8-14 Şubat Haftalık Dizi Sıralaması

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Ekranların reyting rekortmeni Diriliş "Ertuğrul" rakiplerine fark atmayı bu haftada sürdürdü. Ab ve Abc'de 13 reytingi gören dizi rakipsiz ilerleyen tek dizi olarak sürüyor.

Nurgül Yeşilçay'ın diziye veda etmesiyle atak yapan Paramparça dizisi, haftalık reytinglerde totalde zirveye yerleşti!

Survivor'un gelmesiyle oranları merak edilen EDHO, rakibinden etkilenmeyerek haftayı 2. tamamladı.

Yayınlandığı her haftada izleyici mest eden ekranların tek aksiyon dizisi Filinta ilk kez haftalık listeye girmeyi başardı. Dizi ab'de 8. oldu!

Listeyi hazırlarken ve objektif yorumlarımı yaparken epey zahmet ettim şukularınızı eksik etmeyiniz.

Eline sağlık @Billy Kane

Kara Sevda artışla listeye damga vurmuş, bölümü daha izleyemedim ama efso olduğundan şüphem yok. Umarım TOTAL'i alırız diyeceğim ama bu hafta düşer.

Kırgın Çiçekler yine çok iyi gitmiş, bölümü merak ediyorum.

Diriliş Ertuğrul ve Paramparça dizilerine de tebrikler

Diriliş, Paramparça ve EDHO'ya tebrikler. Bu arada TRT 1'de Yunus Emre haricindeki tüm dizileri kendi günlerinde ilk 5'e girmeyi başarmış, @Billy Kane sevinçten havalara uçuyordur herhalde.

teşekkürler.

Diriliş, Paramparça ve EDHO'ya tebrikler. Bu arada TRT 1'de Yunus Emre haricindeki tüm dizileri kendi günlerinde ilk 5'e girmeyi başarmış, @Billy Kane sevinçten havalara uçuyordur herhalde.
çok başarılı bi hafta geçirdik darısı diğer haftalara.

EDHO bu hafta liderliği tekrardan alır.

Filinta ab grubunda bir anda uçmuş.

Paramparca'nin yükselisi bir haftalik oldu... Bundan somra daha da düsecegini düsünüyorum.

Kurtlar bu sezon beklentilerim altinda. Sezon basinda üst üste 2-3 vasat bölümün yayinlanmasi kötü oldu.

Paramparçada başrol öldü yükselmesi doğaldır. Kırgın çiçeklerin her geçen gun absinin düştüğü gözlerden kaçmadı
Myk'de listeler fazla uçmuş görunmuyor bile

Bu arada abc1 listesi neden ilk 10 değil de ilk 6 @Billy Kane

Diriliş çok iyi sonuçlar almış [emoji2] yakında bütün gruplarda birinci olur.

Arka Sokaklar da düşme var ancak reytingleri yine iyi sayılır. Herhalde Timur öldü yoksa bu sonuçlar gelmezdi [emoji17]

''ekranların tek aksiyon dizisi Filinta'' derken ? EDHO, Vadi, Arka Sokaklar sitcom herhalde ?