8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sali reyting sonuclari sayfasi niye acilmadi hala??

yer gök aşkın kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var yeni gelen o kadar iddaalı yapıma rağmen oranlarını korumuş :)

O Ses Türkiyeyi izledim.Her iki grupta da 1. olmuş.
Karadayı Ab dizisi olmasını beklerken Totalde yüksek almış.Ben dizinin O Sesin düello bölümü başlayınca zirve şansının olabileceğini düşünüyorum.Ondan önce olamaz.
Recep İvedik de bitti. Bakalım Show haftaya ne yapacak?

Karadayı başlangıç için gayet iyi gitmiş,O Ses Türkiye düşüş yaşamış ama yine de zirvede.Recep İvedik gayet güzel gitmiş :)

o ses türkiye yükselıste gecen haftaya gore dahada yukseleegı kesın rakıplerıne fark atmıs özetı bile çok yükselmıs yarısma yuksek basladı ve ucusu suruyor dahada ucacagı kesın rakıplerıne fena fark takmıs dahada fark takılacaktır

mahonı gercekler acidir. kabul etmesılın :)))))

ışte sonuçlar

bu osesın bu hafta sharı

18,65
buda geçen haftaki sharı

1 O SES TURKIYE STAR TV 20,85

görüldüğü üzere o ses 2 sharden fazla kaybetmis

O Ses Türkiye izledim ve mütişti zaten reytinglerden de belli , recepi kimse geçemez diyenlere O Ses geçmiş.

YORUMUM;
O Ses Türkiye yine zirvede yer aldı özellikle abde reytingleri süpürdü , totalde 7.17 reytingle zirvede , abde 11.78 reytingle açık ara yaptı , kolay kolay inmeyeceğini kanıtlatı hatta ilk kısmı bile 7.76 reytingle fark attı.
Revep İvedik 3 tvde ilk kez yayınlanarak iyi iş çıkardı , totalde 7.06 reytingle 2. , abde 6.01 reytingle 3.sırada yer aldı.
Karadayı tuttu , dizi ilk bölümüyle totalde 5.77 reytingle 4. , abde 4.92 reytingle 6.sırada yer aldı , dizi total dizisi çıktı.
Yer Gök Aşk totalde 5.06 reytingle 5. , abde 4.48 reytingle 7.sırada yer aldı.
Arka Sokaklar bu hafta düşüş yaşayarak totalde 4.83 reytingle 7. , abde 2.92 reytingle 14.sıraya düştü.

Son düzenleme:
beyazsoy tv ılk ıez recepvardı abd amr yukselmıs fark atmıs özetıde ıkıncı karadayı dgıl baba dayı gelse o sesın ozetını gecemez :d

- - - Ekleme - - -

o ses yukselmıs 11.06 11.78 yapmıs acun medya ezer :)

beyazsoy tv ılk ıez recepvardı abd amr yukselmıs fark atmıs özetıde ıkıncı karadayı dgıl baba dayı gelse o sesın ozetını gecemez :d

gecen hafta da recep vardi. bu bir bahane degil.. ab bizim isimiz degil mahoni biliyon kac kez konustuk.. ayrica osesin ozeti degil o yarim saat ilk bolumden aparma ..

haftaya recebe bakanlar buuyuk ihtimal karadayiya bakacak ozaman o sesin sesi nasil geliyo bakariz :))))

gecen hafta da recep vardi. bu bir bahane degil.. ab bizim isimiz degil mahoni biliyon kac kez konustuk.. ayrica osesin ozeti degil o yarim saat ilk bolumden aparma ..

haftaya recebe bakanlar buuyuk ihtimal karadayiya bakacak ozaman o sesin sesi nasil geliyo bakariz :))))

o ses karadayı cebınden çıkartır reytınglerde ole ozetı bıle fark atmıs karadayı gun deıstırır acun buyuk fark attı :)

- - - Ekleme - - -

acun dahada fark acacak

O Ses Türkiye izledim ve mütişti zaten reytinglerden de belli , recepi kimse geçemez diyenlere O Ses geçmiş.

YORUMUM;
O Ses Türkiye yine zirvede yer aldı özellikle abde reytingleri süpürdü , totalde 7.17 reytingle zirvede , abde 11.78 reytingle açık ara yaptı , kolay kolay inmeyeceğini kanıtlatı hatta ilk kısmı bile 7.76 reytingle fark attı.
Revep İvedik 3 tvde ilk kez yayınlanarak iyi iş çıkardı , totalde 7.06 reytingle 2. , abde 6.01 reytingle 3.sırada yer aldı.
Karadayı tuttu , dizi ilk bölümüyle totalde 5.77 reytingle 4. , abde 4.92 reytingle 6.sırada yer aldı , dizi total dizisi çıktı.
Yer Gök Aşk totalde 5.06 reytingle 5. , abde 4.48 reytingle 7.sırada yer aldı.
Arka Sokaklar bu hafta düşüş yaşayarak totalde 4.83 reytingle 7. , abde 2.92 reytingle 14.sıraya düştü.

bir dizi ilk bolumunden total mi ab mi oldugu belli olmaz. karadayi acik ara ab dizisi. reyting sonuclari sadece kanalin reklamiyla alkali. bu dizi kanal d de yayinlansa ab si yuksek cikardi.

mesela harem ilk bolumu absi 5 totali 3 du ama ikici bolum ab si cakildi dizi klasik gani izleyicisi olarak total oldu :)))))

- - - Ekleme - - -

o ses karadayı cebınden çıkartır reytınglerde ole ozetı bıle fark atmıs karadayı gun deıstırır acun buyuk fark attı :)

- - - Ekleme - - -

acun dahada fark acacak

acun bitti maahoni artik acundan bir nane olmaz .. areften reyting devsiren adamdan hayir mi gelir

av,cun devri biti artık :D fatih dizisiyle birlikte ab de ciddi tokat yicek zaten akradayı da artacaktır yorumlar hep olumlu :D

bir dizi ilk bolumunden total mi ab mi oldugu belli olmaz. karadayi acik ara ab dizisi. reyting sonuclari sadece kanalin reklamiyla alkali. bu dizi kanal d de yayinlansa ab si yuksek cikardi.

mesela harem ilk bolumu absi 5 totali 3 du ama ikici bolum ab si cakildi dizi klasik gani izleyicisi olarak total oldu :)))))

- - - Ekleme - - -

acun bitti maahoni artik acundan bir nane olmaz .. areften reyting devsiren adamdan hayir mi gelir

acun hep bırıncı oldugunu kabul edmenız için tns bınasına gıtmenız gerekmıyor totalde 2 reutıng ab 8 reytıng fark takmıs :e

av,cun devri biti artık :D fatih dizisiyle birlikte ab de ciddi tokat yicek zaten akradayı da artacaktır yorumlar hep olumlu :D

Acun devri bitti derken adma 11 reyting almış A/B'de o kadar rakibe karşı.Haftaya Recep'te yok dahada yükselir.
Ayrıca Show Pazartesiye Fetih'i koyacagını hiç sanmam koyarsa tutmaz o kadar dizi arasında.Gerçi artık her gün zor ama.

karadayının gün geçtikce huzur sokağı gibi reting artıraçağını düşünüyorum ben size şimdiden söylüyorum fatih dizisini abartmayın herkez sinema film ile bir kaç bölüm izleyeçekler ondan sonra popülerliği düşşüçek benim görüşüm çünkü fetih 1453 savaş içeriyordu sinema film olduğu için dizide ne kadar savaş göstermek isteselerde başaramazlar başaramayıncada gideçek

karacayı 0 çekmıs :d

AB 08 Ekim 2012 Pazartesi
Title Channel Date Start time End time Rtg%(Net) Share%(Net)
1 O SES TURKIYE STAR TV 08.10.2012 21:26:33 23:26:32 11,78 28,37
2 O SES TURKIYE BASLIYOR STAR TV 08.10.2012 19:45:11 21:26:33 7,76 21,12
3 RECEP IVEDIK 3(T.S) SHOW TV 08.10.2012 19:59:35 22:21:43 6,01 15,5
4 SULTAN KANAL D 08.10.2012 22:29:24 00:29:50 5,14 15,51
5 MEHMET ALI BIRAND ILE KANAL D HABER KANAL D 08.10.2012 19:00:03 19:54:26 5,12 18,2

- - - Ekleme - - -

beyler gozluk aldım baktım acun yıne bırıncı :d özet ıkıncı :d