Meryem de dönsün artık @xemrexxx
Meryem de dönsün artık @xemrexxx
Senin sultanların neden bu kadar boş kişiler?Anlatsana sultanım… 8 yıl sonra ekranlara geri dönüp nasıl tak diye zirveye oturdun… @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 120468
Bu da sultanımız. Sultanlarımızın tamamı kıymetli bizim için, ayrım yapmayalım lütfen.
Dedi ve Dondurma Reis Barış Murat Yağcı fanı oldu.Senin sultanların neden bu kadar boş kişiler?
İlk bölümü izlemeyen pek çok kişi de internetten veya tekrarlardan ilk bölüme bakıp 2.bölümü Tv'den izleyecektir. 5.5 - 6.5 arası reyting bekliyorum 2. Bölümde.Dün tahmin konusunda neredeyse hepimiz Aile max 5-6 alır diyorduk ama baya şaşırtdı. Tebrikler. Bu dönemde böyle reyting büyük başarı.
Gelecek hafta nasıl olacak merak ediyorum. Sert düşüş de ola bilir, tahmin edemiyorum.
Gayette gözde reytingle bunu gösterdi6Şimdi bu oranların sebebi Kıvanç mı yoksa Serenay mıdır? Bence hâlâ Kuzey Güney'in ekmeğini yiyen Kıvanç'a olan sevgidir. Serenay'ın eskisi kadar gözde olduğunu düşünmüyorum.
Cevabımızı verdik atacanım sıkma canını 😀😘👍Sevmediğiniz bir dizi olunca neden bu kadar acımasız yorum yapıyorsunuz. İlla sizin sevmeniz mi gerekiyor güzel olabilmesi için.
Neyse reytingler cevap vermiş haftaya da verecektir. 🙏
İlk bölümün bir heyecanı olur be Kıvanç senaryoyu hiç okumadı mı ilk defa Kıvanç'ın olduğu bir dizinin ilk bölümünü sahneleri atlayarak götürdüm.
Çok büyük umutlarla başladım belki zamanla açılır ama ilk bölüm olmamış sanki yaz dizisi izledim gibi geldi.
Seni heyecanlandıran hangi sahneydi mesela ben izlerken hiç heyecanlanmadım öyle bir sahne olmadı.Yaz dizisi gibimi sizleri anlamak zor ya nasıl zevkiniz var çok ilginçsin
Ben de diyorum ki reytingler kimden kaynaklı acaba? Serenay 8 yıldır ekranlarda yok. 8 yıl içinde de 3 tane yapımda rol almış. Bunları da televizyona bakan kesimin çoğu izlememiştir bile. Kıvanç'ın kapasitesi ona göre daha fazla. Benim fikrimde Kıvanç sayesinde bu kadar yüksek başladı.Gayette gözde reytingle bunu gösterdi6
------
Cevabımızı verdik atacanım sıkma canını 😀😘👍
Aklın yolu bir.İlk bölümün bir heyecanı olur be Kıvanç senaryoyu hiç okumadı mı ilk defa Kıvanç'ın olduğu bir dizinin ilk bölümünü sahneleri atlayarak götürdüm.
Çok büyük umutlarla başladım belki zamanla açılır ama ilk bölüm olmamış sanki yaz dizisi izledim gibi geldi.
Ben de diyorum ki reytingler kimden kaynaklı acaba? Serenay 8 yıldır ekranlarda yok. 8 yıl içinde de 3 tane yapımda rol almış. Bunları da televizyona bakan kesimin çoğu izlememiştir bile. Kıvanç'ın kapasitesi ona göre daha fazla. Benim fikrimde Kıvanç sayesinde bu kadar yüksek başladı.
Seni heyecanlandıran hangi sahneydi mesela ben izlerken hiç heyecanlanmadım öyle bir sahne olmadı.
Yayından kaldırıcam dizini bak. 😡Arkadaşlar hepiniz Aile'yi beğenmediyseniz bile beğendim deyin ve dizinin Serenay için de izlendiğini kabul edin de bu işkence bitsin artık.
Diziye laf sokmadım.Yayından kaldırıcam dizini bak. 😡