8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günün zirvesindeki isim kesinlikle değişmez, Karadayı A/B'de 3. olabilir ama dizi asıl önümüzdeki haftalarda parlayacak...

Kanal D'nin durumunu merak ediyorum ben asıl, bakalım nasıl direnecek/direnemeyecek? Bence pazartesi de BBEB yayınlansın, kanala önerilir...

Karadayıda iyi gider bugün çok heyecanlı geçecek

O Ses Türkiye izleyeceğim , inşallah her 2.gruptada zirvede yer alır.

karadayı liderliği alacak bugün beklentileri karşılar umarım bu dizi pazartesiye renk katar..

foruma girmek için yine kuyruktayız...sunucu neden yoğun bu saatte ne yoğunluğu anlamadım yazan kimse yok sunucu habire sinyal veriyor isyanlardayım...

Bugün liderliği alamaz, haftaya desen neyse.

Aynen.. Umarim hakettigi oranlari alir, hem atv için hem Ay Yapim için.

recepten ümitliyim acuna bi konuşma leynnnn der
karadayıdan totalde3. ab de2. lik bekliyorum

- - - Ekleme - - -

recepten ümitliyim acuna bi konuşma leynnnn der
karadayıdan totalde3. ab de2. lik bekliyorum

fatmagül 15 almıştı

- - - Ekleme - - -

fatmagül 15 almıştı

Öyle miydi ya, unutmuşum ama o zamanlar reytingler 20'nin altına inmiyordu neredeyse, 15 o zamanlar için orta bile kalabilirdi. Ama TNS'de 12 çok çok büyük bir reyting, yani imkansız.

- - - Ekleme - - -

Recep İvedik sadece Arka Sokaklar ile baş eder bugün.
Bir şey beklemeyin...

karadayı ilk 3te bekliyorum hayal kırıklığı olmaz inş diğer diziler gibi

Karadayı Veda ve Son Yaz gibi balondan iddialı denen dizilere benzemiyor, fragmanlar çok iyi, hukuk mücadesi çok ilgimi çekti, ben tutmama ihtimalini sıfır görüyorum. Bence O Ses ile yarışabilecek bir yapım...

recep yine mi var .. ya sabır diliyorum izleyenlerine
))

- - - Ekleme - - -

Karadayı Veda ve Son Yaz gibi balondan iddialı denen dizilere benzemiyor, fragmanlar çok iyi, hukuk mücadesi çok ilgimi çekti, ben tutmama ihtimalini sıfır görüyorum. Bence O Ses ile yarışabilecek bir yapım...

kenan imirzalıoğlunun kendine göre zaten bir karizması var 5 reyting ordan gelir.. çetin tekindorun ustalığınada 2 reyting gelse .. 1 reytingde berguzar alsa eder 8 reyting eee bu meretin hiçmi konusu yok konuyada 5 reyting ekle ettimi 13 reyting ben birde en asgari reytingi hesapladım yani 13ile 18 arası bir reyting beklentim var..
)

Oyuncu reytingi diye bir şeye inanmıyorum, tüm reyting merak ve hikayeden gelir.

Ben de çok istiyorum tutmasinin ama maalesef bazi diziler böyle hayal kirikligi yaratabiliyorlar.. Umarim Karadayi böyle bir hayal kirikligi yaratmaz..

Oyuncu reytingi diye bir şeye inanmıyorum, tüm reyting merak ve hikayeden gelir.

diziye ilk başlarken ben genelde oyunculara bakarım filme başlarkende öyle .. oyuncu kadrosu dizilerde çok önemli dizinin ilk alacağı reytingin yüzde 80 ni oyuncu kadrosunun çektiği izleyici kitlesidir..

Bugün reytinglerde harika bir çekişme olacak