beroşu kösem rolünde beğenmesem de2 dizisi tuttu Beren Saat'i reytingli, türkiyenin starı ilan edenler ses verin.
aşka sürgün :53 bölüm
hatırla sevgili: 68 bölüm
aşk ı memnu : 79 bölüm
fatmagülün suçu ne: 80 bölüm
intikam: 44 bölüm sürmüş
beroşu kösem rolünde beğenmesem de2 dizisi tuttu Beren Saat'i reytingli, türkiyenin starı ilan edenler ses verin.
xxx ve hayalleriberoşu kösem rolünde beğenmesem de
aşka sürgün :53 bölüm
hatırla sevgili: 68 bölüm
aşk ı memnu : 79 bölüm
fatmagülün suçu ne: 80 bölüm
intikam: 44 bölüm sürmüşbu bölüm sayıları türkiyede tutturmak demekson 10 yılda farklı dizilerde oynayıp da dizileri kaldırımayan bir halit ergenç bir kenan imirzalıoğlı onların da3 er dizisi var 5 değil
vikipedia bile söyler sana bunu nurgül yeşilçay,kıvanç tatlıtuğ,tubab üyüküstün,hazal kaya, engin altan herkes erken finale maruz kaldı bariz şekildexxx ve hayalleri))
vikipedia bile söyler sana bunu nurgül yeşilçay,kıvanç tatlıtuğ,tubab üyüküstün,hazal kaya, engin altan herkes erken finale maruz kaldı bariz şekildeayrıca senin yıldızın kim tek dizilik neco mu))
hangisine açıp vikiye bak bölm sayıları yazıyor her dizininKafa mı buluyorsun benimle)) sen bile inanmıyorsun şu dediklerine
Bölüm sayıların bakacak olursak Unutm Beni,Deniz yıldızı gibi dizilerde oynuyanlar Beren Saatten daha yıldız oyuncuhangisine açıp vikiye bak bölm sayıları yazıyor her dizinin)) neyse kuru kız çıktı çüzz
günlük diziler ne alakaBölüm sayıların bakacak olursak Unutm Beni,Deniz yıldızı gibi dizilerde oynuyanlar Beren Saatten daha yıldız oyuncu)))
Bölüm sayılarından bahseden ben değilimgünlük diziler ne alakao zaman çizgi filmleri de katalım))
dizi konusunda gerçek bu 1-halit ergenç 2-kenan imirzalıoğlu 3-beren saat (son 10 yılda)
reytingler ve bölüm sayıları öyle diyor
ay neyse nöro entrikalara başladı siz devam edin hayallere abdülhey bile sesinin kullanmaya başlamış neco hala dublajBölüm sayılarından bahseden ben değilim) .
vadi karşı yok olup gidiyor oyunculuk sıfır zaten o kadar yapmacık oynuyor ki buna oyuncu diyenler hayatında hiç film izlememiş büyük ihtimalle kadında oyunculuğun o su olmadığı çok net reytinginin de olmadığı çok açık2 dizisi tuttu Beren Saat'i reytingli, türkiyenin starı ilan edenler ses verin.
365 tane var artıkBiz ki bu reyting sistemine hiç bir şekilde güvenmiyoruz. Bu reyting cihazları 1000 kulumuzda var zaar.
Kalitesiz diziler bile kalite fışkıran dizimizi geçebiliyor. Lakin düşmanlarımızın hesaba katmadığı bir şey var o da dizimizin yurt dışı geliri ve reklam geliriniz yüksek olmasıdır.
Tez vakitte Yılmaz Şahin'in konumundan indirilmesi ve yerine yeni senarist kullarımızdan birinin getirilmesi lazım.
Reklam veren kullarımız da artık reyting cihazlarının ne kadar önemsiz olduğunu anlıyorlar. Dizimiz bu reytinglere rağmen dim dik rakiplerimizin karşısında duruyor ve durmaya da devam edecektir.365 tane var artık
ab gurubunda vadi hariç diğer 4 dizide zirveyi alabilir totelde ise yeter dizisi haftaya 6 ortalamayı korursa toteli haftaya alabilir vadiden düşüş bekliyorum gerçi bizim düşmüş halimiz bile 6 reyting oluyor ama virgül farkıyla yeter toteli alabilir haftayaelem kedere for
ay kısa yaz diyoz kısa :
ayrıca bu yoruma göre herkes zirveyi alacak
Hala ses bekleniyorvadi karşı yok olup gidiyor oyunculuk sıfır zaten o kadar yapmacık oynuyor ki buna oyuncu diyenler hayatında hiç film izlememiş büyük ihtimalle kadında oyunculuğun o su olmadığı çok net reytinginin de olmadığı çok açık
ses mi kalır aga kestik o sesleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?