7 Ocak 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mümkün olmadığı için böyle zaten :F AB'de 3.33'ten 4.91'e yükselmiş bari usturuplu sallayın. Ayrıca KPA dün 1 saatten fazla reklam verdi. Bu kanıtlanabilir bir şey istersen kanıtlarım :) Diriliş ise zaten toplamda 2 saat sürüyor sadece 20 dakika reklam vermiş örnekler çoğaltılabilir :)
yükselmesi derken eski günlerine dönemsi mümkün değil artık. anca diğer kanalalr ( diriliş ertugrul bitince) bir saat daha yayınlarsanız biraz izlenir. anca ))

Uzun özet ve reklam olursa bence daha da yükselir. Bölümler uzun olunca ister istemez hem insanda sıkılma oluyor hemde ilerleyen bölümler de sıkıntı yaratır.
İzleyici şuanda reklamsızdan memnun,ilerleyen bölümlerde reklam olur büyük ihtimal,daha da özeti uzatırlar.:)

Diriliş uçmuş.
Poyraz Karayel bekleneni vermemiş. AB de fena degil ama Kanal D ye yeteceğini sanmam.
1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk sonunda yükselmis.

atv'de dizi izlemek işkence.
dizi zaten 120 dk'dan aşagı sürmüyor atv'de 64 dk reklam verdi şaka gibi.:(
Allah'tan bölüm müthiştide katlandık.

Kara para askim superdi :love1: yükselmiş bölümü sabah izledim :love1:
Bence @Çiğdem- in parlağı Omer diğer parlak olan Ardaya patlatcak bi tane gelecek bolumjn ilk sahnesinde .ss :F

Şimdi anlaşıldı. :( Hiç sevmem öyle araları birde en heyecanlı yerinde girer üstüne üstlük 4 deyip tanıtımlarla 5 DK'yı geçiyor. :T:
aynen. fox'tan iyisini tanımam yeni bölümde 3 kuşak verir reklamı ilk reklamı özette veriyor. (yani km'de öyle diğerlerini bilmiyorum) :D reklamlarıda 12-13 dk sürüyor daha ne nolsun. :F

aynen. fox'tan iyisini tanımam yeni bölümde 3 kuşak verir reklamı ilk reklamı özette veriyor. (yani km'de öyle diğerlerini bilmiyorum) :D reklamlarıda 12-13 dk sürüyor daha ne nolsun. :F
Ama fox ilk bölümünu ortasinda reklama girer bunuda hesaba kat :F