Deniz Yıldızı başlıyor... 20.45'de Kanal D'de yiz... 22.30'da Atv!
19.20 - 20.30 arası Deniz Yıldızı sürüyor, 20.45 - 23.00 arası Kuzey Güney sürüyor, 22.30 - 00.20 arası Uçurum... 😎deniz yıldızı kanal D de mi atv demi orayı tam anlayamadım)
19.20 - 20.30 arası Deniz Yıldızı sürüyor, 20.45 - 23.00 arası Kuzey Güney sürüyor, 22.30 - 00.20 arası Uçurum... 😎
Yok bu bolüm normal yeni bölüm olarak yayınlanacakmış, ama final diye yazacak.uçurum bugün son bölüm dün kötü yolda olduğu gibi hızlandırılmış tura girerler)
Ocak 2013 | FOX Tvbu çocuklar duymasın ne zaman başlıyor tekrar bilen var mı....
Bugun hava bayağı soguk ve yagisli.. Bu durum dizi reytinglerine arttırıcı bi etki yapacaktir.
Haluk söylüyor onu. Haluğa göre Suskunlar, Arka Sokaklar, ÖBGZK, Muhteşem Yüzyıl, UEK, Yalan Dünya, Acun, Pis Yedili falan da Fox`a transfer oluyor
Ocak 2013 | FOX Tv
Banada o dedi Fox'ta diye... Değilmiymişş 😱
Haluk söylüyor onu. Haluğa göre Suskunlar, Arka Sokaklar, ÖBGZK, Muhteşem Yüzyıl, UEK, Yalan Dünya, Acun, Pis Yedili falan da Fox`a transfer oluyor
Yok bu bolüm normal yeni bölüm olarak yayınlanacakmış, ama final diye yazacak.
O zaman neden soruyosun ne zamn baslıyor dieee ?2013 ocakta başlayacağını bende duydum ama fox olduğunu ilk burda duyuyyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?