7 Kasım 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül'e tebrik mesajlarımı iletmek için geldim aslında biraz da yoksa gelmeyi düşünmüyordum tebrikler Karagül'e şimdi açıp izleyeyim. :F

Arka sokaklar total de iyi ama ab ve abc de çok kötü reytingler almış günü değiştirmeli 😡

Karagul üç grupta da çok iyi giderek zirveyi almış tebrikler.

Medcezir halen iyi durumda ama ab de son zamanlarda zirveyi kaybediyor.

Ankaranin dikmeni bence iyi başlamış. Dizi sezonun ilk bolumuyle erken bitti onun için reytingleri biraz düştü ama haftaya yükselebilir.

Beyaz show sezona iyi başlayan bir diğer program oldu. Beyaz da haftaya yükselir.

Güldür güldür show bu zorlu günde de çok iyi reytingler alarak kanalın yüzünü güldürmüş tebrikler :)

Karagül 11 reytingi geçerek çok başarılı gitmiş

Güldür Güldür Show gayet başarılı oranlar almış yine

İki Dünya Arasında başarılı oranlarla yoluna devam ediyor

Karagül süper gidiyor. Medcezir düşüşte. Güldür Güldür'ün yeni bolümüyle ilgili seyircinin kafası karıştı bence. Ankara'nın Dikmeni fena gitmemiş. Tanıtımın az olmasına rağmen beklediğimden iyi.Yeşil Deniz her hafta yükseliyor. Trt nin yüzünü güldürüyor.

En kötüsü de Arka Sokaklar gibi 20.00`de yayınlanıp Yalan Dünyanın tırnağı olamayacak dizilerin Kanal D tarafından ellenmemesi...

reytinglerde hile var Ankaranın dikmeni AB Mi diğer Atv dizilerinede Cami yasağı bekliyorum @Çiğdem- iyi yaptı diyanet kertenkeleye ve diğer yarıma chp ve mhp dizilerinin düşüşünün intikamını fena alıyor

En kötüsü de Arka Sokaklar gibi 20.00`de yayınlanıp Yalan Dünyanın tırnağı olamayacak dizilerin Kanal D tarafından ellenmemesi...
Yalan dünyayı bitiren hükümet kanal d değil

reytinglerde hile var Ankaranın dikmeni AB Mi diğer Atv dizilerinede Cami yasağı bekliyorum @Çiğdem- iyi yaptı diyanet kertenkeleye ve diğer yarıma chp ve mhp dizilerinin düşüşünün intikamını fena alıyor

Yalan dünyayı bitiren hükümet kanal d değil
Hükümet yd yi bitirerek neyi amaçlıyor reyiz :A

Medcezir, bu reytingle en fazla sezon sonunu görür. Reytingleri geçen yıldan çok uzakta.
Güldür Güldür, 1-2 hafta çok iyiydi.Hatta geçen hafta özetleriyle AB'de birinci olmuştu (Perşembe günü) Perşembe günü özetleriyle AB'de birinci olan programın tekrarını Perşembe'ye koyması yanlış oldu. Bence ya yeniden tek güne düşsün Perşembe günleri yayınlansın ya da Cuma günleri tekrar bölümü yayınlansın Perşembe günleri yeni bölümü yayınlansın.
Ankara'nın Dikmeni'nin iyi başlamayacağını hepimiz biliyorduk. Ama bence bu dizide umut var gibi. Ben dünkü bölümü beğendim.
Karagül, tek kelimeyle coşturmuş. Gönülden tebrik ederim.
Yalan Dünya konusunda @RevaN a kesinlikle katılıyorum. Geçen yıl Cuma günü çok iyi gidiyordu, özellikle AB'de. Keşke Arka Sokaklar bitirilip Yalan Dünya yeniden Cuma'ya konulsaydı..

Medcezir, bu reytingle en fazla sezon sonunu görür. Reytingleri geçen yıldan çok uzakta.
Güldür Güldür, 1-2 hafta çok iyiydi.Hatta geçen hafta özetleriyle AB'de birinci olmuştu (Perşembe günü) Perşembe günü özetleriyle AB'de birinci olan programın tekrarını Perşembe'ye koyması yanlış oldu. Bence ya yeniden tek güne düşsün Perşembe günleri yayınlansın ya da Cuma günleri tekrar bölümü yayınlansın Perşembe günleri yeni bölümü yayınlansın.
Ankara'nın Dikmeni'nin iyi başlamayacağını hepimiz biliyorduk. Ama bence bu dizide umut var gibi. Ben dünkü bölümü beğendim.
Karagül, tek kelimeyle coşturmuş. Gönülden tebrik ederim.
Yalan Dünya konusunda @RevaN a kesinlikle katılıyorum. Geçen yıl Cuma günü çok iyi gidiyordu, özellikle AB'de. Keşke Arka Sokaklar bitirilip Yalan Dünya yeniden Cuma'ya konulsaydı..
Guldur guldur ozetiyle cuma abde 1. Olmustu persembe degil :)

Karagül uçuşa geçerek tüm gruplarda rahat bir şekilde zirvede yer almış tebrikler. :)

Medcezir'in dünkü bölümü iyi değildi zaten ama 6 - 6.5 reytingin de altına düşmeyelim bari. :(

Güldür Güldür Show biraz düşse de durumu iyi. :)

Arka Sokaklar totalde iyi, ab'de kötü, abc1'de fena değil. :)

Dikmen fena başlamamış haftaya yükselecektir bence ATV tekrar şov yapar hatta şu anda var tekrarı izliyorum. :D

Beyaz süper başlamış yeni sezona. :Z

@yigit_00 güldür güldür vadinin özetini geçemez artık :D

Medcezir bitmiş okeye dönüyor :))