8 Şubat 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dün Gülseren'in öldüğü bölüm olduğu için çok iyi reytingler almış Paramparça. Geçen sezon ben de izliyordum ama bu sezon baydı. Çok kasıntı sahneler var her bölüm hastanede geçiyor nerdeyse. Belki Gülseren öldü diye bakabilirim birdahaki bölümlere zira o karaktere irrite oluyordum forever Dilara

Eline sağlık aga @takas

Son zamanlarda gördüğüm en iyi reyting yorumu olmuş @takas ellerine sağlık

bıraksalar açarım açmasam bile yorum yaparım
zaten foruma çoğu kişi adminin bu yorumlarıyla ilgi duydu bende bu şekil üye olmuştum
Böyle yorumlar şart,aynen bende öyle üye olmuştum
.O zamanlar adanalı dizisi vardı takip ediyordum sonra 1 seneye yakın takip ettikten sonra üye oldum

@takas Yeni nickimle tanımazsın beni ama yorumlar harika.

Survivor'un gelişi Kırgın Çiçekler'i biraz düşürmüş ama oranları hala çok iyi.

Paramparça'da çok iyi.

Paramparça, Survivor ve Kırgın Çiçekler'e tebrikler.

Nur Yerlitaş'ın gelişiyle program yükseliş yaşamış, daha da artacaktır bence.
@Ahmad

54ISTE BENIM STILIMTV815:35:4719:05:371.24.52
38ISTE BENIM STILIMTV815:35:4719:05:371.357.19
43ISTE BENIM STILIMTV815:35:4719:05:371.426.54

Kısmetse Olur okulların açılmasına rağmen yine 3 reytinge geçmiş, demekki kitleyi edinmiş. Sezon sonuna kadar kanalı kurtarır valla program.

Zuhal Topal, Esra'yı 2 grupta geçmiş.

Oflu Hoca filmi de yine iyi gitmiş.

harbiden tanıyamadım profilindeki yorumlara bakarak farkedebildim bence eski nickinden daha iyi olmuş

Nurgül Yeşilçay'ın ayrılışı ve Güneşin Kızları'nın boşta kalan izleyicisi sayesinde Paramparça adeta uçmuş, bakalım Hümeyra ve Şükran Ovalı'nın gelmesiyle nasıl etkilenecek?

Kırgın Çiçekler sıralama olarak düşmesine rağmen AB ve ABC1'de reytinglerini arttırmış, yani büyük bir kayıp söz konusu sayılmaz.

Paramparca bu haftalik zirvede ama ileride zirve yarisi kirgin cicekler ile survivor arasinda gececektir

Nirgül ölmüştü dşmi
ama AB olamamiş
Survivor bu ezik kadroyla bile izleniyor. İzlediğim için tebrik çakıcam

yorum hatalı olmuş paramparçanın en büyük kozu hazal o ölünce en yüksek sonucu alır
@destere de biliyor

zaten nurgül eziğin tekiydi dizide erkanla sahneleri de azalmıştı oh olsun gitti dilaranın askerleriyiz

ııyyy macunu izleyenleri kınıyorum.ss

Paramparça Nurgül'ün ölümünün etkisiyle uçmuş ama 1-2 hafta içinde eski oranlarına döner.

Survivor iyi gitmiş, ab'de zirvede yer almış tebrikler.

Kırgın Çiçekler zirveye uzak kalmış tüm gruplarda.
Ama haftaya yükselecektir, totalde zirveyi alabilir.

geçen hafta çok sağlam bir bölümdü zaten bu hafta gülserenin ölümüyle coşacağı belliydi
birde dün kırğında vurulan hastaneye düşen olmadı haliyle geçmiş paramparça
benim açımdan iki sonuçta mutlu son demek pazartesileri çok mutluyum ister kırğın ister paramparça hangisi birinci olursa farketmiyor benim açımdan yeterki macun yuvarlağı araya sızmasın

hümeyranın oyuncu olarak kalite katacağı kesin de şükran ovalı konusu soru işareti kötü yolda çok ofsayt bir kaliteyle oynuyordu

eyvallah aga perşembede yorum yapacam yarım sayfa en az

perşembe kösem 15 reytinglere çıkarsa kendi açtığın reyting sayfasına bile girmezsin
umarım kösem 20 reytingi zorlar

Paramparça sevdiğim dizidir 1.olması sevindirdi yeter ki Acun 1.olmasın.