7 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

AGB'nin şişirdiği diziler bilmeyen yok.
o diziler şuan yayınlansa 5.bölümü göremezler adım ve doyadım kadar eminim yani söylediğin gibi senaryosu falan hikaye bunlar
zaten kitaptan filmlerden alınma dandik dizilerdi kanal d coşuyordu o zamanlar
en kötü dizisi 10 alıyordu o zamanları unutmuş değiliz beter olsunlar vadi hariç

Burada bayağı tartışma çıkmış ben de 1-2 kelime karalayayım.

Kösem'in aldığı para değil maliyeti önemli. Şuanda MY'nin kazandığı gelirle döndürebiliyorlar ama kanal ben maliyetini karşılayamıyorum derse iş biter. Bu dönemde de Kösem'in maliyetini karşılayabilecek tek kanal Star. O yüzden çok uzatmayalım, 5 reytingin altına düşmüş bir dizi son kozlarını oynuyor. 13.bölüme kadar toplayamazsa erken final yapar.

reytinglere bakacak olursak KÖSEM'in günü değişmeli yoksa onca ünlü oyuncuya yazık olur yada yol yakınken bitirsinler.

Bu arada Kösem'i bırak Vadi nasıl devam ediyor diye sorarsanız karşı cevabı vermeden ben yanıtlayayım. Share değerlerine bakarsanız 17-8 Vadi Kösem'i 2'e katlamış. Bu da demek oluyor ki reklam konusunda Vadi'nin 2 kat avantajı var. Ben reklam vermek istesem reklamları 2 kat fazla izlenen diziyi tercih ederim, eğer kanal reklam alamazsa o açıdan da Kösem'in devam edebilmesi zor görünüyor ki PT-1'de en az Share değerine sahip olan dizi Kösem.

aga vadinin reklam gelirleri nasıl reytingi düşse bile bu konuda hep 1.oluyor nedeni ne bunun yıllardır en çok ciro yapan dizi

Yakamoz'un adını ağzına abdestle al. Ne var bu sahnede iki sevgili.
neye peygamber mi oldu

@sürgünüm abinden abc1 dersialmadın mı abc1 reklam demekmiş
)) orada 16 ya 12 durum
ayrıca reklamclar dizinin marka değerine bakar örnek yalan dünyanın karagülden daha çok reklam alması
))

her dizi için farklıdır o

Total daha önemli totoş bilmiyorsan söyleyeyim

Asla Vazgeçmem düşmüş ama geri yükselir.Yeter çok iyi gitmiş, @Ahmad demiştin.

Kördüğüm de iyi başlamış

Kösem düşmüş ama yeniden yükselir reyting kaliteyle doğru orantılı olursa

@Bully Kösem icin cok iddali konusuyordu hani dizi pek bir kötü gidiyor

Beren degil dünyanın en iyi oyuncularini getir yine tutmaz bu halk size prim verir mi yahu

Tabii her dizi için aynı değil de sen 5 reyting sınır deyince söyleyeyim dedim. Atıyorum 200-300 bin liralık haftalık maliyeti olan bir dizi için 4 reyting ve üstü yeterli bence, daha fazla maliyeti olanlar da düşürülüp devam edebilir.
5 reyting altı zarar etse kanallar iflas etmişti zaten.