8 - 14 Mayıs 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birkaç haftadır yükselttim ortalamamı zaten yaz sezonuna doğru yükselirim ben hep :A

Forumumuzu canlı tutmamız şart :A
Gözlük tak en sert düşüş bana ait ha sadece cevrendekileri saydiysan o ayrı mesele :)
@destere nin eski hallerini bilmiyorsun cnm @xemrexxx @destere sen 1 mesajta yazsan sert düşüş bu arkdsların olucak 20 kadın çene gücüyle yazıyorlardı :F :F :F

@Bully bende yavas yavas toparlıyorum aktifliğimi ama ramazanda yine bir az girme durumum olucak 17:00-23-00 arası özellikle ama geceleri geç yatmaya alıstıms ahura akdar beklerim forumda :A :A :A

@destere nin eski hallerini bilmiyorsun cnm @xemrexxx @destere sen 1 mesajta yazsan sert düşüş bu arkdsların olucak 20 kadın çene gücüyle yazıyorlardı :F :F :F

@Bully bende yavas yavas toparlıyorum aktifliğimi ama ramazanda yine bir az girme durumum olucak 17:00-23-00 arası özellikle ama geceleri geç yatmaya alıstıms ahura akdar beklerim forumda :A :A :A
Geçen haftaya göre değerlendirme yaptın diye dedim.
Bizim iftar 23.30 :) sahura kalkma yok. Arada birkaç saat var :D

Sahalara dönüşüm iyi olmuş ayoll :Z:Z:Z

@Bully da çıkısını sürdüyor son haftalarda :A @mrt-06 da öyle ama net sıkıntısı yine baslamıs inş bu çıkısında ona bu hafta sıkıntı yaratmaz :A @Yiğitt de gelir gelmez etkisini göstermiş ayoll umarım devam eder :A

@xemrexxx seni bu durumlarda görüceğimizi 3 yıl önceden zaman yolculuğu yapsaydım yine inanmazdım ayoll geberdin geberecen ama son nefesinide veremiyorsun :A

haftanın en sert düşüşü @destere olmuş gidicekya beyefendi hazırlık yapıyor :( @sokak sanati de yükselisini sürdürüyor @Harunnn60 da alıştı tekrar foruma :Z

@cookies i eskiden mesajları sayılmazdı okadar batırırdı forumu şimdi eser yok oda toparlanır inş @EFE UYSAL da geçen yıla göre aktifliği iyi :A
düşüş sert değil ya geçen haftayla bu hafta arasında 100 mesaj fark var sadece :) ama yavaş yavaş daha aşağılara inmem lazım @Dosi nin 90 lık rekorunu kırmam şart :)

düşüş sert değil ya geçen haftayla bu hafta arasında 100 mesaj fark var sadece :) ama yavaş yavaş daha aşağılara inmem lazım @Dosi nin 90 lık rekorunu kırmam şart :)
sen bence forumdan ayrılmadan öcne şöyle bir coş öyle git ayoll @Bully de öyle ister son aylarını forumda daha aktif geçir :A :A :A

Bu hafta en fazla 250 yazma hedefim var :) belki geride kalırsın :D
Kafamı bozarlarsa kendimi geri plana aldıkça okadarda olmaz:)

@Yakamoz-Asi kendimi senin yanina atmayi başarmisim :) rakamlari göremiyorum mobilden benmki 90larda seninki 80lerde tek ilk rakami görüyorum :) büyük başarı :) bir ara boşverdim yoksa beni geçermişsin :)
Şu çok yazanlara bak. Başka işleri yokmu bunlarin? :D

Geçmişsin beni. :A
Valla helal olsun baya azimliydin. İlk 3'te olabilen birinin 100 mesaj bile yazmaması büyük başarı. :D
Benim mesajların %50si Anketlerde kullandığım oylardır.