ben taşımalı klozet bulundurcam bundan sonra...ne zaman gelceği belli olmuyo bazen...30 Sn ara aga aynısını bende yaptım
ben taşımalı klozet bulundurcam bundan sonra...ne zaman gelceği belli olmuyo bazen...30 Sn ara aga aynısını bende yaptım
Eskiden bize diyordun bölüm yorumlarını buraya yapmayın diye.
Emre'nin rolu gittikçe oturuyor yada genel cast olarak beğenmediğim kişiler yavaş yavaş oturmaya başladı gibileyla kaçamadan yakalandı
21:00 - 21:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 9.59 , 2) KANALD: 7.19 , 3) ATV: 6.75 , 4) TRT1: 5.07 , 5) SHOW: 2.06
Emre'nin rolu gittikçe oturuyor yada genel cast olarak beğenmediğim kişiler yavaş yavaş oturmaya başladı gibi
ben taşımalı klozet bulundurcam bundan sonra...ne zaman gelceği belli olmuyo bazen...
leyloş'un nesini beğeniyorsun...Leylo'şu Şahika eve haps etti kadını yazık Elinden cep telefonunu bile aldileyloş çıktı leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşş......dünyanın en güzel kadınına...ortadoğunun gözbebeğine buradan selamlar...:very_drunk:şerefe prenses....
leyloş'un nesini beğeniyorsun...Leylo'şu Şahika eve haps etti kadını yazık Elinden cep telefonunu bile aldi
hatlar karıştı herhal.......washington çık aradan washington....[v][v][v][v][v][v][v][v][v][v]
leyloş'un nesini beğeniyorsun...Leylo'şu Şahika eve haps etti kadını yazık Elinden cep telefonunu bile aldi