cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
Sıra atv'de inşallah amin. Dizileri düşecek inşallahMaçtan kazanmayı düşünüyor artık TRT. Yazın battıkça battı çünkü.
Sıra atv'de inşallah amin. Dizileri düşecek inşallahMaçtan kazanmayı düşünüyor artık TRT. Yazın battıkça battı çünkü.
Aynen abla ya. Bende geçen hafta tekrar izlemiştim Netflix ücretsiz üyeliği açınca. Aras oynamamış, yaşamıştı resmen.Yakın zamanda izlemiştim muhteşem bir filmdi Aras harikaydı yine
Kimse Bilmez'i bitirdikten sonra ATV'ye de gıcık oldum. Ama yine sevdiğim oyuncular için izleyeceğim dizilerini mecbur.Sıra atv'de inşallah amin. Dizileri düşecek inşallah
Kanal D, Star, Show, TV8 yine bitik zaten bu sezonAynen abla ya. Bende geçen hafta tekrar izlemiştim Netflix ücretsiz üyeliği açınca. Aras oynamamış, yaşamıştı resmen.
Kimse Bilmez'i bitirdikten sonra ATV'ye de gıcık oldum. Ama yine sevdiğim oyuncular için izleyeceğim dizilerini mecbur.
Aynen abla ya. Bende geçen hafta tekrar izlemiştim Netflix ücretsiz üyeliği açınca. Aras oynamamış, yaşamıştı resmen.
Kimse Bilmez'i bitirdikten sonra ATV'ye de gıcık oldum. Ama yine sevdiğim oyuncular için izleyeceğim dizilerini mecbur.
Star ve Kanal D kurtaracak gibi bu sezonu bir şekilde, ama Show'dan emin değilim. TV8 yarışmaları olmasa bir hiçKanal D, Star, Show, TV8 yine bitik zaten bu sezon
Daha önce hiç bir dizisini izlemediğim için bilmiyorum abla. Arada ÖBGZK'ye bakmıştım ama tam hatırlamıyorum.Aras her rolde öyle zaten öyle bir yeteneği var ki rol yapmıyor adeta yaşıyor
Star ve Kanal D kurtaracak gibi bu sezonu bir şekilde, ama Show'dan emin değilim. TV8 yarışmaları olmasa bir hiç
Daha önce hiç bir dizisini izlemediğim için bilmiyorum abla. Arada ÖBGZK'ye bakmıştım ama tam hatırlamıyorum.
Kanal D'yi açarım belki haftaya yayınlandığında. İçerde'yi sahne sahne izledim, ama pek emin olamadım o diziyi izlemeye.ÖBGZK mutlaka bak derim İçerdeye bak derim pişman olmazsın emin ol yani
İçerde ilk çok iyiydi ALLAH var ama sonra çok bozdu maalesef. @AngelicaKanal D'yi açarım belki haftaya yayınlandığında. İçerde'yi sahne sahne izledim, ama pek emin olamadım o diziyi izlemeye.
Milli maç mı?Mutlaka izle. Sinemada izlemediğime pişman olduğum bir film benim.
O gün hem maç, hem de Yeni Hayat var. Nasıl olacak bilmiyorum.
Evet, Türkiye - Macaristan maçı.Milli maç mı?
İçerde ilk çok iyiydi ALLAH var ama sonra çok bozdu maalesef. @Angelica
Onu nasıl beğendin ben şok
O kadar içerik arasında eğer 3 ve daha üstü oranlar alırsa sezon için umut verir. Ama hiç zannetmiyorum.6-7 bandında oranlar alır. Yeni Hayat için büyük şanssızlık oldu milli maç, film, masterchef derken 3 alırsa başarıdır.
Senin Fox'un sahibi gibi konuşmana hep bayılıyorum hem de gülesim geliyorRica ederim kardeşim. En iyi filmleri biz kaparız hep öyle oldu, öyle de olacak!
Show olmadı GGS kurtarırStar ve Kanal D kurtaracak gibi bu sezonu bir şekilde, ama Show'dan emin değilim. TV8 yarışmaları olmasa bir hiç
Daha önce hiç bir dizisini izlemediğim için bilmiyorum abla. Arada ÖBGZK'ye bakmıştım ama tam hatırlamıyorum.
Onu unutmuşum. Show'un imdadına o yetişiyor, tekrarı bile izleniyor ciddi ciddi.Show olmadı GGS kurtarır
Tekrarı yeni bölümü geçiyor Adamlar bug bulmuş onu koyuyorlar iyi kötü kurtarıyorOnu unutmuşum. Show'un imdadına o yetişiyor, tekrarı bile izleniyor ciddi ciddi.
Aynen. Bütün yazı Türk filmleri ve GGS ile geçirdiler. ATV'den Kanal D'den iyi bir yaz geçirdiler ama.Tekrarı yeni bölümü geçiyor Adamlar bug bulmuş onu koyuyorlar iyi kötü kurtarıyor