Sana nasıl ulaşıyor? Twitter dan mı?Whatsaap'tan mı?Sanırım Letterboxd adlı sitede kaydediyor yorumlarını. Buraya gelip 2 dakika kopyala yapıştır yapacağına oradan ss alıp tek tek gönderdi bana manyak...
Sana nasıl ulaşıyor? Twitter dan mı?Whatsaap'tan mı?Sanırım Letterboxd adlı sitede kaydediyor yorumlarını. Buraya gelip 2 dakika kopyala yapıştır yapacağına oradan ss alıp tek tek gönderdi bana manyak...
Bizim irtibatımız vardı zaten kendisiyle uzun bir süredir.Sana nasıl ulaşıyor? Twitter dan mı?Whatsaap'tan mı?
F mi İ mi?Bizim irtibatımız vardı zaten kendisiyle uzun bir süredir.Sosyal medya üzerinden kendisiyle irtibatımız sürüyor...İkisi de değil...
F de neymiş F mi kaldı...F mi İ mi?
Dayı oldun ama...F de neymiş F mi kaldı...Daha henüz 50 yaşında amca olmadık...
Dayı çok erken olduk, 16 yaşında falan...Dayı oldun ama...Baktım göremedim...Kendi adıyla mı,burada kullandığı rumuzla mı ekledin?
Sana tüm samimiyetimle söylüyorum kendisine ark teklifi falan yapmayacağım.Nereden iletişim kurduğunu söylemen yeter.Dayı çok erken olduk, 16 yaşında falan...Şimdi ondan habersiz kendisiyle ilgili bilgiler vermek doğru olmaz, o yüzden çok şaapmayayım ben...
F mi İ mi diye sordun F değil dedim işte İ yani doğal olarak.Sana tüm samimiyetimle söylüyorum kendisine ark teklifi falan yapmayacağım.Nereden iletişim kurduğunu söylemen yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?