7 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 48.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 7 28.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 5 20.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
kuzey güneye ferhatın dönmesiyle hem heycan gelecek hemde reyting
ama 1.olması imkansız
kreys aga sen mehmet günsur mehmet günsur diyip duruyodun bi ara o gelince totalde 15-16 ab 20 falan diyodun
bende sana dedim ki hayal kurma bak reytinglere hiçbir artış yok hala aynı

bayan degilim
erkek forumda foto koyma bölümü olsa koyarim fotoyu

aga kreys erkek saçmalama ama muhteşem yüzyılı kadınların izlediği doğru

takas y.sizsiniz biraz m.yüzyil reytinglerini çalmıs farketmedinmi o bitince ne olcak ? hababam uzay gelince tekrar m.yüzyıl dönüs yapacaklar

takas y.sizsiniz biraz m.yüzyil reytinglerini çalmıs farketmedinmi o bitince ne olcak ? hababam uzay gelince tekrar m.yüzyıl dönüs yapacaklar

aga sana demek istediğim mehmet günsur çokta önemli bi oyuncu değil abartmaya gerek yok kenan imirzalıoğlu falan gelse bile çok artmaz

aga sana demek istediğim mehmet günsur çokta önemli bi oyuncu değil abartmaya gerek yok kenan imirzalıoğlu falan gelse bile çok artmaz

hababam uzay gelmesi için dua ediyorum ozaman m.yüzyil 13 14 kuzey en az 8 9 lara çıkacaktir

hababam uzay tas çatlasa 2 3 reyting alir

ilginç bir bakış açısı benim bildiğim muhteşemi izleyenler hürreme hayran kuzeyi izleyenler kuzeye hayran bu durumda bayan olması gereken kim acaba merak ettim
)
birde şöyle bişey yazmışsın bayan değilsen sorun yok, bayan olsaydı niye sorun oluyordu onuda tam çözemedim..
son olarak.... sakın alınma tarzı bir laf yapmışsın kreys e... ama çaktırmadan belden aşağı vurup sonrada olayı yumuşatmak pek iyi bir tavır değil... daha öncede yaptığın bir hareket umarım tekrarlanmaz..

yapsa nocak m.yüzyıl hep kadınlar izlemio erkeklerde izlio

ben şuana kadar muhteşem yüzyılı aralarında konuşan erkek görmedim

yapsa nocak m.yüzyıl hep kadınlar izlemio erkeklerde izlio

dedim ya aynısını.. muhteşemi izleyenler hürreme hayran demekki kadınlardan çok erkek seyircisi var..
kuzeyi izleyenler kuzeye hayran demekki burdada bayan seyirci daha çok
bu daha akla uygun..

dizi kurgu oldugunu biliyorum

Fetih 1453 giden biri olarak ona bile kurgu dedim çünkü gerçek zaferler savaslari hiçbir zaman ögremeyecegiz ne caba emekle savaslar oldu bu proje için bile neler neler ugrasti emegin karsılıgını kanallar aliyor

ben şuana kadar muhteşem yüzyılı aralarında konuşan erkek görmedim

Biz Arkadaslar'la Hep Bölüm Degerlendirmesi Yapariz
kvp'dede hele onemli birsey oldugunda tartisiriz mesela akp kitapını tanitan kitap kondu gecen onu çok tartistik

Biz Arkadaslar'la Hep Bölüm Degerlendirmesi Yapariz
kvp'dede hele onemli birsey oldugunda tartisiriz mesela akp kitapını tanitan kitap kondu gecen onu çok tartistik

biz vadinin fragmanı çıkar çıkmaz aramızda tartışırız cuma günleride aynı şekilde

biz vadinin fragmanı çıkar çıkmaz aramızda tartışırız cuma günleride aynı şekilde

bugün maçı izlicektim ama birinci yarisina bakmaya vadi özeti bitince yeni bölümünü izlemeye karar verdim denek olsaydi evde direk vadi seçerdim maçı özetini pc den izlerdim

bugün maçı izlicektim ama birinci yarisina bakmaya vadi özeti bitince yeni bölümünü izlemeye karar verdim denek olsaydi evde direk vadi seçerdim maçı özetini pc den izlerdim

aga ben maçın ilk yarısını da izlemem belki belli olmaz
bizim buralarda reyting cihazı olsa vadi rekor kırardı herkes vadiyi izliyo

aga ben maçın ilk yarısını da izlemem belki belli olmaz
bizim buralarda reyting cihazı olsa vadi rekor kırardı herkes vadiyi izliyo

tüm türkiye denekler olsa dizilerin reytingleri nasil çıkcagini düsünemiyorum bence kanald star atv show fox gibi kanallar çok izlenir persembe tnt firlama yapar tns keske 10000 hanede ölcük yapsa

tüm türkiye denekler olsa dizilerin reytingleri nasil çıkcagini düsünemiyorum bence kanald star atv show fox gibi kanallar çok izlenir persembe tnt firlama yapar tns keske 10000 hanede ölcük yapsa

tüm türkiyede ölçüm yapılsın başka bişey istemiyorum.o zaman görürüm reytingleri

maçın ilk yarısıyla filmler çakışmıyor onun için maçın ilk yarısına bakarım sarmazsa çeviririm ..starda şehrin azizleri diye bir film varmış ama zamansız bir zamanda yayınlanıyor.. 23.00 da olsa izlerdim..

türkiyenin her evine reyting cihazı yerleştirilse yine büyük 4 kanal ipi gögüslerdi diğerleri nal toplar.. aslında izlenme oranlarını bölgeden bölgeye yapacaklar 7 bölgeye göre sonuçların açıklanması lazım, mesela bir güneydoğunun izlediği filmlerle, bir egenin izlediği filmler çok farklı çıkacaktır.. yada akdenizde yaşayanların beğenileriyle karadenizdeki halkın beğenileri farklı çıkacaktır.. ve reklam verenler hangi bölgeye ürünü hitap ediyorsa o bölgenin çok izlenen kanalında reklam yapacaklardır..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bnce stv gibi kanallar batar türkiye çapinda yayinlansa

yok aga stv yi kanal 7 yi izleyenlerde çok