kankeyta o kızlar ayni ama zoom yap bak kırısıklıklar dolu kızlarda hata falan yok bence
Hacı başka kız mı yok ! Gerçekten olmadı .Muhteşem Yüzyıla ilk defa bir eleştirim oldu
kankeyta o kızlar ayni ama zoom yap bak kırısıklıklar dolu kızlarda hata falan yok bence
hürrem elidor kullanıyor
şaka bir yana filmin arasında hürremin elidor kullandığını gösteren reklam insanı filmden soğutuyor....koskoca imparatorlukta söz sahibi olan şehzade anasının elidor kullanıyom saçım çok parlak kikikiki.. diye sırıtışı hiç hoş değil..
diziyi izlemiyorum ama şaka bi yana senin dediğin gibiyse büyük bi hata yapılmışYok hacı Pargalı daha 20'li yaşlarda ama tarihte 40 üstü olması lazım
diziyi izlemiyorum ama şaka bi yana senin dediğin gibiyse büyük bi hata yapılmış
ozamanlar şampuan yokmuydu vardi elbet hamam vardi ama bu bi reklam konsepti onun için abartmaya gerek yok diziylede alakasi yok
Aradan 10 sene geçti hiçbiri değişmedi senaryo muhteşem ama türkiyede o kadar oyuncular varken haremdeki kızların değişmemesi çok büyük bir hataalakasi yok alem to pargali 1532 16 21 Yas Oldu Mustafa Pargali 24 30 yasinda oluo 40 deil
diziyi izlemiyorum ama şaka bi yana senin dediğin gibiyse büyük bi hata yapılmış
alakasi yok alem to pargali 1532 16 21 Yas Oldu Mustafa Pargali 24 30 yasinda oluo 40 deil
Aradan 10 sene geçti hiçbiri değişmedi senaryo muhteşem ama türkiyede o kadar oyuncular varken haremdeki kızların değişmemesi çok büyük bir hata
@AlemTo'ya hak veriyorum. Ben dizinin devamlı izleyicisi değilim detayları bilmiyorum ama gördüğüm tablo beni de çok şaşırttı. Mustafa dizinin başlarında küçük çocuktu şimdi büyüdü şehzade oldu ve diğer oyunculardaki değişim yok denecek kadar az...
Evet O Cariyeler Degisir Haftaya Çünkü Yeni kızlar gelicke mustafaya harem kurulcak
@AlemTo'ya hak veriyorum. Ben dizinin devamlı izleyicisi değilim detayları bilmiyorum ama gördüğüm tablo beni de çok şaşırttı. Mustafa dizinin başlarında küçük çocuktu şimdi büyüdü şehzade oldu ve diğer oyunculardaki değişim yok denecek kadar az...
elif güzel kız elifi değiştirmesinler
gozlerı guzel hepsı bı hurrem etmez
bende gözlerini dedim zaten hürreminde en güzel kısmı gözleri değilmi
goz bıde bacak