Karagülde habire bağriş çiğriş olmasa bende izleyecem de kafam şişiyor izlerken O yuznden senaryosuzluktan ölen Medcezir'e kaldıkEsra Medcezir'i izlemeyi bırakmış galiba.Sadece Karagül'ü izliyor.
Karagülde habire bağriş çiğriş olmasa bende izleyecem de kafam şişiyor izlerken O yuznden senaryosuzluktan ölen Medcezir'e kaldıkEsra Medcezir'i izlemeyi bırakmış galiba.Sadece Karagül'ü izliyor.
Tam tersi. Ikisini de netten izliyor Tv'den izliyorsa Medcezir izliyor.Esra Medcezir'i izlemeyi bırakmış galiba.Sadece Karagül'ü izliyor.
Star Avrupa izliyorsun galibaMedcezir reklam 22:11.
Karagül iyidir ya ben de bağırmalar hoşuma gidiyorKaragülde habire bağriş çiğriş olmasa bende izleyecem de kafam şişiyor izlerken O yuznden senaryosuzluktan ölen Medcezir'e kaldık
@dizi kolik kendisine soralım?Tam tersi. Ikisini de netten izliyor Tv'den izliyorsa Medcezir izliyor.
Star Avrupa izliyorsun galiba
Karagül iyidir ya ben de bağırmalar hoşuma gidiyor
Düzelttim.Tam tersi. Ikisini de netten izliyor Tv'den izliyorsa Medcezir izliyor.
Star Avrupa izliyorsun galiba
Karagül iyidir ya ben de bağırmalar hoşuma gidiyor
Az çok bakmişliğim var A deseler bağriyorlar B deseler bağrıyorlar. Tatlı tatlı hiç konuşmuyorlarKaragül iyidir ya ben de bağırmalar hoşuma gidiyor
Bu bölüm mesela sıkıcı ama kitle sağlam düşmüyorAz çok bakmişliğim var A deseler bağriyorlar B deseler bağrıyorlar. Tatlı tatlı hiç konuşmuyorlar
Farklı bir şey göstermedi Asım Şekip Kaya Ender'i aradı ve bitti. Neyse Şura'yı izleyelim bakalım.Ne gösterdi kaçırdım ya.