Bakıyorum....Bende mi Forumda mı bozukluk var resim paylaşamıyorum.Kara Para Aşk'ın resimlerini yüklemem lazım.
Edit: olmuyor
Bakıyorum....Bende mi Forumda mı bozukluk var resim paylaşamıyorum.Kara Para Aşk'ın resimlerini yüklemem lazım.
Bakıyorum....
Edit😱lmuyor
Korkmana gerek yok Karagül yarın 11,50 civarı reyting alır anca.karagül umarım vadiyi geçemez bu halimizle de zirvede olduk mu tamamdır zaten haftaya şov yaparız fark atarız tabi başbakanımız yine program yapmazsa
belli olmaz ama bu durumda da geçemezse bi daha yaklaşamaz bileKorkmana gerek yok Karagül yarın 11,50 civarı reyting alır anca.
büyük konuşma bnce vadiden ayrılan senarsitler star tv de yeni vadiyi yapıcaz diyorlarmışbelli olmaz ama bu durumda da geçemezse bi daha yaklaşamaz bile
Diziyi izlerken içine oturan öküz nasıl?Kurt Seyit ve Şura reklam dönüşü 00:29.
nerde diyolarmışbüyük konuşma bnce vadiden ayrılan senarsitler star tv de yeni vadiyi yapıcaz diyorlarmış
Nasıl ilerliyor, senaryoyu ve yönetmeni nasıl buldun ?Kurt Seyit ve Şura reklam dönüşü 00:29.
Söyleyince suçlu olmuyorsun. Ancak her fırsatta söyleyince amacın kötü olmasa da kötü gibi görünüyor.Söyleyince kötü niyetli oluyoruz. Kurt Seyit ve Şura listeden çıkmış.
Bu kadar tanıtımı yapılan, merakle beklenen dizinin tekrarı anlıklarda en az 3 reytingi hak etmiyormuydu?
Kafayı takmadım ki?Söyleyince suçlu olmuyorsun. Ancak her fırsatta söyleyince amacın kötü olmasa da kötü gibi görünüyor.
Kafayı neden taktın ki sen bu diziye bende onu anlamadım
@Bully İzlerken sıkıntıdan patlamış olabilir.Nasıl ilerliyor, senaryoyu ve yönetmeni nasıl buldun ?
Kafayı takmadım ki?
Geçen Çarşamba Muhteşemin arkasından tekrarı 2 reyting aldı, şimdi de Medcezirin arkasından listeden çıktı? Bu kadar merakla beklenen dizi için normal sonuçlar mı bunlar?
O Hayat Benim`in bile tekrarı anlıklarda 3 alıyor, bu dizi en az 5`i haketmeliydi. Ama haketmedi. Çünkü beklentiyi tam anlamıyla demiyorum tamamen karşılayamadı.