Son 2 haftadır üyeler kendi rekorlarını kırıyor mesajlarda en durgun dönemimiz böyle olsunBenim de haberim yok, yazdığıma şükür.![]()
Son 2 haftadır üyeler kendi rekorlarını kırıyor mesajlarda en durgun dönemimiz böyle olsunBenim de haberim yok, yazdığıma şükür.![]()
Tabi senin mesajlarının hepsi boş değil @Forumdash abicimle gece sohbetlerimiz vardıBen de rekorumu kırmış olabilirim, bu hafta baya çenem düştü![]()
Sabahtan akşama kadar adam car car konusuyorAhh abicim 10 mesaj daha yazıp @serhatt a bir deynek indiremedin @Forumdash![]()
![]()
@xemrexxx
2 @serhatt 417 3 @Forumdash 408
![]()
Ben boş konuşmamSabahtan akşama kadar adam car car konusuyorKonusmasa resim atıyor nasıl yetişeyim ben o yaşlı halimle
@serhatt
Salsın bizi dede artık yeter. 37 yaşında 4 saat 55 dk oynamak ne be adam...Hangi dede Djokovic gibi bir makineye karşı 5 saatlik maç yapıp gıkını dahi çıkarmadı bugüne kadar?Sorarım sana...
@MasacRE
Ben boş konuşmam![]()
Ben boş konusuyormusun dedim cık cık cık
Ama şuan boş yaptın bak
Tabi senin mesajlarının hepsi boş değil @Forumdash abicimle gece sohbetlerimiz vardı@MEnes de tenis iyidir oda boş değilde @Sherlock pis yerlerde geziyordu o boş işte
![]()
![]()
![]()
of geberBen boş konusuyormusun dedim cık cık cık
Ama şuan boş yaptın bak![]()
of geber![]()
Ha gayret son 1 hafta gitmeden bir deynek indirirsin belki kafasınaBen boş konusuyormusun dedim cık cık cık
Ama şuan boş yaptın bak![]()
Banlayın bi haftalığınaHa gayret son 1 hafta gitmeden bir deynek indirirsin belki kafasına![]()
![]()
![]()
Artık benle konuşma!
tmm!Artık benle konuşma!
Adaşım dolaşmaz öyle yerlerde gözümün önündeydi hep.
Banlayın bi haftalığına![]()
Ecünnülerde baska destek çıkanım yokki napayım ayoll lazım serhatNah indirir![]()
Malesef sen onu bir muayene altına al acilAdaşım dolaşmaz öyle yerlerde gözümün önündeydi hep.![]()
Adaşım kimseye zararı olmayan bir insan.Malesef sen onu bir muayene altına al acil![]()
![]()
![]()