Yalan dünyayı bitiren hükümet kanal d değilEn kötüsü de Arka Sokaklar gibi 20.00`de yayınlanıp Yalan Dünyanın tırnağı olamayacak dizilerin Kanal D tarafından ellenmemesi...
Hükümet yd yi bitirerek neyi amaçlıyor reyizreytinglerde hile var Ankaranın dikmeni AB Mi diğer Atv dizilerinede Cami yasağı bekliyorum @Çiğdem- iyi yaptı diyanet kertenkeleye ve diğer yarıma chp ve mhp dizilerinin düşüşünün intikamını fena alıyor
Yalan dünyayı bitiren hükümet kanal d değil
Muhalefeti az altmak Gülse birsel final senaryosunu öyle yazmışHükümet yd yi bitirerek neyi amaçlıyor reyiz
rıza babaya hakaret .ssEn kötüsü de Arka Sokaklar gibi 20.00`de yayınlanıp Yalan Dünyanın tırnağı olamayacak dizilerin Kanal D tarafından ellenmemesi...
Muhalefet zaten yok ki ülkedeMuhalefeti az altmak Gülse birsel final senaryosunu öyle yazmış
Muhalefet yapan diziler var Küçük ağa Arka sokaklar ve Yalan dünyaMuhalefet zaten yok ki ülkede
Gülse birselin final senaryosu tam göndermelik olacakrıza babaya hakaret .ss
Saydığın diziler değil muhalefet yapamayacak kadar saçma dizilerMuhalefet yapan diziler var Küçük ağa Arka sokaklar ve Yalan dünya
Gülse birselin final senaryosu tam göndermelik olacak
Guldur guldur ozetiyle cuma abde 1. Olmustu persembe degilMedcezir, bu reytingle en fazla sezon sonunu görür. Reytingleri geçen yıldan çok uzakta.
Güldür Güldür, 1-2 hafta çok iyiydi.Hatta geçen hafta özetleriyle AB'de birinci olmuştu (Perşembe günü) Perşembe günü özetleriyle AB'de birinci olan programın tekrarını Perşembe'ye koyması yanlış oldu. Bence ya yeniden tek güne düşsün Perşembe günleri yayınlansın ya da Cuma günleri tekrar bölümü yayınlansın Perşembe günleri yeni bölümü yayınlansın.
Ankara'nın Dikmeni'nin iyi başlamayacağını hepimiz biliyorduk. Ama bence bu dizide umut var gibi. Ben dünkü bölümü beğendim.
Karagül, tek kelimeyle coşturmuş. Gönülden tebrik ederim.
Yalan Dünya konusunda @RevaN a kesinlikle katılıyorum. Geçen yıl Cuma günü çok iyi gidiyordu, özellikle AB'de. Keşke Arka Sokaklar bitirilip Yalan Dünya yeniden Cuma'ya konulsaydı..
HaklısınGuldur guldur ozetiyle cuma abde 1. Olmustu persembe degil
Haklisin o konudaHaklısınOlsun, bence yine de Perşembe günleri yeni bölümler yayınlanmalı.
Vadi'yi bu hafta zaten kimse geçemez. Vadi, bu hafta patlama yaşayacaktır.
önceden de yoktu zatenVadi'yi bu hafta zaten kimse geçemez. Vadi, bu hafta patlama yaşayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?