7 Mart 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Bende mi Forumda mı bozukluk var resim paylaşamıyorum.Kara Para Aşk'ın resimlerini yüklemem lazım.
Bakıyorum....(b)
Edit: olmuyor:(
1909211_624772357571298_1131677413_o.jpg

1909211_624772357571298_1131677413_o.jpg

karagül umarım vadiyi geçemez bu halimizle de zirvede olduk mu tamamdır zaten haftaya şov yaparız fark atarız :D tabi başbakanımız yine program yapmazsa :D

Karagül bu akşam gece bitirmiş ,allahtan bitmiş dizi yoksa sabah ezanına mütakiben biticekdi:A

Söyleyince kötü niyetli oluyoruz. Kurt Seyit ve Şura listeden çıkmış.

Bu kadar tanıtımı yapılan, merakle beklenen dizinin tekrarı anlıklarda en az 3 reytingi hak etmiyormuydu?

Söyleyince kötü niyetli oluyoruz. Kurt Seyit ve Şura listeden çıkmış.

Bu kadar tanıtımı yapılan, merakle beklenen dizinin tekrarı anlıklarda en az 3 reytingi hak etmiyormuydu?
Söyleyince suçlu olmuyorsun. Ancak her fırsatta söyleyince amacın kötü olmasa da kötü gibi görünüyor.
Kafayı neden taktın ki sen bu diziye bende onu anlamadım :D

Söyleyince suçlu olmuyorsun. Ancak her fırsatta söyleyince amacın kötü olmasa da kötü gibi görünüyor.
Kafayı neden taktın ki sen bu diziye bende onu anlamadım :D
Kafayı takmadım ki? :D

Geçen Çarşamba Muhteşemin arkasından tekrarı 2 reyting aldı, şimdi de Medcezirin arkasından listeden çıktı? Bu kadar merakla beklenen dizi için normal sonuçlar mı bunlar? :D

O Hayat Benim`in bile tekrarı anlıklarda 3 alıyor, bu dizi en az 4`ü haketmeliydi. Ama haketmedi. Çünkü beklentiyi tam anlamıyla demiyorum tamamen karşılayamadı. :)

Nasıl ilerliyor, senaryoyu ve yönetmeni nasıl buldun ? :)
@Bully İzlerken sıkıntıdan patlamış olabilir. :kiki:

Kafayı takmadım ki? :D

Geçen Çarşamba Muhteşemin arkasından tekrarı 2 reyting aldı, şimdi de Medcezirin arkasından listeden çıktı? Bu kadar merakla beklenen dizi için normal sonuçlar mı bunlar? :D

O Hayat Benim`in bile tekrarı anlıklarda 3 alıyor, bu dizi en az 5`i haketmeliydi. Ama haketmedi. Çünkü beklentiyi tam anlamıyla demiyorum tamamen karşılayamadı. :)

Salı günü 4 küsürle 1. oldu anlıklarda. 😎