8 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yer Gök Aşk geçen haftaya göre totalde 0,10 reyting artmış
Babalar ve Evlatları çok kötü veda etmiş

Yer gök aşk bu zorlu gecede anlinın akıyla çıkmayı bşarmış.

- - - Ekleme - - -

muge anlı 30 share almış,agzm açık kaldı.

Yga fena gitmemiş arka sokakların devri bitti artık

Yer gök aşk bu zorlu gecede anlinın akıyla çıkmayı bşarmış.

- - - Ekleme - - -

muge anlı 30 share almış,agzm açık kaldı.

mügenin çoşma nedeni daha önce de yazdım çok ilginç bir cinayet hikayesi bulmuş. kadının kocası öldürülmüş ve kadının dostları var. kadının telefonundan cinayete dair mesajlar atılıyor falan filan..

Arka sokaklar sana gule gule..
izleyici skıldı artık.

O Ses Türkiye gecen hafta oldugu gibi bu haftada iki grubta 1. olmayi basarmis. Program Total de kil payi zirveye yerlesirken AB de rakiplerine fark atmis ama artik karsisinda güclü bir Recep Ivedik olamayacagi icin en güclü rakibi Karadayi dizisi olacaktir ve ben Karadayi nin önümüzdeki hafta Totali alabilecegini düsünüyorum.

Recep Ivedik 3 diger serileri gibi gayet iyi giderek Total de zirveyi kil payi kacirmis, AB de ise 3. olmayi basarmis. Bence Show Tv önümüzdeki hafta bu Filmi tekrar yayinlayacaktir ama zirve yarisi veremez.

Karadayi dizisi yeni diziler arasinda en iyi baslangici yapan dizi oldu galiba. Dün Aksam ilk Bölümü izledim ve resmen büyülendim harika bir senaryo, süper bir kadro ve herseyden önce müthis oyunculuklar. Dizi nin tekrarinin aldigi Reytinglerde önümüzdeki hafta kesinlikle yükselecegini gösteriyor.

Kim gelirse gelsin Yer Gök Ask dizisinin Reytinglerini pek etkilemiyor sadece siralamada biraz geriye düsüyor. Dizi yine Total de 5 AB de 4.5 Reytingle Fox Tv nin yüzünü güldürmüs.

Arka Sokaklar artik iyice gözden düstü bence. Dizi saten AB de 2 Reytinge kadar gerilemisti ve bu hafta Karadayi nin gelmesiyle Total grubundada Zirve den cok uzaklasmis.

Sultan dizisi Total de yaristan uzak kalsada AB grubunda 4. olarak iyi is cikarmis. Kanal D bu diziyi ne yapacak cok merak ediyorum.

bu karadayının konusuyala ay yapımın stara yapacagı tuba büyüküstünün oynayacagı dizinin konusu arasıda pek fark yok .20 dakika da kadın suçsuz yere hapse gireken erkek eşini çıkarmak için herşeyi yapıyor karadayında baba sçsuz yere hapse düşüyor ve oglu babayı hapisten çıkarmak için herşeyi yapacak...

açıkcası hadi başka yapımlarda olsalar neyse de birbirlerinden habersiz başlamışlar projeye diyecem ama aynı yapımda benzer iki iş çok garip .

Acun uyanıklık yaparak 1.olmuş kardayı iyi başlamış

Arka Sokaklar kalkar inşallah hem dandik hem izlenmiyor.Niye durduruyorki Kanal D.
O Ses A/B'de farka boğmuş Total'dede kılpayı zirveyi almış ve bence sonuna kadar hakediyor.
İvedik çok iyi reytingler almış ve Total'de zirve yartışında olmuş.
Karadayı'yı izlemedim ama izlerim birazdan onuda.İlerki haftalarda yükselecektir ama zirve şansı şu anda yok.

karadayı süper giriş yapmış helal olsun

karadayının totalinin değil ab sinin yüksek çıkması daha normal olurdu tns denekleri nerden bulmuş lafımı tekrarlıyorum tns nin ab denekleri yanlış sultanın ab sinin karadayıdan yüksek olması mümkün değil..

sultan istanbula gelince ab dizisi olmuş beyazsoya selamlar bir zamanlar sultan ab de fazla alamaz totoşu yüksek diyordu

tosuncuk recebin her aldığı reyting vatana ihanettir
)

o ses her zamanki o ses millet her hafta ne gibi bir merakla izlemeye başlıyor o da anşlaşılmaz hikayelerden biri hemde ab si yüksek o sesin halbuki totoşu yüksek olsa diyeceğiz seyirci hadiseyle hülyanın orasını burasını merak etti neyi etmişler tns ab grubu hilkat garibesi ..

yer gök yumurta kaynıyor dizisi, yasinin de dediği gibi seyircisini bulmuş aldığı oranları öpüp başına koysun bu dizi... fox iki diziyle idare eder bir yıl boyu..

bana kalırsa karadayı dizisi hiç haketmediği bir reyting almış bu hafta dizi gerçekten çok başarılı olmuş bana göre umuyorum ki gelecek hafta daha iyi sonuçlar alacaktır

selamını aldım
)) lakin ben sultanın totoşu yüksek derken dizi diyarbakırda bol şiveli çekiliyordu. demek sultan istanbula taşındı sonuç normal sayılır. zati kanal d nin kendi ab seyircisi var nurgülünde ab seyircisi var. bu durum normal.

karadayının tamamnı olmasa da izledim okadar da abartılacak ve şaşası olacak bir dizi değilmiş.. aşırı tedasadüflerle olay baglanmış. ha baglanırken sorun yokta sırf kafayı yormuşlar nasıl baglarız diye
)) kadın kocasını içeri atırmış savcının teki suçlularla işbirliğinde suçlularla işbirliği içindeki polislerle kirli iş çeviremler kenangille problemli.. duygu sömürüsü için ikinci osman yaratma çabaları aşırı kendinden büyük tavırlar gösteren çocuklar.. ama senaryoda boşluk ilk bölümde hemen hemen yok. senaristler hata yapmazsa başrollerin gazıyla dizi devam eder totali alır. ama fazla bişey beklemeyin böyele adliye olayları seyirci müge amlıda çzüyor bir daha dizi yapılması anlamsız. 2 yıl ugraşacagınıza müge anlıya gitseymiş senaritler
))) ab de birincilik zor zatii. birde fetih başlayacak

destere tnsnin ab gurubuyla ilgili bir tiyo daha vereyim iki dünya arası stv nin dizisinin absi daha fazla
)))

Son düzenleme:
karadayi gayet iyi baslamis.. sultan dizisi ciddi sekilde yukselmis. tebrikler

haftaya recep olmayınc aneler olacak bakalım

sbt de sorun var galiba kenan-çetin tekindor-bergüzar korel-melike ipek yalova tamamen ab ye hitap eden isimler nasıl ab si düşük dizinin anlamadım
yga farkını koymuş oranlarını korumuş
o ses canlı yayına geçince gene düşecek şimdilik keyfini sürsün fatih başlayınca ab yi kaybedecek nasılsa en azından filmiin yayınlanacağı ilk 4 hafta

Tns nin ab si kesinlikle sorunlu