7 Ocak 2014 Salı Reyting Sonuçları

Firuze o saat'te baslayan bir dizi icin bence TOTAL'de fena gitmemis. @dizi kolik @mrt-06

28FIRUZESHOW TV07.01.201423:01:3924:41:362,558,5829,75

AB

36FIRUZESHOW TV07.01.201423:01:3924:41:361,575,4528,76
Gün değişimi olmasaydı Salı 23.15'de yükselirdi.
Fakat Show TV yaktı Diziyi zaten çekimleri tamamlandı. Boyut Film'e çok ayıp etti Show TV bence.

Son düzenleme:
Kaçak beklediğimden iyi gitmiş haftaya star yine film yayınlıyor bu sefer zirveyi alacaktır.

Çalıkuşu Total grubunda kesinlikle daha yüksek sonuçlar hakediyor..

Kaçak haricinde herşeyden bahsetmişsin

Dün Firuze`nin olduğu burda forumda denilince bildim ama baya iyi izlenmiş kanal normal bir günde deneseydi total`in gözdesi olacak bir diziydi ama harcandı
Celal ceren A\B`ni 10+ bekliyordum ama yine de çok iyi gitmiş
Seksenler A\B`sini iyice toparladı ve ilk 3`te yer aldı.
Fatih portakal da çok iyi gitmiş yine
Cinayet tam beklediğim reytinglerle başladı ama Çalıkuşu iyice düşer düşünüyordum aslında dizinin A\B seyircisi çok sağlammış anladım.tebrikler
Seda`nın programı ortalama ilerliyor ama kanal en güzel programlarından biri Bana her şey yakışırı harcadı ve reytingleri çok düştü yakında yayından kalkar

kaçak süper gitmiş ama artık 10 reytingi geçmesi lazım
Aga kaçak'ın 10 reytinglere yükselmesi için arka arkaya 3-4 anlık reklamsız gitmesi lazım,Karadayı gibi süreside uzun olmayınca zırt pırt reklamla yükselişe geçerken önü kesiliyor.
Birde aksiyon sahnelerini çoğaltmaları diziye güçlü kötü karekterler girmesi gerekiyor,bunlar olursa yükselir.

her şeyden bahsetmem mi gerekiyor
Dün gece Celal ile Ceren Kaçak'ı etkiledi demiştin.

Üstüne iki kelam edersin diye bekledim yanılmışım.

10 rayting alması şuan için baya zor gibi Kaçak için 7-8 Bandında devam eder şimdilik Dediğin gibi değişik şeylerin olması lazım bunu alabilmesi için

10 rayting alması şuan için baya zor gibi Kaçak için 7-8 Bandında devam eder şimdilik Dediğin gibi değişik şeylerin olması lazım bunu alabilmesi için
Asıl önemli olan ney biliyormusunuz,bu potansiyel var dizide Karadayı gibi çift yönetmen iki ekiple çalışırlarsa Hem diziyi yetiştirmede zorluk yaşayamıyacaklar hemde aksiyon sahnelerini artırmış olacaklar.

Vay be Cem Yılmaz'ın yılbaşında yapamadığını Şahan normal günde yapmış.
Çok iyi reyting tebrik.

Kaçak çok iyi.

Çalıkuşu hayal kırıklığı yazık oldu.

Olamazzzz Cinayet.

Ben Cinayet'in çok iyi reyting almasını istiyodum ya offf tutmasını en çok istediğim diziydi!

Şike gelmiş yine, bi gidiyo bi geliyo yetti artık! Cinayet'im benim Kanal d'm benim göz bebeklerim.

anlıkalrda etkilediği ortada

Nurgülüm ilk bölüm için ıyi almış
umarım haftaya daha da yükselir. Nurgülüm candır, gerisi heyecandir.

Cinayet fena degil bakalim ama bana dusucek gibi geliyo insallah dusmez. Kacak super gitmis yine ama biraktim gibi diziyi fazla izlemiyorum artik
celal ile ceren super gitmis film cok iyiydi ama tvde olunca sansur bol oluyo daha sonra sansursuz izlemeye calisicam

Cinayet total i kötü ama ab si idare eder
Celal ile Ceren çok iyi gitmiş
Benim için üzülme de iyi gitmiş
Kaçak boşluk a rağmen reyting lerde kaydedeger artış yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hükümetten korkan kanal kanal d bir reytingleri düştü diye geziden dolayı oyuncumu çıkartırır hüküümet baskısıyla sen ilk önce en iyi diizine sahip çık öyle dizi yap kanal d

@xekrexxx