'7. Koğuştaki Mucize' TV'de İlk Kez FOX'ta!

Yakın zamanda izlemiştim muhteşem bir filmdi Aras harikaydı yine :D
Aynen abla ya. Bende geçen hafta tekrar izlemiştim Netflix ücretsiz üyeliği açınca. :A Aras oynamamış, yaşamıştı resmen.
Sıra atv'de inşallah amin. Dizileri düşecek inşallah :Z:Z:Z
Kimse Bilmez'i bitirdikten sonra ATV'ye de gıcık oldum. :( Ama yine sevdiğim oyuncular için izleyeceğim dizilerini mecbur. :(

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aynen abla ya. Bende geçen hafta tekrar izlemiştim Netflix ücretsiz üyeliği açınca. :A Aras oynamamış, yaşamıştı resmen.

Kimse Bilmez'i bitirdikten sonra ATV'ye de gıcık oldum. :( Ama yine sevdiğim oyuncular için izleyeceğim dizilerini mecbur. :(
Kanal D, Star, Show, TV8 yine bitik zaten bu sezon :oley::oley:

Aras her rolde öyle zaten öyle bir yeteneği var ki rol yapmıyor adeta yaşıyor :D

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Star ve Kanal D kurtaracak gibi bu sezonu bir şekilde, ama Show'dan emin değilim. TV8 yarışmaları olmasa bir hiç

Daha önce hiç bir dizisini izlemediğim için bilmiyorum abla. :A Arada ÖBGZK'ye bakmıştım ama tam hatırlamıyorum. :(

ÖBGZK mutlaka bak derim İçerdeye bak derim pişman olmazsın emin ol yani :D

6-7 bandında oranlar alır. Yeni Hayat için büyük şanssızlık oldu milli maç, film, masterchef derken 3 alırsa başarıdır.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24