Özgür Süper Mod. Katılım 28 Aralık 2011 Mesajlar 30,913 Reaksiyon puanı 28,125 Puanı 1,059 29 Ağustos 2020 #41 Keşke 10 Eylül'de yayınlansaydı sanki çok erken oldu böyle. Biraz daha soğusa havalar o zaman daha yüksek alırdı. Ama yine de iyi gidecektir. Yeni Hayat'tan daha yüksek alır.
Keşke 10 Eylül'de yayınlansaydı sanki çok erken oldu böyle. Biraz daha soğusa havalar o zaman daha yüksek alırdı. Ama yine de iyi gidecektir. Yeni Hayat'tan daha yüksek alır.
Y Yiğitt Emekli Katılım 9 Aralık 2013 Mesajlar 79,166 Reaksiyon puanı 45,913 Puanı 1,061 Konum Ankara 29 Ağustos 2020 #42 Aserat' Alıntı: Kışın sezon içinde diziler karşısında yayınlamak varken daha yaz tam bitmemişken maça rakip yapmak çok büyük bir hata. Aslında Mucize Doktor öncesi güne izleyici toplama açısından güzel olur ama maç, film ve MC derken Yeni Hayat iyice gümleyecek zavallı Top. @Yiğitt Genişletmek için tıkla ... Niye bu kadar erken yayınlıyorlar onu da anlamadım, yılbaşı arasında yayınlasa çok yüksek reytingler alırdı. Yaz sonu yayınını doğru bulamadım. Yeni Hayat 10'una alınsın.
Aserat' Alıntı: Kışın sezon içinde diziler karşısında yayınlamak varken daha yaz tam bitmemişken maça rakip yapmak çok büyük bir hata. Aslında Mucize Doktor öncesi güne izleyici toplama açısından güzel olur ama maç, film ve MC derken Yeni Hayat iyice gümleyecek zavallı Top. @Yiğitt Genişletmek için tıkla ... Niye bu kadar erken yayınlıyorlar onu da anlamadım, yılbaşı arasında yayınlasa çok yüksek reytingler alırdı. Yaz sonu yayınını doğru bulamadım. Yeni Hayat 10'una alınsın.
Aserat Süper Mod. Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 85,762 Reaksiyon puanı 64,642 Puanı 1,061 Konum İstanbul 29 Ağustos 2020 #43 Yiğitt' Alıntı: Niye bu kadar erken yayınlıyorlar onu da anlamadım, yılbaşı arasında yayınlasa çok yüksek reytingler alırdı. Yaz sonu yayınını doğru bulamadım. Yeni Hayat 10'una alınsın. Genişletmek için tıkla ... FOX'un reyting hırsı yüzünden harcanacak.ss 5-6 alabilir ama bu filmin hakkı değil ki. Reactions: Yiğitt
Yiğitt' Alıntı: Niye bu kadar erken yayınlıyorlar onu da anlamadım, yılbaşı arasında yayınlasa çok yüksek reytingler alırdı. Yaz sonu yayınını doğru bulamadım. Yeni Hayat 10'una alınsın. Genişletmek için tıkla ... FOX'un reyting hırsı yüzünden harcanacak.ss 5-6 alabilir ama bu filmin hakkı değil ki.