Ben ıron fısteki adama dedim onu bee oyüzden izliyor olabilir dedimkız kendin dedin ya @destere de topik diye ben ne dedim sanki orada
resmen ağır hakaret ettin çocuğa kırılmış olabilirBen ıron fısteki adama dedim onu bee oyüzden izliyor olabilir dedim
Çocuk çıldırıp profil mesajlarını silip gitmiş inş forumu bırakmamıştır
Bana oyüzden @mrt-06 da profilde Pll spoi mesajı yüzünden sanırım ikimize kırılıp delirip gittiresmen ağır hakaret ettin çocuğa kırılmış olabilir
Ouat ne zaman gün değiştirdi😱 Herşey tersine dönmüş. İyi ki bıraktım
Sen niye celallendinGizli gizli izliyormuydun
Başroldeki kadını çıkarmıycaklardı abii....İlk iki sezonunu falan izlemiştim.
Bence deBaşroldeki kadını çıkarmıycaklardı abii....
Yok kimmişGüzel diziydi işteAma şimdi hiç olmuşGeçen sene türk varmiş baktın mı hiç?
@xemrexxx ile @OzaN ın favorisi bakire virjin 0.3 le yerlerde sürünüyor
Bakireliğini kaptırsa dizi daha çok izlenirdi@xemrexxx ile @OzaN ın favorisi bakire virjin 0.3 le yerlerde sürünüyorsenle @Forumdash ın arrow u yakalamış izlenmemezliktebari bakire virjine bir kaç laf ataydınhem o da sizin kanal sizin dizi kadar sahiplenmen lazımdı
daha dur senin van japon kupon taym dizisine laf atmadım gözümden kaçmış
Ouat harika dizidir. İzlesen bayılırsındaha dur senin van japon kupon taym dizisine laf atmadım gözümden kaçmış0.5 nedir ya batmışsınız resmen
bu arada @Çiğdem- in oklu oğlan mı bekaretini kaybetti tam anlayamadım
Ouat harika dizidir. İzlesen bayılırsın6.sezonu ben de izlemedim. Onlar 7de sanırım.7.sezonda hikayeye baştan sarıyor sanırım. Hem günü değişmiş. Yoksa 3mlik izleyicisi vardır
Evet oklu Felicty denen kadınla 4.sezonda vıcık vıcık bi aşk yaşadılar düşüş o düşüş
Evet ama ben sonradan da izleyeceğim dedim. Belki onlarda sonradan izliyorlarsadık izleyici gün değişimi dinlemez havada karada izler mesela şimdi beroşun dizisi olsa geceyarısına alsalar izlerdimbence konu falan bozulmuştur sen kendin artık bende izlemiyorum diyorsun
şimdi bende sadık dinleyici barından vazgeçer dizisinden vazgeçmez diyeceğim yine diyeceksin kendimizi tekrarlıyoruzEvet ama ben sonradan da izleyeceğim dedim. Belki onlarda sonradan izliyorlarCuma onlarda bar gecesi, eğlence gecesi, arkadaşlarla partileme gecesiBi ara böyle bi sohbet yapmiştik yine, kendimizi tekrarlıyoruz
Ama o konuşma reytinglein ilk açıldıgı zamanlardışimdi bende sadık dinleyici barından vazgeçer dizisinden vazgeçmez diyeceğim yine diyeceksin kendimizi tekrarlıyoruz)
hazır bu konudayken @mrt-06 in kulağını çınlatalım artık reytinglerde netflix dizilerinin reytinginide istiyoruz forumda şu an yabancı dizi izleyicilerinin yarısından fazlası netflix abonesi reytinglerimizi bu köşelerde görmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?