Ya mesela 4 kez girdi o zaman ne derdinÖzetsiz başladığı için giremez o kadar reklama
Ya mesela 4 kez girdi o zaman ne derdinÖzetsiz başladığı için giremez o kadar reklama
Sabit derken dengede ne aşırı artıyor ne aşırı azalıyor denge içindeSabit miOranları git gide artıyor ve sabit mi diyorsun
Totalde yükselmiş.Ab de yükselmiş ama sabit diyorsun
4 kez girse bir şey demezdim ama 2 kez girse laf ederdim Ulan İstanbul'dan daha az reklama girdiği için.Ya mesela 4 kez girdi o zaman ne derdin
0.5 artmışSabit derken dengede ne aşırı artıyor ne aşırı azalıyor denge içinde
Yükselir yine çok vasattı bölüm yine iyi gitmiş0.5 artmışUlan İstanbul ne yapmış öyle ya totalde 1.5 ab de 1 reyting yok olmuş
Aynen hatta dün yeni bölümden sonra da verdi bölümünüGecen hafta da yazmistim. Star iftardan kacirirsa diziyi daha fazla izlenecek. Ve ulan iatanbuldan daha kaliteli bir dizi diye.
Kanal d ulan istanbulun ilk bolumunu o kadar fazla verdiki millet ikinci bolumu izledi. Basta da dedim ulan istanbulun iki uc bolumluluk konusu var daha fazla gitmez diye
Kesin kesinYükselir yine çok vasattı bölüm yine iyi gitmiş
makas verde kesiyimAynen hatta dün yeni bölümden sonra da verdi bölümünü
Kesin kesin
Aliskanlik yapti zaar yada makine takilmis olabilir)))Aynen hatta dün yeni bölümden sonra da verdi bölümünü
Kesin kesin
Hayir kacak gelin de tekrar veriyor. Tekrar reytingi dusurmez. İnsan merak edecegi bir konu varsa tekrardan sonraki bolumu daha askla izler. Nasil olsa tekrari var izlerim diyenler aslinda dizi parlak degil izlemesem de olur demek.Bence Kanal D'nin aşırı tekrar politikası izleyiciyi sıkmış olabilir.
1. bölümü yine iyi 2. bölümü 10'dan fazla tekrar verdi sıkmış olabilir bu tekrar izliyiciyi ya da millet nasılsa tekrarı var diye izlemiyor da olabilir malum yaz. @beyazsoy
Hmm doğru. Konusu farklı kötü değil aslında, neden kötü diyorsun?Hayir kacak gelin de tekrar veriyor. Tekrar reytingi dusurmez. İnsan merak edecegi bir konu varsa tekrardan sonraki bolumu daha askla izler. Nasil olsa tekrari var izlerim diyenler aslinda dizi parlak degil izlemesem de olur demek.
Zaten tekrarini izlemek isteyen internetten izler. Tekrar reyting kaybettirmez artirir tabi iyi diziyseniz. Kotu diziye tekrarda ise yaramaz)))
Yapay cunku.. bu konu hep islenen bir konu iyi islendiginde guzel de olur. mesela bu konunun iyi isledigi bir film zeki alasyanin oynadigi "gule gule " onu izlersen bu filmin neden kotu olrugunu anlarsinHmm doğru. Konusu farklı kötü değil aslında, neden kötü diyorsun?
18 | TETIKCI (Y.S) | TRT 1 | 22:47:04 | 25:08:57 | 2,06 | 8,92 |
9 | TETIKCI (Y.S) | TRT 1 | 22:47:04 | 25:08:57 | 2,67 | 11,31 |
9 | TETIKCI (Y.S) | TRT 1 | 22:47:04 | 25:08:57 | 2.77 | 11.16 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?