8 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 14 63.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

ozamanlar şampuan yokmuydu vardi elbet hamam vardi ama bu bi reklam konsepti onun için abartmaya gerek yok diziylede alakasi yok

ozamanlar şampuan yokmuydu vardi elbet hamam vardi ama bu bi reklam konsepti onun için abartmaya gerek yok diziylede alakasi yok

abartmadım reklam konseptine bişey dediğim yok filmde zaten süper bir film .. sadece geçmiş tarihle özdeşleştirdiğin karakterin bir kaç saniye sonra reklamlarda boy göstermesi pek hoş olmuyor... aslında yapımcılar oyuncularla anlaşma yaparken dizi bitene kadar oyunculara reklam yasağı getirmeliler.

alakasi yok alem to pargali 1532 16 21 Yas Oldu Mustafa Pargali 24 30 yasinda oluo 40 deil
Aradan 10 sene geçti hiçbiri değişmedi senaryo muhteşem ama türkiyede o kadar oyuncular varken haremdeki kızların değişmemesi çok büyük bir hata

alakasi yok alem to pargali 1532 16 21 Yas Oldu Mustafa Pargali 24 30 yasinda oluo 40 deil

dizzinin sonlarına şöyle bakayım dedim,bakmaz olaydım. one abi harem kızları hala gepgenç öyle köşede duruyolar. onlar gerçekte mustafanın annesi yaşında olmasılazımdı. hiç mi kız bulamadılar,dışarıda büssürü kız oyuncu var , hiiç mi akıllarına gelemedi. BÜYÜK REZİLLİK MUHTEŞEM YÜZYILIN YAPTIĞI.REZİLLİK

Aradan 10 sene geçti hiçbiri değişmedi senaryo muhteşem ama türkiyede o kadar oyuncular varken haremdeki kızların değişmemesi çok büyük bir hata

Evet O Cariyeler Degisir Haftaya Çünkü Yeni kızlar gelicke mustafaya harem kurulcak

@AlemTo'ya hak veriyorum. Ben dizinin devamlı izleyicisi değilim detayları bilmiyorum ama gördüğüm tablo beni de çok şaşırttı. Mustafa dizinin başlarında küçük çocuktu şimdi büyüdü şehzade oldu ve diğer oyunculardaki değişim yok denecek kadar az...

mihrimah mehmet falan haftaya büyür dünya tt olan mehmeh günsür var reytinglerde fark atacaz

mısto ergenlik döneminde birde sulak arazide büyümüş sanırım biraz fazla boy atmış
o kadar kusur olacak tabiki

giydikleri elbiseler yerlerde sürünüyor uzun uzun elbiseler giyiniyorlar bacaklarını nasıl gördün tebrikler yani ben göremedim

sümbül ağa destuuuurr çekince gögüs dekoltesi ve gözler çıkıyor kapıdan ...