Son 2 haftadır üyeler kendi rekorlarını kırıyor mesajlarda en durgun dönemimiz böyle olsunBenim de haberim yok, yazdığıma şükür.
Son 2 haftadır üyeler kendi rekorlarını kırıyor mesajlarda en durgun dönemimiz böyle olsunBenim de haberim yok, yazdığıma şükür.
Tabi senin mesajlarının hepsi boş değil @Forumdash abicimle gece sohbetlerimiz vardıBen de rekorumu kırmış olabilirim, bu hafta baya çenem düştü
Sabahtan akşama kadar adam car car konusuyorAhh abicim 10 mesaj daha yazıp @serhatt a bir deynek indiremedin @Forumdash@xemrexxx
2 @serhatt 417 3 @Forumdash 408
Ben boş konuşmamSabahtan akşama kadar adam car car konusuyorKonusmasa resim atıyor nasıl yetişeyim ben o yaşlı halimle@serhatt
Salsın bizi dede artık yeter. 37 yaşında 4 saat 55 dk oynamak ne be adam...Hangi dede Djokovic gibi bir makineye karşı 5 saatlik maç yapıp gıkını dahi çıkarmadı bugüne kadar?Sorarım sana...@MasacRE
Ben boş konuşmam
Ben boş konusuyormusun dedim cık cık cık
Ama şuan boş yaptın bak
Tabi senin mesajlarının hepsi boş değil @Forumdash abicimle gece sohbetlerimiz vardı@MEnes de tenis iyidir oda boş değilde @Sherlock pis yerlerde geziyordu o boş işte
of geberBen boş konusuyormusun dedim cık cık cık
Ama şuan boş yaptın bak
of geber
Ha gayret son 1 hafta gitmeden bir deynek indirirsin belki kafasınaBen boş konusuyormusun dedim cık cık cık
Ama şuan boş yaptın bak
Banlayın bi haftalığınaHa gayret son 1 hafta gitmeden bir deynek indirirsin belki kafasına
Artık benle konuşma!
tmm!Artık benle konuşma!
Adaşım dolaşmaz öyle yerlerde gözümün önündeydi hep.
Banlayın bi haftalığına
Ecünnülerde baska destek çıkanım yokki napayım ayoll lazım serhatNah indirir
Malesef sen onu bir muayene altına al acilAdaşım dolaşmaz öyle yerlerde gözümün önündeydi hep.
Adaşım kimseye zararı olmayan bir insan.Malesef sen onu bir muayene altına al acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?