Emre Ozansoy
Moderatör
Önce Aslıhan Güner şimdi de Melike Şahin, nasıl biri olduğunu son 1 ayda çok iyi gösterdi.@serhatt ve @Emre Ozansoy daki kıskançlık seviyesini gördüm sanki hadisede @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @Angelica
Önce Aslıhan Güner şimdi de Melike Şahin, nasıl biri olduğunu son 1 ayda çok iyi gösterdi.@serhatt ve @Emre Ozansoy daki kıskançlık seviyesini gördüm sanki hadisede @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @Angelica
Çok tehlikeli bir cümle kurmuşun Utkucum.isteminde yer alan kişilerin çoğu Melike Şahin'i tanımıyordur bile
Sen de dede olduğun için tanımaman normal abi bir şey diyemeyeceğimÇok tehlikeli bir cümle kurmuşun Utkucum.
Buna benzer bir cümle kurduğum için linç edilip,eski mesajlarıma kadar kurcalanmışdı.
Sosyal medya yanıltıcı olabiliyor ama bu konularda. Bence reyting sisteminde yer alan kişilerin çoğu Melike Şahin'i tanımıyordur bile
Tehlikeli bir cümle göremedim. 🙂 Melike kim?Çok tehlikeli bir cümle kurmuşun Utkucum.
Buna benzer bir cümle kurduğum için linç edilip,eski mesajlarıma kadar kurcalanmışdı.
forumda ^can borcu^ izleyen forumdasa denk gelmek memnnuniyet verici . dizinin basliginda pek yorum olmadigindan mesajin dikkatimi cekti.Can Borcu artık tuttu diyebiliriz çok sevindim resmen 3 sezonluk hikayeyi tek sezonda işliyorlar reytinglerde biraz geç açıldı ama sağlam açıldı bundan sonra bu ortamalada devam eder.
O Ses Türkiye özlenmişti güzel açılış yapmış.
dun ,hangi dizileri izleyeceksiniz basliginda ,can borcu yazan bi tek ben vardim sanirim 😛 hatta mesajimda da ozellikle belirttigim durum reytinge yansimis olmasi ayrica memnuniyet verici ; fragmanlar cok iyi gorunuyordu. saglam bir bolum bizleri bekliyor demistim. artis haberi guzel oldu .Can Borcu, bir ileri bir geri gidişini sürdürmüş. Rakipleri gelmesine rağmen yükselmesi iyi, Kardeşlerim'den sonra ilk kez Gönül Dağı dışında bir Cumartesi dizisinden 5+ görmeye az kalmış, tempo iyi, bozmazlar umarım.
@TenTen 'cim guncele daha yetisemedin mi ?
Geliyorum. Az kaldı. Ama ilk bölüm 20 dk hariç donuk geldi bana.guncele daha yetisemedin mi ?
reyting sistemindekileri gec - ben bile kendisinin ismini ilk defa duydum .
Aman Arkadaşlar yapmayın böyle şeyler.Tehlikeli bir cümle göremedim. 🙂 Melike kim?
Kendisini insan olarak sevmiyorum. Bunuda açık açık forumda yazdım. Bunun için mi ceza alıcaz. 😄 Sevmeyebilirim. Şarkı etkinliğinde yok saydım kendisini. 😁Aman Arkadaşlar yapmayın böyle şeyler.
Yaşadıklarımı, yaşamanızı istemem.
Senin hedef kitlen 15 reyting alan aşiret dizilerini izleyen kitle değilse onlar direkt konu dışı kalıyor zaten. Herkes kendi hedef kitlesine göre hamle ve strateji yapar, her sektörün değişmez bir gerçeğidir bu.Ama aşiret dizileri 15 reyting alıyorsa reyting cihazları genelde o teyzelerin evindedir demektir
Bence ilk bölümden sonra düşüş olacaktır zaten ama cumartesi en müsait gün o da var. Survivor da en iyi reytingini cumartesi alıyordu. Acun o ses iyi reyting aldı diye diğer günlere de koyarsa dizilerin karşısında boyunun ölçüsünü alır
Çok şükür kıskanç bir insan olmadım hiçbir zaman.@serhatt ve @Emre Ozansoy daki kıskançlık seviyesini gördüm sanki hadisede @Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @Angelica
Cumartesi AB açısından zayıf bir gün ama pazar 6-7 alan Teşkilat ve 5 bandındaki Şakir Paşa karşısında böyle gidemez.O Ses Türkiye çok iyi giriş yapmış. Survivor’ın aksine O Ses ilk bölümden sonra reyting oranlarını arttıran bir program olduğu için önümüzdeki hafta daha da yüksek alabilir. AB grubu reklam verenlerin daha önemsediği bir grup olduğu için umarım Pazar da yayınlanır ileride.
Benim dediğim şey basitti aslında, sen çektin başka yerlere Sosyal medya ile ölçülmez böyle şeyler. En basitinden sosyal medyaya göre ülkede seçimler yapılsa hükümet yüz bin defa kaybetmişti ama görüyoruz işteSenin hedef kitlen 15 reyting alan aşiret dizilerini izleyen kitle değilse onlar direkt konu dışı kalıyor zaten. Herkes kendi hedef kitlesine göre hamle ve strateji yapar, her sektörün değişmez bir gerçeğidir bu.
O Ses'in de hedef kitlesi genel olarak sosyoekonomik ve gelir düzeyi ortalamanın üstü olan kitle ve o kitle Melike'yi son yılların en çok bilet satan kadın sanatçısı yaptı.
Program başlamadan İnstagram'da birçok kez önüme düşen Melike fan sayfalarının milyonlarca etkileşim alan O Ses paylaşımlarından vs hiç bahsetmedim bile bu arada. O milyonlarca izlenmeler programın tanıtımına ve reytinglere etki etmemiştir zaten, nasıl olsa O Ses izleyen kitle Instagram da kullanmıyordur sana göre.
👏👏👏👏👏👏Benim dediğim şey basitti aslında, sen çektin başka yerlere Sosyal medya ile ölçülmez böyle şeyler. En basitinden sosyal medyaya göre ülkede seçimler yapılsa hükümet yüz bin defa kaybetmişti ama görüyoruz işte
Kızzz her hafta Fatik in yanındaki doğa gebersin diye 44 kere yasin okuyorsun bu ne peki .FÇok şükür kıskanç bir insan olmadım hiçbir zaman.
Kendi fesatlıklarını bana mal etmeye çalışma.Kızzz her hafta Fatik in yanındaki doğa gebersin diye 44 kere yasin okuyorsun bu ne peki .F