7 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence de düşmez yani normal diziler gibi davranana ka düşmez reklam vermemiş yine
))

kpa 140 dksürmüş helal valla kış uykusunun 16 dk lik süresine yetişecek
poyraz karayl haftaya belli olur ne olacağı ama ortalama dizi gibi en fazla 5 şu an için
güzel köylü iyi direniyor ama ab de durumlar kötü

artık ertugruldan bir özür dilersin )))))

5. bölümde patlar dedin şimdi yan çizin olmadı söyle ahmet şaçında çekti mi )))
yan çizen yok 5.bölüme patlar lafını boşuna demedik tüm diziler gibi ilk 3 bölüm reklamsız ya da az reklamlı gider diye bekledim sonra normale döner diye düşündüm bu dizinin öyle bir niyet yok gibi kpa dan beter çıktı
)

neyse sen yan çizecen boşuna ugraşmayalım )))

Yalnız Poyraz Karayel çok kötü başlamamış?

Haftaya ilk beşe gireceğine inanıyorum ben. Dizinin senaryosu çok iyiydi ve güzel işlenmişti. Dizi sevilmiş hemde. Kiraz Mevsimi ilk bölümüyle 2.5 reytingle 20. sırada bomboş günde o oranları alıp şimdi 9 reytinge çıkan bir dizi.

Poyraz Karayel karşısında o kadar rakibe göre çok iyi başlamış. Kanal D bol tekrarla diziyi yükseltebilir. Haftaya alacağımız 5 reyting bize yetip artacaktır. Tekrarı bile çok iyi gitmiş dizinin. Kanal D bol tekrar verecek dizi için zaten, umarım dizi tutar.

Hani 6-7 alacaktı.

Şimdi 5 reyting yeterli diyor, ayyy yerim.

Güzel Köylü ve Diriliş Ertuğrul'a tebrikler.

Poyraz Karayel ortalama başlamış ama bence yükselecek haftaya, Kanal D 5 tekrar verecek hafta bitene kadar birine denk gelip izlerim herhalde.