8 Şubat 2017 Çarşamba Reyting Sonuçları

tabikide cnm 8 reyting özet ne demek diğer günlerde 1.olanlar 8-9 alıyor zaten yanı dizimiz zöetiyle bile diğer günlerde 1.olanlarla yarısıyor :A :A :A
Ne izlersen çökertiyorsun git bi yıkan mübarek :A
Bir zamanlar Yılanların Öcü efsanesi Diriliş'i geçiyordu. :A @xemrexxx

3YILANLARIN OCUSHOW TV20:43:1523:46:456.0914.49
7DIRILIS ERTUGRULTRT 121:03:3522:59:015.6012.68
Diriliş Ertuğrul'a tebrikler, günün diğer dizilerinde sanki kan kaybı var gibi. :)

Diriliş Ertuğrul'a tebrikler, günün diğer dizilerinde sanki kan kaybı var gibi. :)
İlk sezon reytinginde total düşüktü bir zahmet geçin :A :F

kara sevdaya tebrikler tüm oranlarda 5 üstü oranlar yakalamış:) no:309 ,diriliş dizileride çok iyi oranlar almış onlarada tebrikler:)

Show yılanların öcüne final yapmadan yayından kaldırınca çok eleştiri yapmıstım vefa göstermedi diye ama sonra final yapmıslardı sanırım karar değiştirip :F

showu kesinlikle batalığa batmamasını engelleyen dizidir cnm o dönem en zor dönemleriydi showun yılanların öcü dizisine sarılmıslardı şuan içerde ile tekrar ayağa kalktıysa bunun temel taşını yılanların öcü atmıştı :A :A :A

Show yılanların öcüne final yapmadan yayından kaldırınca çok eleştiri yapmıstım vefa göstermedi diye ama sonra final yapmıslardı sanırım karar değiştirip :F

showu kesinlikle batalığa batmamasını engelleyen dizidir cnm o dönem en zor dönemleriydi showun yılanların öcü dizisine sarılmıslardı şuan içerde ile tekrar ayağa kalktıysa bunun temel taşını yılanların öcü atmıştı :A :A :A
O yapımcıyla ilgili bir durum, çekimleri durdurunca haliyle bölüm çekmediler o yüzden finali 2 ay sonra yayınlandı. :)

O yapımcıyla ilgili bir durum, çekimleri durdurunca haliyle bölüm çekmediler o yüzden finali 2 ay sonra yayınlandı. :)
hhahaha aa evet sonradan final kararı alınınca afferim çekmiştim zaten :A :A :A

izlemeyip desteklediğim bir diziydi yılanların öcü karagül ile birlikte :F

Reyting sonuçlarına en çok Zuhal Topal Esrayı geçmiş mi diye merak ettiğimi için bakıyorum :D Çarşamba geçmiş çok rahatladım :A