7 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 48.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 16.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 7 28.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 5 20.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Üstad ferhat Döndü son sahne çok güzeldi kuzey resmi görünce çok sinirlendi

İnş bu hafta reyting yükselir

Bu hafta yükselmese bile önümüzdeki haftalarda yükselecektir. Bu hafta çok fazla yükselmez, ilerleyen bölümlere hareketlilik gelecek belki Kuzey dövüş olaylarına falan girer ve büyük ihtimalle yükselecektir.

Her zaman ki gibi kuzey guney izledim mükemmel bir bölümdü özellikle cemre kuzey sahneleri ve ferhatin diziye dönüşü harikaydı 1000 tane muhteşem yuzyillara deyer kuzey güney reytinklerin gerçeyi yansitmadığıni düşünüyorum böyle dizileri genellikle kadınlar izler onun icin yuksek olur mesela fatmagul vadiyle yarisamaz bile ama yukarida dediyim faktör işte.

Kuzey guney senaristletin kafasi karisik diziyle surekli oynuyorlar. bi diziyi erkek dizisi yapiyorlar (ferhatli dogus sahnesi) canlari istiyor aldatmali kadin dizisi..

bu bolumde ferhatin gelisi komik oldu vallahi ..

cocuklar duymasinin senaristi sanirim degisti berbart bir dizi olma yolunda ilerliyor. bir dizi bu kadar kotu olur ancak

Reytinkler şöyle olu muhtesem yuzyil abde 15 gibi totalde 12nin üzeri kuzey güney totalde 8in üzeri abde 7lerde kalir çoçuklar duymasin varattir yine

Reytinge 10 kala hemen tahminlerimi belirteyim. Bu sefer yoğun araştırmalara girmedim, sadece kalbimin sesini dinliyorum.

1-) Muhteşem Yüzyıl iki grupta da en az 1 reyting artar. Haftalık sıralamada Total'de ikinci, A/B'de birinci olmasını bekliyorum.

2-) Kuzey Güney 6'lı reytinglerin sonlarında kalır diye düşünüyorum, yani düşmüştür.

3-) Yetenek Sizsiniz'in "başlıyor" kısmı aynı sıralardadır ama esas kısmı biraz gerilemiştir.

4-) Sakarya Fırat da büyük olasılıkla 0-1 reyting arası artış göstermiştir.

5-) Çocuklar Duymasın'ın da düşüşe kapılan yapımlardan biri olacağını düşünüyorum, sıralamada çok gerilere düşebilir.

6-) Flash Forward merak konusu, onun hakkında yorum yapmak istemiyorum.

haci kuzey 7.5 reyting alio 6 deil
m.yüzyıl ayni oranlar alabilir az kaldi

m.yüzyil düsmüs totalde ve abde totalde 1 reyting ab 1.5 reting

Ya benim tahminlerin tek biri bile tutmamış.

ab 8.5 Reyting

Total De ise 4.77 Reyting Fark var ama haftaya tekrar düzelir inş reklam çoktu bu hafta