Masumlar Apartmanı ve Edho reytingleri silip süpürmüşler, rakiplerine reyting bırakmamışlar
Dip ile zirveyi karıştırmışsın. Gitgelli oldun iyice.
Masumlar Apartmanı günü mahvediyorMasumlar Apartmanı AB'de geçen haftaya aynı reytingi almış. Bu tarz durumlara çok şaşırıyorum 0.01 bile olsa hiç mi düşmez veya yükselmez.
Hekimoğlu ABC1'de yine düşmüş.Ama böyle zor bir günde AB'de 5. olması elini güçlendiriyor o yüzden ufukta final tehlikesi olduğunu düşünmüyorum.
BenimdeŞu reytingleri yayınlamadıklarından beri keyfi kalmadı.
Bence pazar olsa kurtarır kendini ve çok güzel olurMasumlar Apartmanı gene ne var ne yok toplamış... MaşAllah. AB de artmaması çok ilginç geldi....
EDHO 10 oranlarında dolaşmaya devam ediyor; baskın ve sağlam bir kitlesi var.
Baraj bu akşamın en iyi gelişeni bence, totalde üstüne koyarak gidiyor; 3 lerden 6 lara ulaştı.
Hekimoğlu gün değişse kendini kurtarır mı acaba? 3-4 bandı bana göre bu tarz bir dizi için başarısız.
Masterchef de artık son demlerini yaşıyor; gene iyi gezinmiş 4-6 arasında.
Evet hekimoğlu canım dizim Masumlar Apartmanı canım dizim reyting bırakmıyorMasumlar Apartmanı günü mahvediyor
Reytingleri daha az olabilir ama en azından İpek Queen her gördüğü adama anında aşık olan bir KADIN değil çok #şükür.Dip ile zirveyi karıştırmışsın. Gitgelli oldun iyice.
Yine de salıdan başka çare yok en azından 4.5 reyting alıyor. Gün değiştirse de yükselemez hatta daha çok düşebilir o yüzden bununla idare edilecek artık.Masumlar Apartmanı günü mahvediyor
Cumartesi ben hâlâ daha yüksek alacağı kanaatindeyim ama Bir Annenin Günahı ve günün dolması nedeniyle çok da kayda değer olmaz gibi. Diziyi bir nevi günü de tutuyor.Reytingleri daha az olabilir ama en azından İpek Queen her gördüğü adama anında aşık olan bir KADIN değil çok #şükür.
Yine de salıdan başka çare yok en azından 4.5 reyting alıyor. Gün değiştirse de yükselemez hatta daha çok düşebilir o yüzden bununla idare edilecek artık.
İpek kim?Reytingleri daha az olabilir ama en azından İpek Queen her gördüğü adama anında aşık olan bir KADIN değil çok #şükür.
Yine de salıdan başka çare yok en azından 4.5 reyting alıyor. Gün değiştirse de yükselemez hatta daha çok düşebilir o yüzden bununla idare edilecek artık.
Evet aşk üçgeni yaparak iyice rezalet dozunu artırdılar ama neyse ki tepki gösteren haklı olarak sadece ben olmadım bu sefer.İpek kim?Gülben'in kocaman posterini asma o zaman. Diziyi ne amaçla izlediğin belli.
Tamam sana gün doğdu, izlemezsin artık.Evet aşk üçgeni yaparak iyice rezalet dozunu artırdılar ama neyse ki tepki gösteren haklı olarak sadece ben olmadım bu sefer.
Yıl sonuna kadar izlerim kararımı da yeni yılda veririm.Tamam sana gün doğdu, izlemezsin artık.
Bence de yükselir ama pazar daha boş bence yani 8 reyting alan 2 tane dizi yok en azından.çok güzel hareketleri cumartesine alıp hekimoğlunu pazar denesin iyi iş çıkaracağını eminim. Bir Annenin Günahını pazartesine atsın olmuyorsa çeksin fişi.Cumartesi ben hâlâ daha yüksek alacağı kanaatindeyim ama Bir Annenin Günahı ve günün dolması nedeniyle çok da kayda değer olmaz gibi. Diziyi bir nevi günü de tutuyor.
Pazar bozmaz kanal ÇGHB'yiBence de yükselir ama pazar daha boş bence yani 8 reyting alan 2 tane dizi yok en azından.çok güzel hareketleri cumartesine alıp hekimoğlunu pazar denesin iyi iş çıkaracağını eminim. Bir Annenin Günahını pazartesine atsın olmuyorsa çeksin fişi.
Evet reytingleri düzeldi ama yükselmezse belki bozardı belli olmaz survivor başlayınca düşerse belki bozar.Pazar bozmaz kanal ÇGHB'yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?