Ben ıron fısteki adama dedim onu bee oyüzden izliyor olabilir dedimkız kendin dedin ya @destere de topik diye ben ne dedim sanki orada
resmen ağır hakaret ettin çocuğa kırılmış olabilirBen ıron fısteki adama dedim onu bee oyüzden izliyor olabilir dedim
Çocuk çıldırıp profil mesajlarını silip gitmiş inş forumu bırakmamıştır
Bana oyüzden @mrt-06 da profilde Pll spoi mesajı yüzünden sanırım ikimize kırılıp delirip gittiresmen ağır hakaret ettin çocuğa kırılmış olabilir
Ouat ne zaman gün değiştirdi😱 Herşey tersine dönmüş. İyi ki bıraktım
Sen niye celallendin Gizli gizli izliyormuydun
Başroldeki kadını çıkarmıycaklardı abii....İlk iki sezonunu falan izlemiştim.
Bence de sen kaçıncı sezonda kaldın?Başroldeki kadını çıkarmıycaklardı abii....
Yok kimmişGüzel diziydi işte Ama şimdi hiç olmuş Geçen sene türk varmiş baktın mı hiç?
@xemrexxx ile @OzaN ın favorisi bakire virjin 0.3 le yerlerde sürünüyor senle @Forumdash ın arrow u yakalamış izlenmemezlikte bari bakire virjine bir kaç laf ataydın hem o da sizin kanal sizin dizi kadar sahiplenmen lazımdıBenlik dizi yok ama emeğin için kalp attım @mrt-06
Bakireliğini kaptırsa dizi daha çok izlenirdi Arrow bekareti verince düştü dimi @Çiğdem-@xemrexxx ile @OzaN ın favorisi bakire virjin 0.3 le yerlerde sürünüyor senle @Forumdash ın arrow u yakalamış izlenmemezlikte bari bakire virjine bir kaç laf ataydın hem o da sizin kanal sizin dizi kadar sahiplenmen lazımdı
Ouat harika dizidir. İzlesen bayılırsın 6.sezonu ben de izlemedim. Onlar 7de sanırım.7.sezonda hikayeye baştan sarıyor sanırım. Hem günü değişmiş. Yoksa 3mlik izleyicisi vardırdaha dur senin van japon kupon taym dizisine laf atmadım gözümden kaçmış 0.5 nedir ya batmışsınız resmen
bu arada @Çiğdem- in oklu oğlan mı bekaretini kaybetti tam anlayamadım
Ouat harika dizidir. İzlesen bayılırsın 6.sezonu ben de izlemedim. Onlar 7de sanırım.7.sezonda hikayeye baştan sarıyor sanırım. Hem günü değişmiş. Yoksa 3mlik izleyicisi vardır
Evet oklu Felicty denen kadınla 4.sezonda vıcık vıcık bi aşk yaşadılar düşüş o düşüş
Evet ama ben sonradan da izleyeceğim dedim. Belki onlarda sonradan izliyorlar Cuma onlarda bar gecesi, eğlence gecesi, arkadaşlarla partileme gecesi Bi ara böyle bi sohbet yapmiştik yine, kendimizi tekrarlıyoruzsadık izleyici gün değişimi dinlemez havada karada izler mesela şimdi beroşun dizisi olsa geceyarısına alsalar izlerdim bence konu falan bozulmuştur sen kendin artık bende izlemiyorum diyorsun
şimdi bende sadık dinleyici barından vazgeçer dizisinden vazgeçmez diyeceğim yine diyeceksin kendimizi tekrarlıyoruz )Evet ama ben sonradan da izleyeceğim dedim. Belki onlarda sonradan izliyorlar Cuma onlarda bar gecesi, eğlence gecesi, arkadaşlarla partileme gecesi Bi ara böyle bi sohbet yapmiştik yine, kendimizi tekrarlıyoruz
Ama o konuşma reytinglein ilk açıldıgı zamanlardı Sen unutmuş olabilirsin diye dedim. Oysa o gun cuma gunleri onların o yaptığı etkinlikleri destekler nitelikte mesajlar yazmiştinşimdi bende sadık dinleyici barından vazgeçer dizisinden vazgeçmez diyeceğim yine diyeceksin kendimizi tekrarlıyoruz )
hazır bu konudayken @mrt-06 in kulağını çınlatalım artık reytinglerde netflix dizilerinin reytinginide istiyoruz forumda şu an yabancı dizi izleyicilerinin yarısından fazlası netflix abonesi reytinglerimizi bu köşelerde görmemiz lazım