8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
diziye ilk başlarken ben genelde oyunculara bakarım filme başlarkende öyle .. oyuncu kadrosu dizilerde çok önemli dizinin ilk alacağı reytingin yüzde 80 ni oyuncu kadrosunun çektiği izleyici kitlesidir..
Ona merak diyorum işte ben, sadece ilk 1-2 bölüme yarar. :)

off bugün recep 3 var karadayıyı da izlemek istiyorum neyse zaten bolca tekrar veriyorlar :)

o ses türkiyeyi ya da recep ivediki izleyeceğim :D karadayı en iyi 3. olur :D

Arkadaşlar Büyük Risk neden yayınlanmıyo yayın akışında yazıyo var , cumartesi yayınlandı pazarda var yazıyodu ama olmadı pazartesi de yok?

Arkadaşlar Büyük Risk neden yayınlanmıyo yayın akışında yazıyo var , cumartesi yayınlandı pazarda var yazıyodu ama olmadı pazartesi de yok?

Şu aralar Star kafasına göre takılıyor o program konusunda, bir var, bir yok. :) Ama güzel yarışma, rastlayınca sonuna kadar izliyorum...

Esra 4 reyting.. Muhtesem, daha ne diyebilirim ki.. Cuma günü de TNS'de A/B grubunda 6.sirada yer alarak 4 reyting elde etmisti.. Gerçekten çok kaliteli..

Şu aralar Star kafasına göre takılıyor o program konusunda, bir var, bir yok. :) Ama güzel yarışma, rastlayınca sonuna kadar izliyorum...
Gerçekten öyle galiba reytinglerini beğendiler desem total 5. , ab 8 aldığı share , Büyük Riskin ise cumartesi abde 5reytingge yaklaştı , total 6ile10 , ab 17ile7 share almış.