Neyse ki hak ettiği yerde yani cehennemde.
Komik değildi..Ayyy ciddi ciddi buna inandın mı Hemen linç
Komik değildi..Ayyy ciddi ciddi buna inandın mı Hemen linç
Yeni sezonda basrol olarak geri dönecek ekranlara. Catla.Neyse ki hak ettiği yerde yani cehennemde.
Komik değildi..
Korona bitmezse yeni sezon başlayamaz ve hiçbir şekilde dönemez asıl sen çatla.Yeni sezonda basrol olarak geri dönecek ekranlara. Catla.
Komik değildi..
Bugün Fatih Portakal'ın yüzü asık, morali bozuk duruyor. Üzülme reis, bugünler de geçer..
Googleye yaz burada söyleyemem malumNe yaptılar ki
Keşke saatini haber öncesine alsalar, Arka Sokaklardan bıktı millet.Aşk-ı Memnu çok iyi yükselmiş
Evet bende aynı fikirdeyimKeşke saatini haber öncesine alsalar, Arka Sokaklardan bıktı millet.
AB'de sabahın köründe 20'li sırada. 16.00'da olursa direkt ilk 15 içine girer.
Karantina olduğu için çoğu insan geç yatıyor ve öğlene kadar uyuyor, sabah daha riskli .
Dedim ben sana +10 almayı bırak düşüş yaşamış üstelik, Kandil yapımları düşürür maalesef.Hekimoğlu 10+ alacak bölümdü ama kandil yüzünden yükselememiş. Keşke geçen hafta yayınlansaydı.
Tamam ben de çok aşırı bir yükseliş beklemiyordum ama aradan önceki reytinglerini alsa da yeterdi. Geçen hafta yayınlanmayınca bu hafta da yok sanılmış olabilir.Dedim ben sana +10 almayı bırak düşüş yaşamış üstelik, Kandil yapımları düşürür maalesef.
Aynen, tüm diziler ekranlarda olmadığı için izleyiciler de zaten diziler yok havasında da olabilir bence.Tamam ben de çok aşırı bir yükseliş beklemiyordum ama aradan önceki reytinglerini alsa da yeterdi. Geçen hafta yayınlanmayınca bu hafta da yok sanılmış olabilir.