2019 7. Koğuştaki Mucize - Film Yorumları

Doan uyarı almış bir bakım ne demişsin diye ama gerçekten inanamadım sana şuan gerçekten...

Reactions: Doğan
Reactions: bazinga
Filmi nerdeyse 4 milyon kişi izlemiş beğenmiş omu önemli imdb ye girmesimi önemli acaba sadece soruyorum
ikiside önemli..dünyada çok izlenmiş...dizilerde izlenirya..filmler neden izlenmesin..türk filmleri 🙂🙂🙂🙂🙂yada beğenilmesin...bende dünyadada imdbdedeTÜRKIYE de önemli

Filmi nerdeyse 4 milyon kişi izlemiş beğenmiş omu önemli imdb ye girmesimi önemli acaba sadece soruyorum

Recep İvedik 5'i yaklaşık 7.5 milyon kişi izlemiş, bu durumda bu ülke topraklarında yapılmış en iyi film diyebiliriz herhalde? Sadece soruyorum.

Artı IMDb'de senin benim gibi insanlar oy kullanıyor, Türkler IMDb'de oy kullanırken genel itibariyle pek objektif yaklaşmıyorlar. Puanının yüksek olmasının temel sebeplerinden birisi de bu zaten.

ABİ HARİKASIN..MUCİZE FİLMDE DÜNYADA çook beğenilmiş videosunu gördüm

Reactions: Angelica

E o zaman IMDb pekte önemsememek gerek demi
giremedi girdi hemen çıktı yorumu doğru değil bence

Birdman'i forumca şaheser gibi anlatıp sizden etkilenerek izlemiştim ve hayatımın şokunu yaşamıştım şu mesajını görünce aklıma yine Birdman geldi dipnot olarak belirtmek istedim

Bu filmin orijinali bana göre bir tık daha iyiydi o yüzden abartı bir puan vermedim. Ama Ozan sen de ne yapmışsın ya o kızın oyunculuğuna bırak kötü demeyi çok kötü demişsin

Reactions: 12.Adam and bazinga