7 Mart 2023 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2023 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Aile çok güzel bir açılış yapmış rakiplerinden de izleyici çekmiş kendine tebrikler. Demiştim zirveyi alabilir diye tekrarı da çok iyi gitmiş.

Üç Kız Kardeş yeni rakibinden etkilenmesine rağmen total de zirveyi bırakmamış haftaya zirveyi kaybeder bence ama oranları hala iyi.

BBCS az bir düşüşle günü kapatmış.

Yürek Çıkmazı birden düşüşe geçti bu oranların altına düşeceğini sanmıyorum.

Survivor AB'de 2 reytingi görmeyi başarmış sonunda :A

Taçsız Prenses yeni rakibinden kötü hasar almış 9. bölüm sepetlenir.

Gecenin Ucunda 0 reytingi görmüş diğer gruplarda da görür artık :A. Sırf yurtdışı satışları için bu kadar da zulm edilmez :A

Dün tahmin konusunda neredeyse hepimiz Aile max 5-6 alır diyorduk ama baya şaşırtdı. Tebrikler. Bu dönemde böyle reyting büyük başarı.

Gelecek hafta nasıl olacak merak ediyorum. Sert düşüş de ola bilir, tahmin edemiyorum.

Dün tahmin konusunda neredeyse hepimiz Aile max 5-6 alır diyorduk ama baya şaşırtdı. Tebrikler. Bu dönemde böyle reyting büyük başarı.

Gelecek hafta nasıl olacak merak ediyorum. Sert düşüş de ola bilir, tahmin edemiyorum.
İlk bölümü izlemeyen pek çok kişi de internetten veya tekrarlardan ilk bölüme bakıp 2.bölümü Tv'den izleyecektir. 5.5 - 6.5 arası reyting bekliyorum 2. Bölümde.

Aile iyi başlamış, devamını getirirse bakarım. Ben Bu Cihana Sığmazam gibi olmasın :)

Şimdi bu oranların sebebi Kıvanç mı yoksa Serenay mıdır? Bence hâlâ Kuzey Güney'in ekmeğini yiyen Kıvanç'a olan sevgidir. Serenay'ın eskisi kadar gözde olduğunu düşünmüyorum.
Gayette gözde reytingle bunu gösterdi6
------

Sevmediğiniz bir dizi olunca neden bu kadar acımasız yorum yapıyorsunuz. İlla sizin sevmeniz mi gerekiyor güzel olabilmesi için.

Neyse reytingler cevap vermiş haftaya da verecektir. 🙏
Cevabımızı verdik atacanım sıkma canını 😀😘👍

• Beğendim
Reactions: Doğan
İlk bölümün bir heyecanı olur be Kıvanç senaryoyu hiç okumadı mı ilk defa Kıvanç'ın olduğu bir dizinin ilk bölümünü sahneleri atlayarak götürdüm.

Çok büyük umutlarla başladım belki zamanla açılır ama ilk bölüm olmamış sanki yaz dizisi izledim gibi geldi.

İlk bölümün bir heyecanı olur be Kıvanç senaryoyu hiç okumadı mı ilk defa Kıvanç'ın olduğu bir dizinin ilk bölümünü sahneleri atlayarak götürdüm.

Çok büyük umutlarla başladım belki zamanla açılır ama ilk bölüm olmamış sanki yaz dizisi izledim gibi geldi.

Yaz dizisi gibimi sizleri anlamak zor ya nasıl zevkiniz var çok ilginçsin

Gayette gözde reytingle bunu gösterdi6
------

Cevabımızı verdik atacanım sıkma canını 😀😘👍
Ben de diyorum ki reytingler kimden kaynaklı acaba? Serenay 8 yıldır ekranlarda yok. 8 yıl içinde de 3 tane yapımda rol almış. Bunları da televizyona bakan kesimin çoğu izlememiştir bile. Kıvanç'ın kapasitesi ona göre daha fazla. Benim fikrimde Kıvanç sayesinde bu kadar yüksek başladı.

Aklın yolu bir. :bhr:

• Olmamış
Reactions: Mehmet Can
Ben de diyorum ki reytingler kimden kaynaklı acaba? Serenay 8 yıldır ekranlarda yok. 8 yıl içinde de 3 tane yapımda rol almış. Bunları da televizyona bakan kesimin çoğu izlememiştir bile. Kıvanç'ın kapasitesi ona göre daha fazla. Benim fikrimde Kıvanç sayesinde bu kadar yüksek başladı.

:D Tv başka dijitalde izlemek başka o yüzden sadece Kıvanç değil ikisini uyumu izlettirdi
------

Seni heyecanlandıran hangi sahneydi mesela ben izlerken hiç heyecanlanmadım öyle bir sahne olmadı.

Her sahnede heyecanlandım ben mesela çocuklarla olan sahneleri kafa atma sahnesi hepsi

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Arkadaşlar hepiniz Aile'yi beğenmediyseniz bile beğendim deyin ve dizinin Serenay için de izlendiğini kabul edin de bu işkence bitsin artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Yürek Çıkmazı'nı izledim. Yeni konulara doğru yelken açmaya başladılar. Bu reytingleri muhafaza ederse sezon sonuna kadar çok rahat gider.

Kıvanç Tatlıtuğ için Aile'nin ilk bölümünü internetten izleyeceğim.