8 Şubat 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Gönül Dağı - 165. Bölüm | TRT 1

• Can Borcu - 8. Bölüm | ATV

• Güldür Güldür Show - 392. Bölüm | Show TV

• O Ses Türkiye 2025 - Yeni Sezon | TV8

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Reactions: xemrexxx and TenTen
forumda ^can borcu^ izleyen forumdasa denk gelmek memnnuniyet verici . dizinin basliginda pek yorum olmadigindan mesajin dikkatimi cekti.

dun ,hangi dizileri izleyeceksiniz basliginda ,can borcu yazan bi tek ben vardim sanirim 😛 hatta mesajimda da ozellikle belirttigim durum reytinge yansimis olmasi ayrica memnuniyet verici ; fragmanlar cok iyi gorunuyordu. saglam bir bolum bizleri bekliyor demistim. artis haberi guzel oldu .

@TenTen 'cim guncele daha yetisemedin mi ?

@Bully sagolsun , ugurlu fragman eklemeleriyle artisi sagladi.

tebrikler can borcu'ma .

Reactions: ozmoturk and Bully
Gönül Dağı hala düşmüyor, inanılmaz

Can Borcu'nun kafası iyice rahatladı sonradan düşse bile riskli noktalara ineceğini sanmıyorum.

O Ses yılların özlemini güzel bir avantaja çevirmiş. Sonraki haftalarda da böyle giderse Survivor'dan bir gün daha kapabilir.

Şakir Paşa'nın 20.00'deki tekrarı tüm gruplarda 1 üstü reyting alıp AB'de 10. olmuş hadi bu akşam güzel bir yükseliş alalım.

Aman Arkadaşlar yapmayın böyle şeyler.

Yaşadıklarımı, yaşamanızı istemem.
Kendisini insan olarak sevmiyorum. Bunuda açık açık forumda yazdım. Bunun için mi ceza alıcaz. 😄 Sevmeyebilirim. Şarkı etkinliğinde yok saydım kendisini. 😁

Reactions: The_Erinch
Senin hedef kitlen 15 reyting alan aşiret dizilerini izleyen kitle değilse onlar direkt konu dışı kalıyor zaten. Herkes kendi hedef kitlesine göre hamle ve strateji yapar, her sektörün değişmez bir gerçeğidir bu.

O Ses'in de hedef kitlesi genel olarak sosyoekonomik ve gelir düzeyi ortalamanın üstü olan kitle ve o kitle Melike'yi son yılların en çok bilet satan kadın sanatçısı yaptı.

Program başlamadan İnstagram'da birçok kez önüme düşen Melike fan sayfalarının milyonlarca etkileşim alan O Ses paylaşımlarından vs hiç bahsetmedim bile bu arada. O milyonlarca izlenmeler programın tanıtımına ve reytinglere etki etmemiştir zaten, nasıl olsa O Ses izleyen kitle Instagram da kullanmıyordur sana göre.

O Ses Türkiye çok iyi giriş yapmış. Survivor’ın aksine O Ses ilk bölümden sonra reyting oranlarını arttıran bir program olduğu için önümüzdeki hafta daha da yüksek alabilir. AB grubu reklam verenlerin daha önemsediği bir grup olduğu için umarım Pazar da yayınlanır ileride.

O Ses, özlendiği için iyi başlamış bakalım bu oranları koruyabilecek mi?

Can Borcu iyi yükseliş yaşamış, tebrikler.

Cumartesi AB açısından zayıf bir gün ama pazar 6-7 alan Teşkilat ve 5 bandındaki Şakir Paşa karşısında böyle gidemez.

Benim dediğim şey basitti aslında, sen çektin başka yerlere
Sosyal medya ile ölçülmez böyle şeyler. En basitinden sosyal medyaya göre ülkede seçimler yapılsa hükümet yüz bin defa kaybetmişti ama görüyoruz işte

Melike de etkenler arasındadır bu arada onu ben tamamen reddetmiyorum ama sadece Melike geldi bu kadar izlendi demek de saçma. Gökhan'ın da dönüşü de bir etkendir mesela o reytingini attığın sezonda Gökhan da yoktu. Melike'yi programa ben de yakıştırdım bu arada. Güzel bir ekip oldu böyle. Aralarında en kötü Hadise kaldı ama o da kadrolu eleman zaten değişmiyor kolay kolay

👏👏👏👏👏👏