umarım darısı Urfa'lı için olur.
Kaçak Gelinler Ab'de idare eder gitmiş. Total ve Abc'de vasat gibi ama toparlanabilir. Tv8'de ki ilk bölümüydü umut var bence.
Yılanların Öcü Show'u idare etmiş.
Konusunu kim açtı.
Şaka maka bu 3. kurbanım oldu.Farkettim başarını.Kanal D ve Star'ın belalısısın inşallah.
Bu arada antilik yapıp Urfalıyı sevicen dimi.
Şaka maka bu 3. kurbanım oldu.
Onu izlemek istiyorum sen aç.
Benim ek yaptığım bir şey yok ki o benim uğursuzluğum.
benim tutmaz dediğim yapımlar tutmuyor bana hicran de içinde ilk bölümde aynılarını demiştim yine eleştiren oldu beni ama tutmadı sonunda 🙂🙂🙂@Çiğdem- izlemeden nereden biliyorsun dizinin iyi mi kötü mü olduğunu ? Ben adım gibi eminim dizi haftaya çok yükselecek ve şaşrtacak. Senin Reaksiyon 1 ay tanıtım yaptı ve 4 reytingle başladı bu dizi o tanıtma göre gayet iyi
Çok sinir oluyorum şu çocuğa.Serkan Andiç @srkandic 3h3 hours ago
Çarşamba akşamını#MuhteşemYüzyıl dan sonra kimse parselleyemedi.. Herkes kararsız. Sharelere bakın.. Anlaşılan#KösemSultan gelene kadar
adam gerçekleri yazmış helal@ozgur2113 @yatutarsa @Çiğdem- @mrt-06 @Bully @yakup09 @Harunnn60
23 binden fazla takipçisi var amaÇok sinir oluyorum şu çocuğa.Her diziyi izleyip yorumluyor, sürekli dizi senaristlerina yaranmaya çalışıyor.Ama bu dediği doğru gibi.
Hepsi GB fanları.23 binden fazla takipçisi var ama
neyse artık kösemi bekliyoruzHepsi GB fanları.Kafasından GB senaryoları üretip sürekli Kerem ve Hande'yle ilgili tweet atıyor, ilgi çekiyor.
Nur'a laf yok.neyse artık kösemi bekliyoruzne nursuz nur, ne güzel köylü gizem ne de Tuba yüksek reyting alabilecek gibi değiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?